
Spis treści
3
Obsługa .............................................................................................................. 41
Zmiana wartości i ustawień dla procesu przyrządzania...................................... 41
Zmiana temperatury ....................................................................................... 41
Ustawianie czasów przyrządzania ................................................................. 41
Zmiana ustawionych czasów przyrządzania.................................................. 42
Kasowanie ustawionych czasów przyrządzania ............................................ 42
Przerywanie procesu .......................................................................................... 42
Wstępne rozgrzewanie komory urządzenia......................................................... 43
Booster........................................................................................................... 43
Programy automatyczne................................................................................... 44
Kategorie ............................................................................................................. 44
Korzystanie z programów automatycznych ........................................................ 44
Wskazówki użytkowe .......................................................................................... 44
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 45
Rozmrażanie........................................................................................................ 45
Pasteryzacja ........................................................................................................ 46
Suszenie .............................................................................................................. 48
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 49
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 50
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 50
Pieczenie wypieków.......................................................................................... 51
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 51
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 51
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 52
Pieczenie mięs................................................................................................... 53
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 53
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 53
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 54
Grillowanie ......................................................................................................... 55
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 55
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 55
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 56
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 57
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 57
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 58
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 58
Mocno przywarte zabrudzenia na wysuwach FlexiClip....................................... 59
Czyszczenie ścianki tylnej z emalią katalityczną................................................. 60
Usuwanie zabrudzeń z przypraw, cukru itp.................................................... 60
Usuwanie zabrudzeń z oleju i tłuszczu........................................................... 60
Zdejmowanie drzwiczek...................................................................................... 61
Rozbieranie drzwiczek......................................................................................... 62
Zakładanie drzwiczek.......................................................................................... 64