Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R3E6 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home

(40)
Kod: 318488

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650
NVIDIA GeForce GTX 1650
NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
System operacyjny: Windows 10 Home
Brak
Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650
System operacyjny: Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R3E6 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R3E6 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 400
4 399 , 00
3 999
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Wejdź na wyższy poziom

Najlepszy laptop gamingowy roku 2020 w plebiscycie Tech Awards 2020

W plebiscycie Tech Awards 2020 użytkownicy wskazali ACER Nitro 5 jako najlepszy laptop gamingowy 2020 roku! To zdecydowanie najpopularniejszy model dla graczy. Wybierz wersje Nitro 5 dla siebie i dołącz do świata gry z dominującą przewagą na starcie.

Laptop ACER Nitro 5 - Tech Awards 2020

Doskonałe parametry techniczne

Dzięki procesorowi AMD Ryzen 5 4600H i karcie graficznej NVIDIA GeForce GTX 1650 zawładniesz światem gier. Dwa gniazda na dyski SSD M.2 PCIe i 8 GB pamięci RAM DDR4 gwarantują maksymalną szybkość i ogromną ilość miejsca.

Laptop ACER Nitro 5 - Wydajność

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi IPS Full HD o przekątnej 15,6 cala dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Z kolei częstotliwość odświeżania do 144 Hz i czas reakcji do 3 ms z funkcją Overdrive zapewnią doskonałą płynność wyświetlanych obrazów.

Laptop ACER Nitro 5 - IPS FHD

Niestandardowe chłodzenie

Podzespołom obciążonym przez wymagające aplikacje wytchnienie dają dwa wentylatory, technologia ACER CoolBoost oraz poczwórny otwór wylotowy. Wysokie obciążenie to nie problem dla Twojego Nitro. Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego – o 9% w porównaniu z trybem automatycznym.

Laptop ACER Nitro 5 - ACER CoolBoost

Klucz do zwycięstwa

Mocne, czerwone podświetlenie klawiatury pozwoli Ci grać w doskonałym stylu, a za pomocą dedykowanego klawisza NitroSense przejmiesz kontrolę nad podzespołami laptopa. Próg aktywacji klawiszy wynosi jedynie 1,6 mm, co zapewnia natychmiastowy czas reakcji. Ponadto klawisze WASD zostały wyróżnione, by można było je łatwiej dostrzec.

Laptop ACER Nitro 5 - NitroSense

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę i przejmij kontrolę nad swoją siecią, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z niezwykle szybkiej karty sieciowej i Intel Wi-Fi 6.

Laptop ACER Nitro 5 - Intel Wi-Fi 6

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert



Filmy:



Dane techniczne

Procesor

  • 6
  • AMD Ryzen 5 4600H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    3.0 - 4.0
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    3200
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    1
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    24
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    144
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.39
  • Szerokość [cm]
    36.34
  • Głębokość [cm]
    25.5
  • Waga [kg]
    2.4
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.8/5
    40 opinii
    39 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    4.8 /5
    Klawiatura
    4.9 /5
    Jakość matrycy
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    4.7 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Cezary 17 lipca 2021
    Dobrze działający laptop
    Laptop Acer, zamówiłem go rok temu. Nie mam zarzutów, działa dobrze, jakość wykonania wyśmienita. Wygląda dalej jak nowy, podzespoły odpowiadają, nic się nie psuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zbigniew 25 sierpnia 2021
    Opinia o produkcie
    Jest dobry dizain, jest dobry w obsłudze, a aplikacje się szybko włączają.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 13 września 2021
    Laptop
    Jestem bardzo zadowolona, wszystko szybko działa bez zarzutów. Polecam!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartłomiej 9 lipca 2021
    Super
    Sprzęt spełniający moje wymagania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Rafik 2 czerwca 2021
    Super
    Jak na pierwszą przygodę z gamingowym laptopem to jestem pozytywnie zaskoczony. Wielu straszyło mnie ,że lapki głośno chodzą, słabe chłodzenie mają i ogólnie słabo cenowo to wypada. Ja np. nie znajdę PCta z takimi parametrami z dodatkowo monitorem który by miał 120Hz i matrycę IPS. Laptop to rzecz bardzo wygodna a jak jeszcze idzie pograć w 60 FPSach w większość gier na średnich-wysokich to nie mam żalu :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Rzepek 3 kwietnia 2021
    Torpeda
    Laptop wykonany w świetnym stylu. Wąskie ramki zdecydowanie wpasowały się w mój gust. Jego wnętrze nie jest żadną tajemnicą. Mamy tutaj mocniejszą kartę graficzną GTX1650 ,która świetnie radzi sobie w wysoko-budżetowych produkcjach jak TR czy Wiedźmin. Ekran gamingowy 144Hz na IPSie. Klawiatura pełnowymiarowa, przyjemnie się na niej pisze :) Za taką cenę jestem bardzo zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Golbat 30 maja 2021
    Nitro Piat
    Nie byłem przekonany do procesora od AMD, ale w sumie poczytałem, pooglądałem porównania i doszedłem do wniosku, że dam mu szanse. Jako sprzęt dla twórcy sprawdza się znakomicie. W grach karta graficzna jest małym hamulcem bo większe tytuły to raczej po 45-60 FPS na średnich. Ekran jest bardzo dobry pod każdym względem poza jasnością. Daję mu 5- :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Serek 2 kwietnia 2021
    Miazgaa
    Z tydzień gram w gry sieciowe i jeżeli chodzi o pobieranie danych czy stabilność łącza to sprawdza się świetnie i nie laguje. Klatki nie spadły ani razu poniżej 60 FPS. Laptop przez najbliższe lata spokojnie poradzi sobie z wymagającymi tytułami. Polecam każdemu grajkowi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Morgul 30 kwietnia 2021
    4 rury wydechowe
    Bardzo dobry sprzęcior! Dysk SSD już dołożyłem i działa idealnie. Kabel był w zestawie jak coś. RAMu jak mi zabraknie to też łatwy dostęp jest. Ogólnie polecam na Ryzenie pomimo braku jakiejś tam współpracy z Nvidią. Ma 4 wyloty powietrza, więc się nie przegrzewa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Walker 29 maja 2021
    Na plus
    Super wentylacja i ogólne wykonanie Nitro 5. Klawiatura świeci tylko na czerwono ale mi to nie przeszkadza. Karta graficzna dobrze współgra z Ryzenem. Płynne granie, dzięki podzespołom i 144Hz na matrycy :) Dla mnie 4.5/5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R3E6 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R3E6 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 400
      4 399 , 00
      3 999
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756