Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Platforma:

PC

Gatunek:

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

16+

Wersja językowa:

Angielska,

Polska (dialogi)

Nośnik:

DVD

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 704840

Kod produktu: 704840

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PC Diablo III

cena online

5500

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra PC Diablo III

cena online

5500

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Gra PC Diablo III

Akcja gry toczy się dwadzieścia lat po czasach, gdy na świecie siali chaos bracia Diablo, Mefisto i Baal. Pewnego razu jednak zaczyna dziać się coś złego. Tajemnicza kometa spada z nieba w miejsce, w którym dawno temu pojawił się Diablo. Gracz kieruje postacią wojownika, którego kreuje na samym początku zabawy. Do wyboru ma m.in. płeć, klasę (m.in. barbarzyńca, Witch Doctor), z których każda posiada odmienne cechy i styl walki. Zadaniem postaci kierowanej przez użytkownika jest walka ze złem. W tym celu do jego dyspozycji oddano rozmaite zaklęcia i bronie, takie jak nóż, miecz dwuręczny, topór wojenny, halabarda, różdżka czy magiczna laska. Każda z nich cechuje się inną wytrzymałością, polem rażenia oraz posiadaniem dodatkowych właściwości.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PC Diablo III

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

16+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

Akcja

Wersja językowa

Angielska, Polska (dialogi)

Nośnik

DVD

Parametry

Platforma

PC

Rodzaj produktu

Gra

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

CDP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PC Diablo III
Opinie
5 / 5 45 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 45 opinii
45 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Welki pozytyw

Gra, która bawi pokolenia :) Od nastu lat gra w nią mój mąż, od kilku mój syn. Są nią zafascynowani. Nawet, gdy są w innych miejscach mają ze sobą kontakt :) Kapitalna rozrywka, polecam.

Danuta 2017-12-26 17:41:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 3 / 5 Wymagania sprzętowe

Jestem zadowolony

Witam gra Diablo 3 działa jak trzeba, zero problemów po instalacji, dodam że w opakowaniu oprócz płyty z grą jest pewna niespodzianka :)

Łukasz I. 2017-12-09 17:06:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

OK

Jest fajna.

Ania 2017-11-25 12:40:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam bez zastanowienia

Mimo swoich lat wciąż prezentuje wiele pozytywnych aspektów. Gra cieszy oko grafiką na wysokim poziomie, ścieżka dźwiękowa jest miła dla ucha a zarys fabularny jest bogaty w wiele misji , tych głównych jak i pobocznych , co pozwala na długie cieszenie się grą. Idealna gra do rywalizowania jak i współpracowania z znajomymi.

Damian 2017-02-28 13:13:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Gra jest niesamowita. Wszystko jest zrobione na dobrym poziomie.

Marta 2016-12-18 12:39:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

pozytywna opinia

Jak najbardziej polecam grę, jest to klasyk który wprowadza gracza w klimat z poprzednich gier z tej serii. Cena przyzwoita nic tylko grać

Marcin 2016-12-17 09:37:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

POLECAM!!!

Profesjonalna obsługa, szeroki zakres asortymentu. Polecam i napewno zrobię zakupy ponownie :)

Klient 2016-11-07 21:35:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

pozytywna

Produkt zgodny z opakowaniemZadowolony z zakupu

Klient 2016-10-09 14:50:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

polecam

szybka i miła obsługa a co do gry jest bardzo fajna gra jest krótka fabularnie ale jest co robić.Polecam

Klient 2016-10-03 17:20:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna

Bardzo dobra gra, gram codziennie

Klient 2016-10-02 17:43:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Miałem wątpliwości, ale wciąga tak samo jak pierwsza, czy druga część ;).

Konrad 2016-09-04 15:50:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Dobra cena < 50 zł DIABOLO III

Czekałem 4 lata aż pojawi się w cenie <50 Doczekałem się... UfffGra wbija w fotel szkoda że wcześniej tego nie kupiłem. Ważne działa i jest zajęcie na następne kilka lat do czasu Diabolo IV :)

Klient 2016-09-02 18:00:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Dobry wybór

To już klasyka. Gra miała swoją premierę już kilka lat temu, ale dopiero teraz zdecydowałem się na zakup 3 części. Mam i grywam w Diablo I i Diablo II. Trzecia część zupełnie zmienia doznania, do tego w tak niskiej cenie około 62 zł. Bardzo polecam entuzjastom i niezdecydowanym. Naprawdę warto :-)

Klient 2016-07-27 18:16:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam!!!

Bardzo fajna gra. kontynuacja gry z dzieciństwa :)

Klient 2016-07-22 11:37:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Bardzo polecam kupno tej gry !

Gra jest naprawdę świetna i szczerze mogę wam ją polecić.

Klient 2016-07-20 10:05:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Mega gra

Super gra , polecam każdemu fanowi gier rpg , naprawde dla mnie najlepsza gra jaka wyszła.

Klient 2016-06-05 15:52:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

gorąco polecam

Diablo III - kontynuacja najlepszej gry w historii miała niesłychanie wysoką poprzeczkę do przeskoczenia. Jest bardzo, ale to bardzo dobrze, ale do ideału jednak trochę brakuje.

Klient 2016-06-03 17:14:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna

Kawał naprawdę bardzo solidnej rozrywki. Po 36 godzinach spędzonych w skórze mnicha (i dodatkowo kilku jako szaman) wiem, że Diablo III zasługuje na medal.

Klient 2016-05-17 20:09:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Świetna gra - POLECAM!

Tytuł oferuje świetną zabawę zarówno dla osób które już grały w serie Diablo oraz dla tych, którzy pierwszy raz mają z nią styczność. Twórcy oferują nam możliwość wyboru gry samodzielnej lub grupowej. Dzięki systemowi wyszukiwanie grupy nie trzeba zbierać paczki znajomych do gry, wystarczy jedno kliknięcie i i grupa dla nas zostaje wyszukana:) Coś dla siebie znajdą tu również fajni craftingu, a nowy stworzony przedmiot można jeszcze dodatkowo modyfikować. Bogaty system wyboru umiejętności sprawia, że każda postać jest inna. Na plus zaliczam również grafikę - gra wygląda bardzo fajnie,a wymagania nie są wysokie, co sprawia, że to propozycja także dla tych, którzy dysponują mniej wydajnymi jednostkami. Jeśli chodzi o cenę, aktualnie wersję pudełkową MediaExpert oferuje najtaniej, umożliwiając odbiór osobisty,a także dostawę do domu - każdy może wybrać wygodny sposób dla siebie:)

Klient 2016-05-07 18:33:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Jestem za

Gra mocno przypomina jedynkę, (zacząłem grę demo) ale wspaniała grafika. Grając czuje jakbym grał w nowszą wersję 1 - tyle że w wersji przeglądarkowej. Gra jest ładna graficznie, Chodzenie i strzelanie do wszystkiego wciąga, ale jakby w niej czegoś brakowało. Jest bardziej dla młodszych niż starszych :)

Artur 2016-04-28 21:17:49
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

5500

Dodaj do koszyka
Gra PC Diablo III
Gry PC