Szerokość [cm]:

59.6

Wysokość [cm]:

90.5 - 131.5

Głębokość [cm]:

37

Rodzaj okapu:

Tryb pracy:

310

60

Mechaniczne

Kolor (wykończenie):

Czarny

3

Kod produktu: 871856

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 871856

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

59999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Okap GÖTZE & JENSEN VH260KM

Nowoczesny akcent w kuchni

Dzięki okapowi firmy Götze & Jensen pozbędziesz się ze swojej kuchni wszelkich zapachów unoszących się podczas gotowania. Jego uniwersalna stylistyka doskonale wkomponuje się w aranżację każdej nowoczesnej kuchni.

Bardzo wydajny, dwa w jednym


Okap Götze & Jensen VH260KM jest bardzo wydajny i doskonale sprawdzi się także w większej kuchni. Jego wydajność w systemie obiegu otwartego wynosi 310 m³/h. Przy takich parametrach poradzi sobie z wentylacją pomieszczenia o powierzchni około 30 m² np. połączonej kuchni z salonem. W zależności od potrzeby Götze & Jensen VH260KM może pracować, jako pochłaniacz lub jako wyciąg. Okap wyposażony jest w przeciwtłuszczowy filtr aluminiowy.

Trzy poziomy prędkości


Sterowanie urządzeniem odbywa się za pomocą modułu mechanicznego. Panel sterowania został umieszczony tak, aby tworzył idealnie gładką powierzchnię, którą łatwiej utrzymać w czystości. Użytkownik ma do wyboru 3 różne poziomy prędkości, regulowane skokowo. Okap Götze & Jensen VH260KM wyposażony został w oświetlenie LED. Takie rozwiązanie pozwoliło dokładnie doświetlić płytę kuchenną oraz jej okolicę. Wszystko to przy jednoczesnym zachowaniu niskiego zużycia energii. Podczas pracy urządzenie jest stosunkowo ciche, poziom głośności wynosi 60 dB.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Okap GÖTZE & JENSEN VH260KM

Fizyczne

Średnica wylotu powietrza

12

Wysokość minimalna [cm]

90.5

Wysokość maksymalna [cm]

131.5

Szerokość [cm]

59.6

Głębokość [cm]

37

Parametry

Kolor (wykończenie)

Czarny
C

Rodzaj okapu

Kominowy

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Funkcje

3

Funkcje dodatkowe

Brak

Tryb pracy

Pochłaniacz, Wyciąg
Mechaniczne
Skokowa

Filtry

Aluminiowy
Opcjonalnie

Techniczne

Moc silnika [W]

115

Liczba silników

1
60
310

Oświetlenie

LED

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

GÖTZE & JENSEN

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Okap GÖTZE & JENSEN VH260KM
Opinie
5 / 5 59 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 59 opinii
58 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 4 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Cicha praca i estetyczny wygląd.

Jacek 2019-06-04 18:44:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam!!!

Okap bardzo ładnie się prezentuje do nowoczesnej kuchni, jest cichy i wydajny wszystko na duży plus:).

Joanna 2019-06-04 17:12:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 4 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 4 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Szczerze polecam. Produkt zgodny z opisem, świetnie się sprawuje. Dodatkowo jego nowoczesny design pasuje idealnie do mebli kuchennych.

Robert 2019-06-03 10:36:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Szczęśliwa

Jestem kilkudniową właścicielką okapu firmy GÖTZE & JENSEN VH260KM. Muszę przyznać, że poza świetnym wyglądem okapu, jest bardzo cichy i bardzo wydajny. Dodatkowym atutem są dwa filtry węglowe, które jeszcze lepiej pochłaniają opary. Jestem bardzo zadowolona.

Dorota 2019-05-19 08:24:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Bardzo pasuje do płyty i piekarnika. Posiada nisko włącznik, co ułatwia znacznie włączanie.

Agnieszka 2019-05-17 12:17:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Cyklon :))

Prawdziwe cacuszko, świetny wygląd, bardzo elegancki i efektowny, łatwy w obsłudze oraz w utrzymaniu czystości, pracuje jak cyklon, wyciąga wszystko szybko i skutecznie.

Radek 2019-05-13 20:47:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Polecam zakup tego okapu, jestem zadowolony z tego urządzenia.

Marcin 2019-05-07 21:19:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Jestem na TAK- Polecam ten produkt

Idąc do sklepu miałam już wybrane 2 tańsze modele, które znalazłam w sklepie internetowym. Chciałam zobaczyć te modele w salonie i kupić na miejscu. Jednak Pan z obsługi przekonał mnie, że te najtańsze rozwiązania nie są tak atrakcyjne jak model który kupiłam. I nie żałuję, że go posłuchałam. Teraz moja kuchnia nabrała klimatu! Okap nie tylko pełni funkcję użytkową, ale również dekoracyjną! Decydując się na ten zakup otrzymałam coś więcej niż zwykły okap! Teraz moja kuchnia jest kompletna! Bardzo polecam!

Marlena 2019-04-17 21:30:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Działa jak należy a do tego wygląda pięknie.

Justyna 2019-04-13 10:58:02
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 4 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 4 / 5 Dobra jakość
  • 4 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Okap cichy. Jakość do ceny OK. Pochłania jak powinien.

Marcin 2019-03-20 21:23:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Bardzo ładny design. Gorąco polecam.

Ilona 2019-03-13 14:06:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Okap z pewnością spełnia swoje zadanie.

Jan 2019-02-11 19:33:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Bardzo estetyczny i łatwy w czyszczeniu okap.

HALINA 2019-02-09 19:44:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Naprawdę godny polecenia!!!

Naprawdę godny polecenia, za taką cenę!!!

Krzysztof 2019-01-28 21:27:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Bardzo pozytywna

Bardzo polecam pochłaniacz. Jest cichy, prosty w obsłudze i bardzo ładnie się prezentuje. Jestem bardzo wybredna co do sprzętu a ten pochłaniacz spełnia moje oczekiwania, mogę go polecić z całego serca!

Joanna 2019-01-27 20:27:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

O.K

Super wygląd. Jest ok.

SŁAWOMIT 2019-01-25 16:57:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Świetny wybór

Okap, który kupiliśmy jest bardzo ładny, znajomi myślą, że mamy telewizor nad kuchenką. Bardzo łatwy w obsłudze jak i w utrzymaniu w czystości. Świetnie wciąga parę z gotowania. Zajmuje bardzo mało miejsca, nie wystaje tak jak inne okapy, gdzie można uderzyć się o niego. Bardzo polecam.

Paulina Ś 2018-11-27 15:58:32
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 3 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Poziom hałasu
  • 3 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 1 / 5 Dobra jakość
  • 2 / 5 Skuteczność pochłaniania
  • Ładnie wyglada
  • Popsuł się pierwszego dnia!!!

Silnik

Sprzęt totalny chińczyk. W okapie spalił się silnik zaraz pierwszego dnia!!!

Niezadowolony 2018-11-09 06:03:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam, ok

Bardzo dobry pochłaniacz jak za tą cenę!

Jacek G. 2018-11-02 18:19:36
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Poziom hałasu
  • 3 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 4 / 5 Dobra jakość
  • 4 / 5 Skuteczność pochłaniania

Wygląd OK

Produkt godny polecenia.

GRZEGORZ G. 2018-09-16 21:05:46
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Okap GÖTZE & JENSEN VH260KM
OKAPY