Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Czat
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Menu
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
plus.
Oszczędzaj na zakupach
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Czat
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Menu
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Schowek
Koszyk
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
plus.
Oszczędzaj na zakupach
Strona główna
›
Instrukcje obsługi
›
Instrukcje WHIRLPOOL
›
Instrukcja Płyta indukcyjna WHIRLPOOL SMC 604/F/BT
Znaleziono w kategoriach:
Płyty do zabudowy
(70)
Wróć
Instrukcja obsługi Płyta indukcyjna WHIRLPOOL SMC 604/F/BT
Wróć
Pobierz
Drukuj
Udostępnij
Wyświetl w osobnym oknie
Instrukcja obsługi
w
w
w
.whirlpool.eu/r
egister
2
INSTRUKCJE INSTALACJI
URZ
Ą
DZENIA
..................................................
10
INSTRUK
CJA OBS
Ł
UGI
DZI
Ę
KUJE
MY ZA Z
AKU
P PRODU
K
TU WHI
RLP
OOL
.
W celu uz
yska
nia komplek
sowej p
omoc
y prosimy z
arejest
rować urz
ą
dzeni
e na stroni
e
ww
w
.whirlpool.eu/
register
.
SPIS TREŚCI
INSTRUKCJA BEZPIECZE
Ń
STWA
..........................................................
3
Wskazówki dotycz
ą
ce bezpiecze
ń
stwa
...................................................................
3
INSTRUKCJA U
Ż
YTKOWANIA
I KONSERWACJI
.............................................
5
Opis produktu
............................................................................................
5
P
anel sterow
ania
...........................................................................................
5
Akcesoria
..................................................................................................
6
Jak korzystać z urz
ą
dzenia
...............................................................................
6
Pierwsze u
ż
ycie
............................................................................................
6
Codzienna eksploatacja
....................................................................................
6
F
unkcje
....................................................................................................
7
Ws
k
a
ź
nik
i
..................................................................................................
7
T
abela gotowania
..........................................................................................
7
Konserwacja i czyszczenie
................................................................................
8
Usuwanie usterek
.........................................................................................
8
Odg
ł
osy pracy urz
ą
dzenia
................................................................................
9
Serwis techniczny
.........................................................................................
9
PL
3
Instruk
cja bezpieczeńst
w
a
WSK
A
ZÓ
WKI DOT
Y
C
Z
Ą
CE
BEZPIE
CZE
Ń
S
T
WA
PRZECZYT
A
Ć I
Ś
CI
Ś
LE PRZESTRZEGA
Ć
Prze
d pr
z
yst
ą
pieniem do
u
ż
y
tkowania ur
z
ą
dzenia
nale
ż
y
zap
oznać si
ę
instrukcjami bezp
iec
ze
ń
stwa.
Przec
ho
w
y
wać w podr
ę
czn
ym mie
js
cu w c
elu
k
orz
ystan
ia w prz
ysz
ł
o
ś
ci.
W ni
nie
jsze
j in
stru
kc
ji o
raz na sa
mym u
rz
ą
dze
niu
znaj
duj
ą
si
ę
wa
ż
ne o
strze
ż
enia dot
yc
z
ą
ce
bezpi
ec
ze
ń
stwa, k
tó
re na
le
ż
y zaw
sze uwzg
l
ę
dniać
.
Pr
odu
cen
t urz
ą
dzenia nie ponosi o
dpowiedzialno
ś
ci z
a
ja
kiek
olwie
k szk
ody w
ynik
ł
e z ni
epr
zestr
ze
gania
ni
nie
jszych i
nst
ruk
c
ji bezp
iecze
ń
st
wa, nieprawid
ł
owego
u
ż
y
tk
owania
ur
z
ą
dzenia lub
niew
ł
a
ś
ciwego us
tawie
nia
elementó
w s
teru
j
ą
c
yc
h.
Ma
ł
e dz
ieci (
0
-
3
la
t) n
ie po
win
ny p
rzebywać w
po
bli
ż
u ur
z
ą
dz
eni
a. Dziec
i (
3-8
la
t) )
nie po
win
n
y
pr
zeby
wać w
pobli
ż
u ur
z
ą
dze
nia be
z sta
ł
ego nadzoru.
Dziec
i w wiek
u 8 la
t i starsze
, oso
by o og
rani
czone
j
sp
raw
no
ś
ci z
yc
zn
ej, s
ensor
ycz
nej lu
b umys
ł
owej
ora
z
oso
by bez od
powi
edni
ego do
ś
wiadczenia i wiedz
y
mog
ą
k
orz
ystać z u
rz
ą
dze
nia w
y
łą
czni
e p
od na
dzorem
lub po
otr
z
ymaniu
odpowie
dnich instrukcji
dot
yc
z
ą
cyc
h bezpi
ecznego u
ż
y
tkowania ur
z
ą
dzenia
oraz pod w
arun
kiem,
ż
e rozumiej
ą
zagro
ż
enia z
wi
ą
z
ane
z obs
ł
ug
ą
ur
z
ą
dze
nia
. Nie po
z
wal
ać, b
y dzi
eci ba
wi
ł
y
ur
z
ą
dzeniem. Dzieci nie mo
g
ą
czy
ś
cić ani
konse
r
wow
ać
ur
z
ą
dzeni
a b
ez nadzoru.
OS
TR
ZE
Ż
ENIE:
Ur
z
ą
dz
enie i je
go
ł
atwo
dos
t
ę
pne
cz
ęś
ci mog
ą
nagrzewać
si
ę
podc
zas prac
y
. Nale
ż
y
uwa
ż
ać,
aby nie
dotkn
ą
ć elemen
tó
w grzejn
ych.
Dziec
i do la
t 8 ni
e mog
ą
znajdowa
ć si
ę
w p
obli
ż
u
ur
z
ą
dz
eni
a bez sta
ł
ego nadzoru.
OS
TR
ZE
Ż
ENIE:
Je
ś
l
i p
owier
zchnia
p
ł
y
t
y jest
p
ę
k
ni
ę
ta
, nie w
oln
o u
ż
y
wać
ur
z
ą
dze
nia – ry
z
yk
o
pora
ż
enia pr
ą
dem.
OS
TR
ZE
Ż
ENIE: Zagro
ż
enie po
ż
arem: Na
powie
rzchniach
gr
zejny
ch nie
nale
ż
y
pr
zechow
y
wać
ż
adny
ch pr
ze
dmiotów
.
OST
R
O
Ż
NIE: P
roc
es g
ot
owa
ni
a mus
i by
ć
nadzo
rowany
.
Proces k
rótk
ieg
o gotowania
musi być
nadzoro
wan
y pr
zez ca
ł
y
c
z
as.
OS
TR
ZE
Ż
E
NIE: Po
zostawienie urz
ą
d
zeni
a bez
nadzoru podc
z
as prz
y
rz
ą
dzania p
otraw z
u
ż
yciem
oleju
i t
ł
usz
c
zu mo
ż
e spo
wodo
wać zag
ro
ż
enie i
prowadzi
ć do p
owstania po
ż
aru. NIG
D
Y nie
nale
ż
y
pró
bowa
ć ga
sić og
ni
a wod
ą
: z
am
iast t
ego n
ale
ż
y
wy
łą
c
z
yć
ur
z
ą
dze
nie i zakryć p
ł
omie
ń
np
. pok
r
y
wk
ą
lu
b koc
em g
a
ś
nic
z
y
m.
Nie
u
ż
y
wać
p
ł
y
t
y
kuchenn
ej jako p
owier
zchni
robocze
j.
Ś
c
ierk
i kuchenne i inne
ł
at
wop
alne
mat
eria
ł
y powi
nn
y by
ć przec
howy
wane z d
ala od
ur
z
ą
dz
eni
a, dopóki wszystkie j
ego podze
spo
ł
y
ca
ł
k
ow
ici
e nie o
st
yg
n
ą
– r
y
z
yk
o po
ż
aru.
Met
alowe pr
ze
dmiot
y
, tak
ie
jak no
ż
e, wi
de
lce,
ł
y
ż
ki i pokry
wki, nie po
win
n
y by
ć um
iesz
c
zane n
a
powie
rzchni
p
ł
y
t
y
, poniewa
ż
mog
ą
si
ę
nagr
zewać.
Po
z
a
ko
ń
cze
niu u
ż
y
wania
p
ł
y
t
y
nale
ż
y w
y
łą
c
z
yć
pole grze
wcze za pomoc
ą
prz
yc
is
ku, zam
iast po
legać
na uk
ł
adzie w
yk
r
y
wania obe
cno
ś
ci nac
z
y
nia.
DO
ZWOL
ONE ZAST
OSO
W
A
NIE
OST
R
O
Ż
NIE:
ur
z
ą
dzenie
nie zos
ta
ł
o pr
ze
znac
zone
do obs
ł
ugi za p
omoc
ą
zewn
ę
trzn
ego
urz
ą
dzenia,
np. timer
a,
ani nie
z
ale
ż
nego sy
ste
mu zd
aln
ego
sterowania
.
To
u
r
z
ą
dzenie jest przeznac
zone do u
ż
y
tku w
gospodarst
wach domowych i do p
odobny
ch
z
as
tosow
a
ń
, tak
ich jak
: k
uchnie dla
pracowników w
sklep
ach
, biu
rac
h i
inn
y
ch
ś
rod
owi
skac
h ro
boc
z
y
ch
;
gos
poda
rst
wa r
olne
; w
yk
orz
ystan
ie przez kl
ien
tó
w w
hotela
ch, m
otelach
ora
z innych ob
iek
tach m
iesz
kalnych.
W
szel
kie in
ne zast
oso
wan
ia (
np. og
rzewa
nie
pomies
zc
ze
ń
) s
ą
zabronione.
Ur
z
ą
dzen
ie ni
e jest przez
naczon
e do u
ż
y
tku
pr
zemys
ł
owe
g
o.
Ur
z
ą
dzenia ni
e nale
ż
y u
ż
y
wać na
zewn
ą
trz
.
I
N
S
TA
L
A
C
J
A
Ur
z
ą
dze
nie mus
z
ą
prz
y
tr
z
ymy
wać i monto
wać
c
o naj
mn
iej d
wie os
oby – ry
z
yk
o obra
ż
e
ń
. W c
elu
odpa
ko
wa
nia i i
nsta
lac
ji u
ż
y
w
ać r
ę
kawic o
chronnych
– r
yz
yko skal
ec
zenia.
In
stala
cj
a, pod
łą
czen
ia do
ź
ród
ł
a wody i za
sil
an
ia
oraz w
szel
kie nap
rawy musz
ą
być w
ykon
y
wane pr
zez
w
y
k
walikowaneg
o technik
a. N
ie napr
awiać ani nie
w
ymieniać
ż
adnej c
z
ęś
ci ur
z
ą
dz
enia, je
ś
li n
ie jest t
o
w
yra
ź
n
ie do
z
wo
lone w i
nstr
uk
cj
i obs
ł
ugi. N
ie nale
ż
y
poz
walać dzieciom zbli
ż
ać si
ę
do mi
ejs
ca in
stala
cj
i. P
o
rozpakowaniu ur
z
ą
dzenia nal
e
ż
y spr
aw
dzi
ć, cz
y nie
zost
a
ł
o u
szk
odzon
e podcz
as t
ran
sportu. W prz
ypad
ku
problemów nale
ż
y skont
ak
tow
ać
si
ę
z najbli
ż
sz
ym
serwise
m tec
hni
cznym
. Po i
nsta
lac
ji z
b
ę
dne
opa
ko
wan
ie (
e
lemen
ty z plast
iku
, st
yrop
ian
u, it
d.
)
nale
ż
y
umie
ś
cić w m
iej
scu n
iedo
st
ę
pn
ym d
la dzi
eci –
r
yz
yko ud
usz
eni
a. Przed przyst
ą
pien
iem do
jakichkolw
iek c
z
ynno
ś
c
i monta
ż
ow
ych
ur
z
ą
dzen
ie
nale
ż
y od
łą
cz
yć od zas
ila
ni
a elektr
yczneg
o – r
y
z
yk
o
pora
ż
enia pr
ą
de
m. P
odcz
as i
nsta
lac
ji u
pewni
ć si
ę
,
ż
e
ur
z
ą
dzenie nie mo
ż
e u
szkod
zić p
r
ze
wod
u zasi
la
j
ą
ce
go
– r
yz
yko por
a
ż
enia pr
ą
dem.
Ur
z
ą
dzenie mo
ż
na
uruchomi
ć dopiero p
o zako
ń
c
zeniu ins
talacji.
Pr
z
e
d w
ł
o
ż
eniem piekarnika meb
el nale
ż
y
pr
z
yci
ą
ć
i dok
ł
adnie usun
ą
ć tr
ocin
y i wi
ór
y
.
4
Instruk
cja bezpieczeńst
w
a
Je
ś
li ur
z
ą
dzenie ni
e zost
a
ł
o z
ainstal
owane na
d
pieka
rni
kiem, w szaf
ce pod u
rz
ą
dz
eniem nale
ż
y
zamonto
wać panel o
ddzielaj
ą
cy (br
ak w ze
staw
ie
)
.
OSTR
ZE
Ż
E
N
I
A
D
O
T
YC
Z
Ą
CE ELEK
TRY
C
ZNO
Ś
CI
Mu
si i
stnieć m
o
ż
liwo
ś
ć od
łą
czenia
ur
z
ą
dzen
ia od
ź
ród
ł
a z
asilania pr
zez
w
yj
ę
c
ie wt
yczki (
j
e
ś
li
w
t
yc
zk
a
jest d
ost
ę
pn
a
) lu
b za pomoc
ą
dost
ę
pnego prze
łą
c
znika
wielobiegunow
ego, zainstalowanego w pr
zewodzie
do gn
iaz
da zas
ila
ni
a zgodn
ie z
obo
wi
ą
zuj
ą
cy
mi
normami
krajow
ymi; urz
ą
dzenie
musi tak
ż
e posiada
ć
uziemienie zgodnie z
obowi
ą
zuj
ą
c
ymi n
ormami
krajow
y
mi.
Nie st
os
owa
ć przed
ł
u
ż
acz
y
, rozdzielac
z
y i
z
łą
czy
po
ś
rednich.
P
o
zako
ń
czen
iu in
stal
ac
ji u
ż
y
tkownik
nie po
wi
nien m
ieć do
st
ę
pu do podz
espo
ł
ów
el
ek
tr
ycz
nych u
r
z
ą
dz
eni
a. Nie k
orzystać z urz
ą
dzenia
na bo
so lu
b b
ę
d
ą
c m
okr
ym. Nie ur
uch
ami
ać
ur
z
ą
dzeni
a, je
ś
l
i kabel zas
ila
j
ą
cy lub wt
yczka s
ą
usz
kodz
one
, nie d
zia
ł
a ono
prawid
ł
ow
o lub z
osta
ł
o
usz
kodz
one b
ą
d
ź
upuszc
zo
ne.
Je
ś
li p
rzew
ód zasi
laj
ą
c
y je
st uszk
odzo
n
y
, j
ego
w
y
mian
ę
na ident
yc
zny nale
ż
y ze wzg
l
ę
dów
bezpi
ec
ze
ń
stwa zleci
ć przedsta
wi
ciel
owi p
rodu
ce
nta,
ser
wiso
wi technicznemu lu
b innej w
yk
walik
owa
nej
oso
bie w c
elu u
nikn
i
ę
c
ia po
ten
cj
aln
ego r
yz
yka –
r
y
z
y
ko
p
o
ra
ż
enia
pr
ą
dem.
CZ
YSZCZE
NI
E I K
ON
SE
RW
A
C
JA
OS
TR
ZE
Ż
E
NIE: Pr
zed
prz
yst
ą
pieniem do
c
z
y
nno
ś
ci konser
w
ac
yjnych nal
e
ż
y sprawdzi
ć, c
z
y
ur
z
ą
dzenie
zosta
ł
o wy
łą
czone i od
łą
czo
ne od
ź
ród
ł
a
z
asilania – r
yz
yko por
a
ż
enia pr
ą
dem; Nigdy nie
nale
ż
y stos
owa
ć urz
ą
dze
ń
czy
sz
cz
ą
c
ych
p
ar
ą
–
r
y
z
y
ko
p
o
ra
ż
enia pr
ą
dem.
Nie
nale
ż
y u
ż
y
wać
ś
r
odk
ów
ś
ciernych,
ż
r
ą
cyc
h,
ś
rodk
ó
w na bazi
e chl
oru an
i
ś
rodk
ó
w do szor
ow
ani
a.
UT
YLI
Z
A
C
JA OP
AKO
WANIA
Materia
ł
, z które
go w
ykonano o
pakowanie, w 1
0
0% nadaje si
ę
do re
c
yklin
gu
i jest ozna
czony s
ymbo
lem
.
Cz
ęś
ci opakowania nie nale
ż
y w
yrz
ucać, l
ec
z zut
ylizować zg
odnie z
prze
pisami okre
ś
l
onymi pr
zez lok
alne w
ł
adze.
U
T
Y
LI
Z
AC
JA
U
R
Z
Ą
DZ
E
Ń
AG
D
Urz
ą
dzenie zos
ta
ł
o w
ykonan
e z materia
ł
ów n
adaj
ą
c
ych si
ę
do rec
yk
lingu lub
do ponownego u
ż
ycia. Urz
ą
dzenie nale
ż
y ut
y
lizować zgo
dnie z miejscow
ymi
przepisami dotycz
ą
cy
mi gospo
darki o
dpadami
. Aby uz
yskać w
i
ę
cej
informa
cji na temat ut
yliz
acji, odz
ysk
iwania o
raz rec
y
klingu ur
z
ą
dze
ń
AGD,
nale
ż
y skont
ak
tować si
ę
z odpowi
ednim lo
kalnym ur
z
ę
dem, punk
tem skupu
z
ł
omu AGD lub sklep
em, w k
tór
y
m zakup
iono ur
z
ą
d
zenie. T
o urz
ą
dzenie
zosta
ł
o oznac
zone jako zgod
ne z Dy
rek
t
y
w
ą
Europejsk
ą
201
2/19/
W
E (
W
E
EE
)
dot
yc
z
ą
c
ą
zu
ż
yte
go spr
z
ę
tu elektr
ycznego i elektroniczne
go.
W
ł
a
ś
ciwa ut
yliz
acja ur
z
ą
dzenia pomo
ż
e zapob
iec ewentualnym
negat
y
wny
m skutkom dla
ś
rodowiska oraz zd
rowia ludzkiego.
Sy
mb
o
l
na urz
ą
dzen
iu lub w do
łą
c
zonej d
o niego d
okument
acji oznac
za,
ż
e urz
ą
dzenia ni
e wolno trak
tować jak z
w
y
k
ł
ego odpadu domowego
. Nale
ż
y
je pr
zeka
zać d
o punk
tu zajm
uj
ą
cego s
i
ę
uty
lizacj
ą
i rec
yklin
giem ur
z
ą
dze
ń
elektr
ycznych i
elek
troniczny
ch.
WSKA
ZÓWKI DO
T
Y
CZ
Ą
CE
OSZC
Z
Ę
D
ZANI
A ENER
GII
Aby w pe
ł
ni w
ykor
z
yst
ać ciep
ł
o resz
tkowe p
ł
y
t
y gr
zewc
zej, nale
ż
y w
y
łą
cz
yć
j
ą
kilka mi
nut prz
ed planow
anym zako
ń
c
zeniem gotowania.
Podstawa gar
nka lub p
atelni powinna c
a
ł
kowicie po
kr
y
wa
ć powier
zchni
ę
p
ł
y
t
y grzewc
zej; u
ż
ycie nac
z
ynia o mn
iejszej p
owier
zchni pod
staw
y ni
ż
p
ł
y
ta gr
zewcz
a spowo
duje niep
otrze
bn
ą
utrat
ę
energii
.
Podcz
as gotowania nale
ż
y pr
z
ykr
ywać g
arnki lub p
atelnie
ś
ci
ś
le
dopas
owanymi pok
r
y
wk
ami i u
ż
y
wać mo
ż
liwi
e jak najmniej wody
.
Gotowanie bez p
okr
y
wk
i znac
znie zw
i
ę
k
sz
a zu
ż
ycie energii.
U
ż
y
wać w
y
łą
c
znie garnków i patelni z p
ł
ask
im dnem.
DEKL
ARA
CJA Z
GODNO
Ś
CI Z E
KOPROJ
E
K
TE
M
To
u
r
z
ą
dzenie spe
ł
nia w
ymagania dot
yc
z
ą
ce ekopr
ojek
tu okre
ś
lone
Rozp
or
z
ą
dzeniem Komisji (UE) N
. 66/201
4 i je
st zgod
ne z norm
ą
euro
pejsk
ą
E
N
6
03
5
0
-2
.
PL
5
Instruk
cja użytkow
ania i k
onser
wacji
O
PIS
PRO
D
UK
T
U
1.
P
ł
yta
2.
Panel sterowania
P
ANEL S
TER
OW
ANIA
OK
OF
F
OF
F
OF
F
P
Ma
x
18
Mi
nM
ed
OF
F
P
Max
18
Mi
nM
ed
P
Ma
x
18
Mi
nM
ed
P
Ma
x
18
Mi
nM
ed
1.
Ide
nt
y
kacj
a pol
a gr
zewc
zeg
o
2.
Prz
ycisk w
y
łą
cz
ania pola gr
zewcze
go
3.
Wybrany poziom mocy
4.
Kontrolk
a – funkcja ak
t
y
wna
5.
Prz
ycisk sz
y
bkie
go rozgrzew
ania
6.
Ws
k
a
ź
nik f
unkcji specjalnych
7.
Prz
ycisk w
łą
c
z
/w
y
łą
cz
8.
Ws
k
a
ź
nik c
zasu gotowania
9.
Prz
ycisk 6
th
Sens
e (funkcje specjalne)
10
.
Prz
ycisk OK
/blok
ada pr
z
ycisków – 3 sekundy
11
.
Ekran d
ot
ykow
y z suwaki
em
12
.
Prz
ycisk zmi
enneg
o, pionowego p
ola
grzewcze
go
13
.
Minutnik
14
.
Ws
ka
ź
nik minutnik
a
Prz
yk
ł
ad stref
y grzania
1
2
OF
F
Ma
x
18
Mi
nM
ed
OF
F
P
Ma
x
18
Mi
nM
ed
6
12
11
13
7
2
5
4
14
14
4
14
4
4
8
9
8
OK
OF
F
OF
F
OF
F
P
Ma
x
18
Mi
nM
ed
P
Ma
x
18
Mi
nM
ed
P
Ma
x
18
Mi
nM
ed
1
3
10
NOWOŚCI
Nintendo Switch 2
Philips OneUp
iPhone 16e
JBL Flip 7
JBL Charge 6
Etui iPhone 16e
PS5 Pro
Router Starlink
Mac mini
Call of Duty Black Ops 6
GAMING
RTX 5070
RTX 5090
RX 9070 XT
GeForce RTX 4080 Super
Tekken 8
Nintendo Switch OLED
PS5
Fotel gamingowy
Karta graficzna do gier
Procesor do gier
NA CZASIE
Karma dla psa
Karma dla kota
Obroża Foresto
MagSafe
Kolagen
Frytkownica beztłuszczowa
Ranking suszarek do prania
Piekarnik do zabudowy ranking
Termometr bezdotykowy ranking
Ranking zmywarek
PORADNIK MEDIA EXPERT
Odkurzacz pionowy ranking
Smartwatch damski ranking
Jaka parownica do ubrań najlepsza?
Ranking odkurzaczy
Ranking ekspresów do kawy
Ranking pralek
Ranking lodówek
Ranking telefonów
Najlepsze gry planszowe
Robot sprzątający ranking
POMYSŁ NA PREZENT
Pomysł na prezent
Prezent na Dzień Mamy
Prezent na komunię
Prezent na Dzień Dziecka
Słuchawki bezprzewodowe ranking
Prezent dla mężczyzny
Etui iPhone 16 Pro Max
Prezent na 40. urodziny
Prezent dla 7-latka
Prezent dla 5-latka
Pokaż więcej
Pomiń sekcję
Najnowsze poradniki
Zobacz więcej
Ranking rowerków biegowych [TOP10]
Ranking robotów kuchennych [TOP10]
Ranking LEGO do 50 zł [TOP10]
Ranking powerbanków do laptopa [TOP10]
Ranking okapów podszafkowych [TOP10]
Ranking najlepszych anten do telewizji naziemnej [TOP10]
Zintegrowana czy dedykowana karta graficzna?
Co robić, gdy pies nie chce spać w legowisku?
Syberia Remastered nadchodzi! Co się zmieniło w kultowym hicie i kiedy premiera?
Ranking pralek [TOP10]
Jaki pistolet do malowania ścian wybrać?
Jaki aparat do vlogowania wybrać?
Rodzaje i zastosowanie obroży dla kota
Kolagen od A do Z – wszystko, co musisz wiedzieć
Ranking inhalatorów dla dzieci [TOP10]
Sprawdź więcej poradników