Polecane produkty podobne

Opis i dane

Laptop DELL Inspiron 15 (7577-0058)


Laptop z ekranem o przekątnej 15.6 cali oraz rozdzielczości 1920 x 1080 pikseli, wyposażony w procesor Intel Core i7-7700HQ o częstotliwości 2.8 GHz, pamięć RAM DDR4 o wielkości 8 GB. Dysk twardy HDD o pojemności 1000 GB oraz SSD o pojemności 128 GB. Karta graficzna to NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB. Zainstalowany system operacyjny to Windows 10.



Oddziaływanie na wszystkie zmysły.

Nowy poziom grafiki: Konfiguracja, która w najlepszej wersji obejmuje kartę graficzną NVIDIA® GeForce® GTX 1050TI i 6 GB pamięci wideo typu GDDR5, gwarantuje wyrazistość i szczegółowość obrazu podczas rozgrywki.

Niezrównane wrażenia wizualne: Ekran IPS o rozdzielczości o rozdzielczości FHD lub UHD pokazuje najdrobniejsze detale w fantastycznie bogatej palecie barw. Powłoki przeciwodblaskowe umożliwiają korzystanie w różnych warunkach otoczenia.

Doskonały dźwięk: Każdy ton i takt dotrze do Ciebie z maksymalna wyrazistością, o co dbają dwa głośniki skierowane do przodu wsparte technologią Waves MaxxAudio Pro®.

Znakomita szybkość.

Potężna moc obliczeniowa: Czterordzeniowe procesory siódmej generacji Intel® z serii H o poborze mocy 45 W bezlitośnie i błyskawicznie rozprawiają się z każdym zadaniem.

Ograniczenie operacji wczytywania danych: Dyski SSD z interfejsem NVMe PCIe działają nawet 4 razy szybciej niż dyski z konwencjonalnym interfejsem SATA. W kategoriach praktycznych oznacza to szybsze ładowanie aplikacji i danych, szybsze uruchamianie komputera, wydłużenie czasy pracy na baterii i większą odporność na wstrząsy.

Stworzony do grania.
 
Zaprojektowany z myślą o poważnym graniu: Notebooka wyposażono w szybką i czułą kartę Wi-Fi 802.11ac z funkcją optymalizacji priorytetu ruchu w sieci SmartByte, złącze 100/1000 Gigabit Ethernet, porty USB 3.1 SuperSpeed pierwszej generacji Type-C i Type-A oraz wieloformatowy czytnik kart pamięci, tak aby nic Cię spowalniało w trakcie rozgrywki.

Idealna kombinacja: Do pełnowymiarowego portu HDMI 2.0 można podłączyć zewnętrzne monitory, co pozwala delektować się najlepszymi wrażeniami w grach najwyższej klasy

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i7-7700HQ
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.8 - 3.8
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 1000
  • 128
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    2400
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    2
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    32
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    60
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad Multi-touch
  • Tak
  • Nie
  • Czytnik kart pamięci - obecność
    Tak
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Maksymalny czas pracy na akumulatorze [h]
    5
  • Rodzaj zamontowanego dysku
    HDD + SSD
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.5
  • Szerokość [cm]
    38.9
  • Głębokość [cm]
    27.47
  • Waga [kg]
    2.8
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    7000
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Specyfikacja

  • Napęd optyczny - obecność
    Nie
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera DELL
  • Opinie

    4.4/5
    36 opinii
    33 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.6 /5
    Głośność pracy
    4.1 /5
    Klawiatura
    4.4 /5
    Jakość matrycy
    4.5 /5
    Czas pracy na baterii
    4.2 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 27 października 2019
    Pozytywna, polecam
    Super laptop do gier
    Czy ta opinia była pomocna?
    2.3/5
    Karol 12 sierpnia 2019
    Nie polecam
    Przy graniu w niewymagające gry mam od 130 do 220 fps po 23 min (sprawdzane, mierzone stoperem) komputer jest tak gorący że nie da się na nim pracować. W tym cała obudowa (nie licząc ekranu) oraz klawiatura touch pad i reszta. Po upływie 30-40 min z 130-220 fps na niskich ustawieniach, gdzie podobne pc grają na wysokich ustawieniach komputer spada i na około 2-3 min spada do 18fps i dzieje się tak co 5 min. Nie da się z niego korzystać mimo podkładki chłodzącej z najwyższej półki. Ps. Mimo 4 krotnego przywrócenia laptopa do ustawień fabrycznych nic się nie zmienia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 10 sierpnia 2019
    Bardzo fajny laptop
    Super procesor jak za ta cenę, wszystko działa sprawnie ;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mikołaj 26 sierpnia 2019
    Polecam
    Sprzęt sprawuje się bardzo dobrze. Polecam :D
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jolanta 9 maja 2019
    Polecam
    Laptop DELL Inspiron jest idealny dla maniaków gier. Wykonanie - bardzo wysoka klasa. Sprzęt nie zawiesza się przy wykonywaniu kilku zadań jednocześnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 9 kwietnia 2019
    Rewelacyjny
    Laptop szybko działa, wysoka jakość, wykonanie bardzo dobre, cichy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 15 lutego 2019
    Polecam
    Przesiadłem się z procka i3 i prędkość działania jest zadowalająca, Nareszcie w swoje gry mogę grać na max detalach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wiktoria 19 marca 2019
    Laptop rewelacyjny, polecam!
    Laptop zgodny z opisem sprzedającego, po prostu nic dodać, nic ująć, a obsługa pierwsza klasa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 4 stycznia 2019
    Pozytywna
    Fajny sprzęt dla gracza, super wygląd. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    FATIMA 21 stycznia 2019
    Ok, polecam
    To jest dobry sprzęt. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Produkt archiwalny

      Laptop DELL Inspiron 15 (7577-0058)

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756