Użyj kodu rabatowego P-10011, a cena gadżetu ulegnie zmianie.

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w październiku 2021

Forza Horizon 4 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)

(81)
Kod: 886304
Brak podobnych produktów
Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
Porównaj

Użyj kodu rabatowego P-10011, a cena gadżetu ulegnie zmianie.

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w październiku 2021

  • Gatunek
    Wyścigi
  • Nośnik
    Blu-ray
  • Wersja językowa
    Polska (napisy)
  • Platforma
    Xbox One Xbox Series X
  • Rodzaj
    Gra
Zobacz cały opis
Forza Horizon 4 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
Forza Horizon 4 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
Taniej o 11 , 42
249 , 00
237
58
23.75 PLN x 10 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w październiku
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w październiku
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Forza Motorsport 6 Forza Motorsport 6

Zostań supergwiazdą Horizon

Odkrywaj piękną Wielką Brytanię i jej zabytki.

Oto Wielka Brytania w zupełnie nowym ujęciu. Odkrywaj jeziora, doliny, zamki i zapierające dech w piersiach scenerie w spektakularnej rozdzielczości natywnej 4K HDR na konsolach Xbox One X.

Pory roku zmieniają wszystko.

Opanuj jazdę na suchej, zabłoconej, ośnieżonej lub oblodzonej drodze. Pamiętaj, że pora dnia, pogoda i pora roku są jednakowe dla wszystkich graczy.

Zbierz, modyfikuj i poprowadź ponad 450 samochodów.

Korzystaj z największej i najbardziej różnorodnej kolekcji samochodów Horizon w historii, która zawiera ponad 100 licencjonowanych modeli.1

Ścigaj się. Popisuj się wyczynami kaskaderskimi. Twórz. Odkrywaj.

Nowa kampania z otwartym zakończeniem — wszystko, co zrobisz, będzie miało wpływ na grę. Możesz stać się supergwiazdą Horizon, podążając własną drogą.

Graj solo lub z innymi graczami.

Możesz grać samodzielnie lub współpracować z innymi. Dołącz do zespołowego trybu multiplayer i przejedź się dla zabawy. Jeśli chcesz dowieść swoich umiejętności przed całym światem, koniecznie wypróbuj tryb rankingowy.2

Forza Motorsport 6 Forza Motorsport 6

Zawartość Forza Horizon 4 Standard Edition:

  • Pełna wersja gry Forza Horizon 4
  • Gra w polskiej wersji językowej (napisy)

Adnotacje

* Do kwietnia 2018 r. ponad 8 milionów użytkowników konsol Xbox One i komputerów z systemem Windows 10 zagrało w Forza Horizon 3.

** Wymagane do 75 GB pamięci na dysku (może ulec zmianie). Do konfiguracji, niektórych aktualizacji oraz dodawania zawartości, takiej jak samochody, oraz do korzystania z niektórych funkcji, w tym zapisywania ustawień rozgrywki i informacji, mogą być wymagane: dodatkowy dysk twardy, łącze szerokopasmowe (obowiązują opłaty naliczane przez operatora), konto Microsoft i Xbox Live (patrz xbox.com/xboxone/gettingstarted i xbox.com/live).

*** Funkcje i możliwości techniczne, w tym 4K i HDR, zależą od modelu konsoli.

1 Niektóre samochody zostaną dodane w trybie aktualizacji online. Funkcje, usługi online i wymagania systemowe są zależne od kraju i mogą ulec zmianie lub z czasem zostać wycofane.

Do gry w trybie wieloosobowym online na Xbox One wymagane jest konto Live Gold (sprzedawane osobno). Oferta podlega postanowieniom Umowy o świadczenie usług firmy Microsoft dostępnej na stronie microsoft.com/msa.

Dane techniczne

Charakterystyka

  • Gatunek
    Wyścigi
  • Nośnik
    Blu-ray
  • Przedział wiekowy (PEGI)
    3+
  • Tryb gry
    Multiplayer Singleplayer
  • Wersja językowa
    Polska (napisy)
  • Parametry

  • Platforma
    Xbox One Xbox Series X
  • Rodzaj
    Gra
  • Wymagania systemowe
    Gra sieciowa wymaga opłacenia abonamentu Xbox Live Gold
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera MICROSOFT
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    81 opinii
    79 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Klaudia 11 stycznia 2021
    Świetna gra!
    Kupiłam tą grę ponad tydzień temu. Przez ten czas zdążyłam pograć parę godzin. To co mogę powiedzieć o Forza Horizon 4, to na pewno, że gra jest bardzo dobrze zrobiona i spełnia moje wszystkie oczekiwania. Grafika jest na wysokim poziomie, dzięki czemu gra się przyjemnie. Dodatkowo kupiłam ją w atrakcyjnej cenie! Naprawdę warto, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jan 16 lutego 2019
    Polecam ten produkt
    Kupiłem tą grę 2 miesiące temu, zakupu nie żałuję. Gram w nią chętnie i moim zdaniem obecnie jest to najlepsza gra wyścigowa. Polecam ją każdemu kto lubi sportowe samochody (których jest kilkaset), adrenalinę i wyzwanie, które jest nam narzucane wraz z postępującą karierą. Jak dla mnie świetna gra. Pozdrawiam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mikołaj 14 lipca 2019
    Gorąco polecam
    Jest to gra o naprawdę wysokim poziomie grywalności, jakości jak i idealnie odwzorowuje wyścigi samochodowe. Samochody, pory roku i inne elementy gry zostały wyśmienicie zaprojektowane. Polecam grę wszystkim, nie tylko fanom gier wyścigowych, ale też osobom, które chcą poczuć się jak prawdziwy kierowca.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Mateusz F 5 października 2018
    Genialna gra
    Grałem we wszystkie części Forzy Horizon i muszę powiedzieć, że playground games razem z turn 10 mnie zaskakują. Po genialnej 3 nie da się zrobić lepszej gry, ale te studia uświadomiły mnie, że bariera doskonałości nie istnieje. Także bez 2 zdań 4 Horizon miażdży.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 4 grudnia 2020
    Świetna gra
    Bardzo dobra gra. Kiedy w rzeczywistości marzy się o sportowym samochodzie to w grze można jeździć z takim samym odczuciem. Cała mapa jest wielka i z wieloma szczegółami. A dzięki wersji z płytą i z Internetem 5mb/s można już grać po 2.5 godziny. Bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beata 24 listopada 2019
    Super gra
    Gra świetna. Syn nie może się oderwać . Mega dużo samochodów do wyboru, super krajobrazy, zmieniające się pory roku, opracowanie graficzne w 4k bomba. Cena bardzo dobra, w necie nie znalazłam lepszej nawet w grach używanych. Polecam zdecydowanie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam P 9 października 2018
    100 % zadowolenia
    Pierwsze na co zwróciłem uwagę to ilość bryk w garażu, rewelka 450 sztuk jest w czym przebierać, modyfikować i przerabiać. Ekstra też są zmieniające się pory roku. Grafika też bardzo dobra. Ogólnie jak na razie jestem bardzo zadowolony 10/10.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 3 grudnia 2020
    Atrakcyjna wizualnie, ciekawa fabularnie i czasoumilacz zarazem
    Grę kupiłem w ramach Black Week i to był nieplanowany zakup. Dziś już wiem, że mogłem zakup zrobić wcześniej. Gra jest świetna. Gram w nią i ja (33lata) i synek. Podoba mi się. Jest ciekawa i naprawdę ta gra odpręża. Polecam dla wszystkich.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 7 grudnia 2020
    Rewelacja dla osób lubiących wyścigi samochodowe
    Dopiero zaczynam przygodę z konsolą - wcześniej tylko PC. Forza Horizon 4 to tytuł z kategorii "must have" dla miłośników wyścigów samochodowych. Do tego wyhaczyłem ją w promocji w atrakcyjnej cenie. Super zabawa gwarantowana.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Sebastian 13 grudnia 2020
    Opinia
    Gra bardzo fajna pod każdym względem. Ze względu na wielkość mapy bądź ilość samochodów dostępnych w grze nie można się w niej nudzić. Po dokupieniu dodatków takich jak dwie inne mapy oraz samochody gra staje się jeszcze ciekawsza.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Forza Horizon 4 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
      Forza Horizon 4 Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
      Taniej o 11 , 42
      249 , 00
      237
      58
      23.75 PLN x 10 rat RRSO
      Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w październiku
      Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w październiku
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 237,58 zł
      237
      58
      249 , 00
      Taniej o 11 , 42