JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Konsole i gry   PC   Gry PC   CDP   Gra PC Diablo III Reaper of Souls

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Platforma:

PC

Gatunek:

RPG,

Akcja

Przedział wiekowy (PEGI):

16+

Wersja językowa:

Angielska,

Polska (dialogi)

Nośnik:

DVD

Rodzaj produktu:

Rozszerzenie wymagające gry podstawowej

Kod produktu: 782845

Kod produktu: 782845

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Gra PC Diablo III Reaper of Souls

cena online

6990

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Gra PC Diablo III Reaper of Souls

cena online

6990

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Gra PC Diablo III Reaper of Souls

Diablo III: Reaper of Souls przenosi graczy do lokacji, które są znacznie mroczniejsze od tych znanych z podstawowej wersji gry. Akcja rozgrywa się na wielu zróżnicowanych trójwymiarowych mapach generowanych w systemie losowym, zapewniając grającym dużo godzin rozgrywki na wysokim poziomie. Odwiedzamy między innymi legendarne miasta Zachodniej Marchii oraz mroczne korytarze Fortecy Pandemonium.Opisywane rozszerzenie wprowadza nową klasę postaci, Krzyżowca, nowe zadania, nowych przeciwników, a także nowe tryby gry – Diablo III: Reaper of Souls pozwala spróbować swoich sił w takich modułach zabawy, jak wyprawa po łupy czy próby nefalemów. Producent postanowił również podnieść limit poziomu doświadczenia, jaki można osiągnąć w trakcie zabawy – bohater może maksymalnie awansować na 70 level. Zmodyfikowano ponadto system pozyskiwania łupów oraz rozbudowano system poziomów mistrzowskich.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Gra PC Diablo III Reaper of Souls

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

16+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

RPG, Akcja

Wersja językowa

Angielska, Polska (dialogi)

Nośnik

DVD

Parametry

Platforma

PC

Rodzaj produktu

Rozszerzenie wymagające gry podstawowej

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

CDP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Gra PC Diablo III Reaper of Souls
Opinie
5 / 5 42 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 42 opinii
41 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam ok

Gra klasyk, polecam dla wielbicieli gatunku.

Jarosław S 2018-10-26 20:20:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

POLECAM

Wracam do Diablo 3, dzięki temu zakupowi!

Klemens D 2018-10-18 10:38:49
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Świetny prezent na dzień chłopaka.

Joanna 2017-09-29 11:37:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Jestem bardzo zadowolona z zakupu produktu. Dobra zabawa, polecam każdemu.

Anna C 2017-07-24 23:06:26
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 1 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Neutralna

Rozgrywka i zabawa doskonała, całość psuje jednak fatalna i dziurawa fabuła...

Łukasz 2017-07-21 15:12:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Wyjątkowa grywalność, świetna fabuła. Blizzard nadał grze klimat jej poprzedników, chociażby muzyką w pewnych lokacjach.

Marian 2017-02-19 22:32:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna

Bardzo polecam, najlepsza gra w jaką mogłem zagrać kiedykolwiek. Dodatek dodaje klimatu, podobnego do tego z poprzednich części Diablo, polepsza tym samym całość rozgrywki. Dodatkowy akt jest ciekawy i długi.

Grzegorz 2017-02-15 18:23:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Diablo III Reapoer Of Souls

gra jest bardzo dobra, z resztą jak każda gra od studia Blizzard. Kupiłem niedawno grę Overwatch, ale klimatowi diablo niegy nie dorówna.. ja sam bardzo lubię gry ,,Diablo-Podobne" czyli gatunek Hack'N'Slash, dlatego właściwie każdej grze z serii Diablo daję bardzo wysokie oceny, pomijając ich wady, których jest sporo, ponieważ sama gra wynagradza to graczom swoim gameplayem.

Klient 2017-02-02 13:42:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Super Gra

Świetny dodatek do genialnej gry. Oby tak dalej.

Klient 2016-11-30 09:48:29
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Świetne

Świetny dodatek, kampania porywająca. Wciąga :)

Klient 2016-11-21 21:39:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Super gra

Grafika na jednym z najwyższych poziomów(pomimo wieku), dopracowana fizyka i zabawa na długie godziny. Wadą może być brak trybu offline.

Klient 2016-10-29 19:04:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna, zdecydowanie polecam.

Jeśli grać w Diablo III to tylko z dodatkiem.

Klient 2016-10-14 17:45:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Dodatek do dobrej gry

Fajny dodatek do fajnej gry. Jak zawsze Blizzard stanął na wysokości zadania

Klient 2016-10-13 10:35:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna

Miła, życzliwa, uprzejma obsługa, potrafiąca doradzić. Wysoka kultura osobista.

Klient 2016-10-08 15:25:13
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 4 / 5 Wymagania sprzętowe

Świetna

Ciężko o lepsze RPG, świetny klimat, dużo itemków i dodatków. Świetny multiplayer

Klient 2016-09-30 23:55:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Ok

Dobra gra, wracam po jakimś czasie przerwy od premiery podstawki

Klient 2016-09-20 10:53:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Polecam

Świetny dodatek do znanej i również świetnej gry. Polecam.

Klient 2016-09-12 09:14:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Warto było

Warto było czekać troche od wyjścia gry na taką fajną promocję :) już poleciłam paru znajomym

Klient 2016-09-02 22:11:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

Pozytywna, polecam wszystkim

Bardzo fajna gra/dodatek, polecam

Klient 2016-08-29 20:11:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
  • 5 / 5 Wymagania sprzętowe

polecam

Po zakupie gry Diablo 3, szybko zdecydowałem się na zakup dodatku, który jeszcze bardziej w ciągnął mnie w świat fantazji. Już dawno nie poświęcałem tyle czasu na granie. Gorąco polecam.

Klient 2016-08-29 09:18:52
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5325 - GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

GRY - Kupuj, polecaj, oszczędzaj!

Rozegraj rabat na FIFA20! Zarejestruj swój udział, kup grę lub gry i zapewnij sobie rabat, nawet 30 zł na FIFA20 w przedsprzedaży!

Sprawdź>>

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

6990

Dodaj do koszyka
Gra PC Diablo III Reaper of Souls
Gry PC