Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

1280 x 720,

30 kl/s,

HD

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

5

Stabilizacja obrazu:

Nie

Nie

Wi-Fi:

Nie

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 849537

Kod produktu: 849537

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

cena online

9999

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Nowoczesna

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa MANTA MM333

Nowoczesna kamera sportowa umożliwiająca nagrywanie filmów w rozdzielczości HD. Kamera wyposażona jest jasny i szeroki obiektyw, dzięki któremu zarejestrujemy wydarzenia sportowe, rajdy samochodowe czy filmy z podwodnego nurkowania. Kamera w zestawie ma podwodną obudowę umożliwiającą nurkowanie do głębokości 30 metrów.

 

Zastosowane technologie

Złącze USB

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa MANTA MM333

Techniczne

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Aparat fotograficzny
120

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

1280 x 720, 30 kl/s, HD

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

1.5

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Szary

Wyposażenie

Kabel USB, Obudowa wodoodporna, 2 uchwyty

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Rodzaj stabilizacji obrazu

Nie dotyczy

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

5

Stabilizacja obrazu

Nie

Złącza

Nie

Złącze USB

Tak

Komunikacja

GPS

Nie
Nie

Wi-Fi

Nie

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

30

Wysokość [mm]

41

Szerokość [mm]

60

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MANTA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa MANTA MM333
Opinie
4 / 5 38 opinii
82% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 38 opinii
31 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga
  • lekki
  • ekran nie działa po zaledwie 40 dniach
  • USB nie działa

Zażalenie

Kupiłam kamerę, ale zupełnie szwankowała, teraz jeszcze ekran padł, a nie rzucałam nią czy nie moczyłam bez ochrony.

(Mari)Anna 2018-07-13 21:08:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Pozytywna, polecam

Polecam, bo na potrzeby mojego 8 letniego syna jest w sam raz. Kamerkę zakłada na rower I nagrywa wszytko, co na tym rowerze wyprawia. Jest bardzo zadowolony.

Jolanta B. 2018-06-12 14:27:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Bardzo wytrzymaly na upadki
  • Bateria

Kamera

Jak na swoje zaawansowanie jest nawet spoko, polecam.

Patryk 2018-05-24 22:46:30
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 2 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Ładnie wykonany
  • Szczelny
  • Łatwy w obsłudze
  • Dużo Akcesoriów
  • Bardzo słaba bateria
  • Słabej jakości obraz
  • Zamek obudowy zacina się
  • Trudno wyciągnąć kartę

Średnio

Jak ktoś nagrywa profesjonalnie, to nie polecam:(

Marek 2018-05-19 18:45:15
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 2 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 2 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Gabaryty i waga
  • Bateria

Manta mm333

Po tygodniu w kamerze wpadło gniazdo karty do środka i karta też, jakość nagrania pozostawia wiele do życzenia. Jedynym w miarę plusem jest bateria w miarę długo trzyma

Ala 2018-04-18 17:39:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

POZYTYWNA!

Moim zdaniem kamerka sportowa manta MM333, mimo niewysokiej ceny, to jak na swoją jakość daje naprawdę radę i wystarcza na przejażdżki rowerowe czy wyjście na basen. POLECAM GORĄCO.

Jakub Dz 2018-04-18 06:58:03
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Gabaryty i waga
  • Dobra bateria

Manta mm333

Słaba jakość nagrywania i po tygodniu użytkowania gniazdo karty SD wleciało do środka. Po próbie włożenia karty ona też wpadła do środka.

Ala 2018-04-17 14:42:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Niska cena = wysoka jakość

Nie sądziłam, że w tej cenie kupię kamerkę tak wyposażoną jak ta Manty. Dzięki dołączonej obudowie mam możliwość nagrywania filmów pod wodą czy też w deszczu bez obawy o nią. Jakość nagranych filmów j est w zupełności wystarczająca, filmiki można swobodnie oglądać na wyświetlaczu kamery. Jej montaż jest prosty co za tym idzie uważam ją za dobry zakup.

Natalia W 2018-04-16 23:14:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • jakość hd
  • cena

Manta mm333

Manta MM333 EYE nagrywa bardzo dobrej jakości filmy w rozdzielczości HD, jest odporna np na deszcz lub upadki (mocna przezroczysta obudowa), w pudełku z kamera znajdziemy także dwa dodatkowe uchwyty do mocowania, bateria trzyma ok 4 h, dobra jakość w niskiej cenie.

Felek 2018-04-16 21:31:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
  • Dobra jakość obrazu
  • Słabo trzyma bateria

Manta mm333

Polecam tą kamerkę jak na tą cene.

Adam 2018-04-10 07:02:27
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Bardzo dobra relacja jakość/cena.

HANNA O 2018-04-07 22:25:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Dobra jakość obrazu, bardzo dobra jakość dźwięku i łatwość obsługi.

Edyta 2018-03-21 15:35:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

polecam

Nowoczesna i świetnie wykonana kamerka, która zdaje egzamin przy uprawianych sportach jak i na wakacjach zbierając najważniejsze momenty. W zestawie znajdziemy zestaw potrzebny do zamontowania jak i równie nada się aby ją przymocować do paska i nosić na szyi, ponieważ jest leciutka. Co do jakości nagrywanych ujęć, wychodzą super, wszystko jest wyraźnie nagrane i widać każdy detal dzięki szerokiej rozdzielczości, dźwięk w filmikach również nawet przy hałasie w otoczeniu nagrywa się bardzo wyraźny, a bateria nagrywając długo i często wytrzymuje długo. Nie zostaje Mi nic innego jak polecić dla każdego który poszukuje takiego sprzętu.

TomekH 2018-03-12 22:40:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Dobra oferta sklepu. Kamerka jak na swoją cenę jest nieźle wykonana, dołączone akcesoria pozwalają na nagrywanie filmików pod wodą. Jest łatwa w obsłudze, filmiki w jakości HD są w zupełności wystarczające. Kamerkę także łatwo się montuje.

Piterr01 2018-01-31 08:56:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

mega

Bardzo dobra jakość hd dźwięk super można używać 8 godzin budowa super bardzo łatwa obsługa waży około 300 gram.

Olivier 2017-12-30 23:30:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamerka

Szukałem sprzętu na moja kieszeń i oczywiście dobrego jak chyba każdy, poprzednią kamerkę zgubiłem na wakacjach wiec nie chciałem ryzykować, ale ta kamerka o wiele lepiej się sprawdza niż jej poprzedniczka. ,Jakość, wyrazistość i rozdzielczość filmów odtwarzanych później na innym urządzeniu wygrywa do tej pory ze wszystkim co testowałem bądź posiadałem polecam.

dziadzior 2017-12-28 01:05:07
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Dobra cena, marka ok już sprawdzona. Polecam.

Jerzy S 2017-12-13 16:48:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobry sprzęt

Kamerka super się sprawdza w terenie, filmiki które nagrywam są wyraźne, nie zacinają się,a cena bardzo zachęca.

Karolekszyna 2017-12-11 20:25:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 3 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 1 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Ta kamera jest bardzo fajna od razu jak przyszedłem do domu toaletowa zabrałem się za odpakowywanie 5 minut mi zajęło rzeźby ściągnąć obudowę ale jest super.

Wiktor S 2017-10-23 16:09:11
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość obrazu
  • 2 / 5 Jakość dźwięku
  • 2 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 3 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

Porażka

Rozdzielczość interpolowana do rozdzielczości 640, co sprawia, że z 4 metrów nie widać rejestracji.

TESTER 2017-10-17 12:58:49
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa MANTA MM333

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Kamera sportowa MANTA MM333
Kamery sportowe