Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ACER Nitro 5 AN517-51 17" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home

(61)
Kod: 329240

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
System operacyjny: Windows 10 Home
Brak
Windows 10 Home
System operacyjny: Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650
Wielkość pamięci RAM [GB]: 8
Laptop ACER Nitro 5 AN517-51 17" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN517-51 17" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Cena z kodem
R17-180921
3 919
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 18.09.2021, godz. 23:59

Taniej o 600
4 299 , 00
Cena regularna
3 699
00
4 299 , 00
Cena regularna: 3 699,00 zł
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi Full HD IPS o przekątnej 17 cali dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Wąska ramka o szerokości zaledwie 7,18 mm, dzięki której ekran zajmuje 80% powierzchni urządzenia. Gama barw rzędu 72% NTSC oraz jasność 300 nitów zapewniają realistyczne kolory.

Laptop Acer Nitro 5 Full HD IPS
				wąska ramka 300 nitów

Doskonałe parametry techniczne

Wydajność i osiągi procesora Intel Core i5-9300H we współpracy z kartą graficzną NVIDIA GeForce GTX 1650 pozwalają opanować świat gier. Dysk SSD o pojemności 512 GB oraz 8 GB pamięci RAM gwarantują niesamowitą szybkość i dużą ilość miejsca.

Laptop Acer Nitro 5 I5 9300 dysk SSD 8 GB RAM parametry technicze

Zachowaj zimną krew pod ostrzałem

Gdy gra w ciężkich warunkach wymaga większej mocy, przydadzą się dwa wentylatory, w które wyposażony jest Acer Nitro 5. Dzięki technologii Acer CoolBoost oraz podwójnemu portowi wylotowemu wydajność chłodzenia jest zdecydowanie zwiększona.

Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego o 9% w porównaniu z trybem automatycznym. Technologia NitroSense umożliwia monitorowanie systemu i zarządzenie nim w czasie rzeczywistym.

Laptop Acer Nitro 5 Wentylator NitroSense CoolBoost chłodzenie

Klucz do zwycięstwa

Polecenia są łatwo dostępne dzięki specjalnemu przyciskowi NitroSense, natomiast przyciski WASD i strzałki są podświetlone, co ułatwia ich lokalizację. W użyciu masz klawisze o skoku o wysokości 1,6 mm. Dodaj trochę emocji do rozgrywki i graj w ciemności dzięki klawiaturze o czerwonym podświetleniu.

Laptop Acer Nitro 5 NitroSense podświetlona  klawiatura skok 1,6m

Przełamywanie bariery dźwięku

Dodaj smaku rozgrywce i ciesz się dźwiękiem dzięki oprogramowaniu Waves MaxxAudio i technologii Acer TrueHarmony. Inteligentne wzmocnienie basów, dialogów i głośności jest możliwe dzięki zastosowaniu Waves MaxxAudio, natomiast technologia Acer TrueHarmony pozwala uzyskać głębsze i bogatsze brzmienie.

Laptop Acer Nitro 5 TrueHarmony Waves MaxxAudio dzwięk

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę na starcie i kontroluj swoją sieć, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z karty sieciowej Killer Ethernet E2500. Bezproblemowo graj, streamuj czy też oglądaj online dzięki sieci bezprzewodowej Wi-Fi z technologią MU-MIMO 2x2.

Laptop Acer Nitro 5 Wifi Killer Ethernet E2500 MU-MIMO

Najlepszy laptop gamingowy roku 2020 w plebiscycie Tech Awards 2020

W plebiscycie Tech Awards 2020 użytkownicy wskazali Acer Nitro 5 jako najlepszy laptop gamingowy 2020 roku! To zdecydowanie najpopularniejszy model dla graczy. Wybierz wersje Nitro 5 dla siebie i dołącz do świata gry z dominującą przewagą na starcie.

Laptop Acer Nitro 5 Tech Awards 2020 najlepszy laptop gamingowy 2020 roku

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i5-9300H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.4 - 4.1
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    2666
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    2
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    24
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 17
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    60
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.7
  • Szerokość [cm]
    36.34
  • Głębokość [cm]
    25.5
  • Waga [kg]
    2.5
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.9/5
    61 opinii
    60 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    4.8 /5
    Klawiatura
    5 /5
    Jakość matrycy
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    4.8 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 15 września 2021
    Bardzo dobra jakość i wyposażenie jak na cenę (nie tylko w promocji czasowej)
    Używamy rodzinnie wielu laptopów różnych producentów więc mamy jako taki przegląd sytuacji. Nitro 5 został wybrany jako alternatywa dla Acera Aspire 5 (też 17,3 cala ale z proc I5 nisko napięciowym 11 gen) - pozostałe parametry zbliżone. Laptop zastępuje komputer stacjonarny, więc mobilność i czas pracy na aku nie była istotna. Wada - nieodporna na odciski obudowa, głośniki wbudowane - cóż po prostu są, znamy lepsze i gorsze rozwiązania, ale dźwięk na słuchawkach już bardzo dobry. Zalety : klawiatura, cichy i bardzo wydajny w codziennym użytkowaniu, matryca w moim modelu była inna niż w opisie czyli 120H (nie 60), dzięki uprzejmości obsługi Media Expert i Wsparcia Asus udało się ustalić jaka to jest matryca i jest świetna - brak przebić w rogach ekranu, brak poświaty, neutralne kolory. Poza ww laptop jest gotowy do dalszej rozbudowy. Liczba łączy wystarczająca. Do zastąpienia komputera stacjonarnego polecam stację dokującą. Generalnie mimo proc 9-tej generacji, ale nietypowo niskonapięciowego komputer bardzo szybki (SSD robi swoje).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 22 sierpnia 2021
    Super sprzęt do grania :-)
    Po wstępnej konfiguracji sytemu i restarcie notebooka, system był gotowy do pracy w kilka sekund, co mnie pozytywnie zaskoczyło. Po zainstalowaniu jednej z najnowszych gier na rynku, która ma spore wymagania, przeżyłem pozytywny szok. Gra nie zacinała się a komputer działał cichutko. Dopiero po kilku godzinach intensywnego grania system wentylacyjny zwiększył obroty systemu chłodzenia. Na poprzednim lapku gra zacinała się, a system chłodzenia pracował na maxa. Na uwagę zasługuje fakt, że to notebook 17 calowy, więc karta graficzna i procesor ma sporo pracy do wykonania, a pomimo to nie zauważyłem żadnych opóźnień i zawieszeń w działaniu tego kompa. Nic dziwnego, że w nazwie jest "NITRO 5" - wydajność jest niesamowita. Zdecydowanie polecam za tą cenę. P.s. Choćbym chciał, to i tak nie mam się do czego przyczepić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Józef 22 sierpnia 2021
    Polecam laptopa i obsługę w sklepie
    Laptop godny polecenia, działa szybko, uruchamia się w 3 sekundy. Działa cicho, dobre chłodzenie, bateria trzyma długo, świetna matryca. Profesjonalna i miła obsługa w sklepie. Jestem bardzo zadowolony, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 3 września 2021
    Świetny laptop w dobrej cenie
    Szukałam laptopa o dobrych parametrach w przyzwoitej cenie. I udało się znaleźć. Używam go głównie do pracy, oglądania filmów i grania i w każdym aspekcie sprawuje się bardzo dobrze. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Radek 21 sierpnia 2021
    Najlepszy w swoim przedziale cenowym
    Laptop działa jak trzeba, polecam usunąć szpiegowskiego Symanteca, będzie śmigał prawidłowo, jak ktoś nie wchodzi na podejrzane strony to nie potrzebuje zbędnego syfu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elzbieta 19 sierpnia 2021
    Pozytywna
    jestem bardzo zadowolona z produktu, polecam gorąco sam produkt, oraz pomoc w wyborze notebooka, polecam serdecznie sklep na ul. Szczęśliwej3.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Norbert 4 sierpnia 2021
    Notebook Acer
    Mocną stroną laptopa jest bardzo dobrze zaprojektowana obudowa, niezwykle sprawny układ chłodzenia oraz dobrej jakości matryca. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Malwina 26 sierpnia 2021
    Świetny sprzęt gamingowy
    Super komputer zarówno do gier jak i do pracy typowo domowej czy szkolnej. Duży wyświetlacz daje duży komfort.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 20 sierpnia 2021
    Zakup laptopa
    Dobry komputer dla osoby lubiącej gry jak i zarówno studenta. Dostawa szybka, a pracownicy pomocni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 19 sierpnia 2021
    Ocena sprzętu
    Dostałem sprzęt na rocznicę ślubu i uważam, że prezent jest trafiony w 100 procentach .Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN517-51 17" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Laptop ACER Nitro 5 AN517-51 17" IPS i5-9300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Cena z kodem
      R17-180921
      3 919
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 18.09.2021, godz. 23:59

      Taniej o 600
      4 299 , 00
      Cena regularna
      3 699
      00
      4 299 , 00
      Cena regularna: 3 699,00 zł
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756