Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA) I5-8300H 8GB 1000GB GF-GTX1050 W10

17.3

1920 x 1080

Nie

Intel Core i5-8300H

8

1000

Nie dotyczy

Nie dotyczy

NVIDIA GeForce GTX 1050

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Czarno-czerwony

Kod produktu: 890667

Kod produktu: 890667

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA)

cena online

389900

389.90 zł x 11 rat RRSO

Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA)

cena online

389900

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA)

GRAJ WSZĘDZIE

Laptop OMEN to poważna propozycja dla mobilnych graczy. Jego potężne podzespoły i bezkompromisowa konstrukcja sprawiają, że można zmierzyć się z najbardziej wymagającą grą w praktycznie każdym miejscu.

Modyfikuj sprzęt. Wczuj się w rozgrywkę. Zwiększ poziom.

Pokaż swoją moc za sprawą bezkonkurencyjnej, wyrazistej konstrukcji. Zarówno agresywny wygląd laptopa OMEN, jak i jego podzespoły robią wrażenie i budzą respekt.

Wyświetlacze o wysokiej rozdzielczości

Weź na cel najbardziej nieuchwytnego przeciwnika na mapie. Wybierz wyświetlacz o rozdzielczości 4K lub 1080p z szybkością odświeżania 120 Hz lub 1080p z szybkością odświeżania 60 Hz — nie umknie Ci żaden szczegół.

System dźwięku Bang & Olufsen

Poczuj wyraźnie każde uderzenie serca — przejdź do innego wymiaru za sprawą technologii HP Audio Boost i systemu dźwięku Bang & Olufsen.

Jeden panel - łatwy dostęp

Unowocześnij sprzęt i wejdź na nowy poziom gry dzięki łatwemu dostępowi do dysków oraz pamięci RAM.

Śmiało, podkręć ustawienia

Procesory Intel® Core™

Zwiększ w niewyobrażalny sposób moc swojego arsenału dzięki najnowszym procesorom Intel® Core™ i podkręć ustawienia, aby cieszyć się szybkością i doskonałą jakością gry.

Opcjonalny dysk SSD ze złączem PCIe lub konfiguracja Dual Storage

Opcjonalny dysk SSD ze złączem PCIe to gwarancja niesamowitych prędkości przesyłania danych przy jednoczesnej optymalizacji pamięci. Konfiguracja Dual Storage łącząca dwie technologie przechowywania umożliwia natomiast szybszy rozruch i ładowanie gier oraz wydajniejszą obsługę pamięci masowej.

Do 32 GB pamięci DDR4

Do 32 GB szybkiej pamięci RAM DDR4 o dużej przepustowości sprawia, że przyśpiesza zarówno gra, jak i jednoczesne wykonywanie wielu zadań.

Klawiatura Dragon z czerwonym podświetleniem

Trzymaj konkurencję w ryzach dzięki klawiaturze opracowanej z myślą o profesjonalnej grze — klawiatura Dragon z czerwonym podświetleniem oraz specjalnie podświetlonymi klawiszami WASD zapewnia absolutną precyzję każdego naciśnięcia klawisza.

Rozpoznawanie 26 klawiszy jednocześnie i zapobieganie blokowaniu klawiszy

Jednocześnie biegnij, przeładowuj i atakuj, unikając zagrożenia. Rozpoznawanie do 26 klawiszy jednocześnie oraz funkcja zapobiegania blokowaniu klawiszy stanowią gwarancję, że każde naciśnięcie klawisza zostanie wykryte — nawet podczas jednoczesnego wykonywania wielu poleceń.

Niezależne klawisze makr

Samodzielnie dostosuj kombinacje ataków. Niezależne klawisze makr w laptopie OMEN 17 pozwalają w kilka sekund uruchomić skróty, które zapewnią Ci miażdżącą przewagę strategiczną.

Osobiste ustawienia

Wybierz szczegółowe ustawienia i dostosuj konfigurację komputera, korzystając z modułu Command Center dostępnego w laptopie OMEN. Dołączone oprogramowanie pozwala zwiększyć wydajność sprzętu, aby dzięki temu zapewnić doskonałą skuteczność ataku i najlepsze pozycje w rankingach.

Network Booster

Oprogramowanie Network Booster zmniejsza opóźnienia, nadając w sieci najwyższy priorytet ruchowi związanemu z działaniem gier.

Funkcja Dual Force rozdziela dane na dwa strumienie, a następnie przesyła dane związane z działaniem gier za pośrednictwem najszybszego dostępnego połączenia (zwykle przewodowo), a resztę danych — za pośrednictwem sieci Wi-Fi.

Przypisywanie klawiszy w grach

Prosty w użyciu interfejs zapewnia pełną kontrolę nad klawiszami makr w laptopie OMEN 17 — dzięki temu można w strategicznych momentach akcji ulubionych gier używać własnych układów i kombinacji klawiszy.

Szósty zmysł gracza

Zintegrowana technologia DTS Headphone:X zapewnia niesamowicie realistyczny efekt dźwięku przestrzennego. Podłącz zestaw słuchawkowy do gniazda DTS Headphone:X, aby usłyszeć i precyzyjnie zlokalizować każdy krok i strzał oraz pokazać wrogom, że nic Cię nie zaskoczy.

Zastosowane technologie

SD

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA)

Procesor

Intel Core i5-8300H
4

Taktowanie procesora [GHz]

2.3 - 4

Dyski, pamięci, napędy

1000
Nie dotyczy
Nie dotyczy
Nie dotyczy
8
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

17.3
1920 x 1080
Nie

Typ matrycy

Matowa

Obraz i dźwięk

NVIDIA GeForce GTX 1050

Pamięć karty graficznej

4 GB
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad Multi-touch
Tak
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Inne

Brak

Komunikacja

802.11 b/g/n/ac
10/100/1000

Modem - obecność

Nie
4.1
1
3
0
Tak
Tak
Nie
SD

Pozostałe złącza

Brak

Fizyczne

Wysokość [cm]

3.3

Szerokość [cm]

42.3

Głębokość [cm]

30.4

Waga [kg]

3.8

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak

Parametry

Dominujący kolor

Czarno-czerwony

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj laptopa

Laptop

Seria

Omen

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

HP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA)
Opinie
5 / 5 13 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 13 opinii
13 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 1 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Duży ekran, fajnie podświetlane klawisze.

Grzegorz 2019-06-04 10:57:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Ok

Super laptop. Szybki i dobra grafika.

Mirosław 2019-05-31 21:18:28
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

OK

Świetny sprzęt do wszystkiego. POLECAM. WARTO !!! Jest OK

Mirek 2019-05-30 17:28:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Produkt super polecam

Na chwilę obecną bez zarzutu.

Rafał 2019-05-11 19:59:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POZYTYWNA

BARDZO DOBRY LAPTOP, W STOSUNKU DO PIENIĘDZY.

MARCIN 2019-04-17 08:47:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

MEGA POZYTYW

IDEALNY SPRZĘT DLA GRACZY.

Karol 2019-04-01 11:35:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Laptop jest naprawdę piękny i szybki. Klawiatura robi wrażenie oraz jest bardzo wygodna. Jakość wykonania tego laptopa stoi na wysokim poziomie. Z ręką na sercu mogę go polecić.

Andrzej 2019-03-24 20:53:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Jest po prostu super

Nie mogę się nim nacieszyć, podświetlenie klawiatury to po prostu bomba. Nie grzeje się, pracuje bardzo cicho. Przesiadłem się z 15 i to były moje najlepiej wydane pieniądze. Polecam!!!!

Piotr 2019-03-11 20:08:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam Laptopa

Bardzo fajny wygląd jak i jego wykonanie, sprzęt warty ceny. Polecam Serdecznie.

Paweł 2019-02-23 17:20:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Jak najbardziej polecam!

Świetny sprzęt, super cena, bardzo cichy, ogromna moc czy do pracy, gier nadaje się do wszystkiego! Polecam każdemu, kto uwielbia porządny sprzęt i wykonanie!

Zachariasz 2019-01-24 23:39:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Laptop sprawuje się w 100% pozytywnie. Jest po prostu taki jaki sobie wymarzyłam. :)

Daria 2019-01-19 16:22:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pozytywna

Póki co brak zastrzeżeń. Polecam.

Katarzyna 2019-01-14 23:51:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

FAJNY LAPTOP

DUŻY MONITOR, FAJNA GRAFIKA. POLECAM.

Szymon 2019-01-09 16:54:34
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

k - 1268 - Przy laptopie tablet za 1zł!

Laptopy - Tablet za 1zł!

Dodaj do koszyka wybrany laptop promocyjny a tablet otrzymasz za 1zł!

Sprawdź>>

3418 - Office 365 100 zł TANIEJ!

Office 365 100 zł TANIEJ!

Dodaj wybrany laptop lub komputer oraz jedną z wersji subskrypcji Office 365 do koszyka, a rabat na Office 365 automatycznie naliczy się w koszyku.

Sprawdź >>

4120 - MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

MCAFEE - Zabezpiecz swoje urządzenie!

Przy zakupie dowolnego laptopa lub komputera stacjonarnego otrzymujesz możliwość zakupu oprogramowania McAfee Internet Security 2018 w promocyjnej cenie 29,99 zł

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA)

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99

389900

Dodaj do koszyka
Laptop HP Omen 17-AN100NW (4TY02EA)
Laptopy