Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Laptop ACER Aspire 7 A715-41G-R3XN 15.6" IPS R5-3550H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home

(15)
Kod: 333796

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
System operacyjny: Windows 10 Home
Brak
Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
NVIDIA GeForce GTX 1650
NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
System operacyjny: Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
Laptop ACER Aspire 7 A715-41G-R3XN 15.6" IPS R5-3550H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
Laptop ACER Aspire 7 A715-41G-R3XN 15.6" IPS R5-3550H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
Taniej o 400
4 299 , 00
3 899
00
129.96 zł x 30 rat 0% RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Wulkan produktywności

Aspire 7 to duża moc w niewielkiej obudowie. Karta graficzna NVIDIA GeForce GTX 1650 TI dostarczy Ci wystarczająco mocy zarówno do pracy, jak i grania, a procesor AMD Ryzen 5 3550H zadba, by każda aplikacja otwierała się w mgnieniu oka.

Laptop ACER Aspire 7 NVIDIA INTEL

Spektakularne widoki

Teraz możesz zobaczyć więcej bez potrzeby korzystania z większego ekranu. Dzięki wąskiej ramce oraz imponującemu stosunkowi powierzchni ekranu do wielkości obudowy ekran IPS FHD o przekątnej 15.6 cala i proporcjach 16:9 wydaje się większy. Dodatkowo zastosowane technologie Acer Color Intelligence oraz ExaColor gwarantują lepszy kontrast kolorów.

Laptop ACER Aspire 7 Wąska Ramka IPS 15'6 cala

Szybka komunikacja

Użytkownicy mogą łatwo przeprowadzać aktualizacje dzięki pełnej gamie opcji łączności. Dwupasmowa sieć Wi-Fi 6 (802.11ax) zwiększa średnią przepływność danych nawet trzykrotnie i o 75% redukuje opóźnienia w porównaniu z Wi-Fi 5 (802.11ac).

Laptop ACER Aspire 7 Wi-Fi

Pokaźne zasoby mocy

Dysk SSD PCIe M.2 o pojemności 512 GB SSD oraz 8 GB pamięci RAM DDR4 zapewniają wystarczającą ilość mocy do wykonywania wszystkich zadań i pokaźny zasób pamięci masowej do przechowywania plików.

Laptop ACER Aspire 7 Dysk SSD Ram

Najnowsze opcje łączności

Interfejs USB-C umożliwia superszybkie przesyłanie danych za pomocą SuperSpeed USB. W zestawie znajdują się łącznie cztery porty: jeden USB 2.0, HDMI i dwa porty SuperSpeed USB, z których jeden może być używany do ładowania w trybie offline.

Laptop ACER Aspire 7 łączność USB C HDMI

Profesjonalny wygląd

Dyskretna, ciemna obudowa z podświetlaną klawiaturą sprawia, że urządzenie zyskuje profesjonalny wygląd, doskonale wkomponuje się w każde miejsce pracy i bez problemu radzi sobie w warunkach ze słabym oświetleniem.

Laptop ACER Aspire 7 klawiatura

Dane techniczne

Procesor

  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.1 - 3.7
  • Dyski, pamięci, napędy

  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    2400
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    2
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    32
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Nie
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Obraz i dźwięk

  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.32
  • Szerokość [cm]
    34.3
  • Głębokość [cm]
    25.45
  • Waga [kg]
    2.15
  • Oprogramowanie

  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Narzędzia i oprogramowanie firmy Acer
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjnaZasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Aspire
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.6/5
    15 opinii
    13 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.7 /5
    Głośność pracy
    4.5 /5
    Klawiatura
    4.6 /5
    Jakość matrycy
    4.6 /5
    Czas pracy na baterii
    4.5 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 20 stycznia 2021
    Pozytywna, sprzęt godny polecenia!
    Niesamowity laptop! Działa doskonale, a w połączeniu z dyskiem SSD wydajność tego sprzętu jest zaskakująco dobra. Ogólnie w tym komputerze nie brakuje niczego co mogło by być potrzebne zwykłemu użytkownikowi. Ekran Jest spory bo 15,6 cala, wyświetla treści jasno i wyraźnie co dobrze wpływa na zmęczenie oczu, 8 GB RAMu doskonale radzi sobie z płynnością działania, Procesor od Intela może nie najnowszy ale przy takim wsparciu podzespołów spokojnie daje sobie radę. Ekran FULL HD fajnie oddaje kolory i kontrast co na pewno ucieszy graczy oraz fanów Netflixa. Laptop nie grzeje się, co jest kluczowe dla tego rodzaju sprzętu. Cieszy mnie wykonanie z aluminium, może przez to jest trochę cięższy, ale jakość, trwałość i prestiż jest tego warta. Dźwięk z głośników nieco kuleje, ale to przecież nie TV z soundbarem, więc ogólnie mogę powiedzieć, że jest zadowalający. Sprzęt godny polecenia!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rix 22 marca 2021
    Interesujący lapek
    Świetny sprzęt, działa super szybko i sprawnie (w porównaniu do mojego poprzedniego dwunastolatka) bez problemów. Podświetlana klawiatura, szeroko otwierany matowy ekran, klasyczny smukły wygląd, cicha praca. Chyba że odpalimy Forze4 to zaczyna się głośniejsza praca chłodzenia. Ale lapek sprawdzony działa bez problemów. Jak to określił mój kolega "lepiej kupić lapka z lepszą grafą gdyż ramy i dysk zawsze można dokupić i zmienić bez żadnych kłopotów".
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 6 stycznia 2021
    Laptop
    Ostatnio używałem laptopa 10 letniego typu Samsung i postanowiłem kupić nowego Acera do gier, prac biurowych. Powiem wam, że szybkość laptopa powala na nogi. Dodatkowe chłodzenie wspomaga laptopa dodatkowo. Plusem też jest system który bardzo szybko się instaluje. Także sam model Asusa polecam jeśli chcecie kupić porządny laptop w tej cenie, bo warto.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    marta 14 lutego 2021
    NOTEBOOK ACER A715-41G
    Laptop świetnie się sprawuje, jest lekki, podświetlana klawiatura daje niesamowity komfort pracy. Naprawdę wart polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bożena 23 stycznia 2021
    Wydajność 5/5
    Gabaryty i jakość wykonania laptopa dobra.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 27 lutego 2021
    Świetny laptop
    Super sprzęt, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Tede 23 listopada 2020
    Polecam
    W sumie mógłbym się podpisać pod komentarzami poniżej. Wydajność gamingu w normalnej obudowie. Obudowa dobrze spasowana, przy podróży z laptopem nic się nie dzieje. Sam sprzęt się nie nagrzewa, nie zacina, wszystko działa jak należy. Ekran dobre kolory i kąty widzenia. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Paslic 18 listopada 2020
    OK
    Laptop typowo do pracy, parametry dla graczy, wygląd na szczęście nie. Aspire spokojnie sobie radzi z grafiką 2D i 3D, matryca w porządku. Samo wykonanie jest bardzo solidne. Ogólnie jak ktoś chce mieć porządny sprzęt w jeszcze obudowie nie dla graczy to jest to super opcja.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 17 listopada 2020
    Super
    Laptop cicho pracuje, ładnie się prezentuje i parametry sprzętu też całkiem dobre, świetnie nadaje się do zdalnego nauczania lub użytku domowego.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 18 grudnia 2020
    Polecam
    Laptop świetnie się sprawuje, jest lekki, podświetlana klawiatura daje niesamowity komfort pracy. Naprawdę wart polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (IT)

      Pierwsze uruchomienie systemu, aktualizacja do najnowszej wersji, instalacja sterowników zawartych w zestawie dostarczonym przez producenta

      Pierwsze uruchomienie systemu, aktualizacja do najnowszej wersji, instalacja sterowników zawartych w zestawie dostarczonym przez producenta

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Aspire 7 A715-41G-R3XN 15.6" IPS R5-3550H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
      Laptop ACER Aspire 7 A715-41G-R3XN 15.6" IPS R5-3550H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
      Taniej o 400
      4 299 , 00
      3 899
      00
      129.96 zł x 30 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 3899,00 zł
      3 899
      00
      4 299 , 00
      Taniej o 400