Produkt został dodany do schowka.

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 876784

Kod produktu: 876784

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny

16999

17.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny

16999

17.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Składane

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny


Dźwięk JBL Pure Bass

Przez ponad 60 lat firma JBL była odpowiedzialna za precyzyjny, imponujący dźwięk na wielkich wydarzeniach na całym świecie. Te słuchawki odtwarzają ten sam dźwięk JBL, ten wybijający się bas, który jest głęboki i potężny.



11 godzin działania na akumulatorze

Dzięki możliwości odtwarzania muzyki przez jedenaście godzin na jednym ładowaniu, wystarczy energii na cały dzień.



Sterowanie odtwarzaniem muzyki i połączeniami głosowymi na obudowie słuchawki

Steruj odtwarzaniem muzyki i odbieraj połączenia w locie, dzięki przyciskom i mikrofonowi umieszczonym na obudowie słuchawki.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

32

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

Nie dotyczy

Funkcje

Nie

Bluetooth

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny
Opinie
5 / 5 230 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 230 opinii
220 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Moim zdaniem słuchawki, jak na swoją cenę, zdają swój egzamin na 97%. Dźwięk : czysty, wspaniała jakość, naprawdę w skali od 1 do 10 dam 11. Wygląd : smukłe, kolor czarny osobiście mi odpowiada lecz są bardzo delikatne, przyciski na słuchawkach są wyraźne i czytelne. Komfort użytkowania : bardzo wygodne, dobrze trzymają się uszu, moim zdaniem to także ma wpływ na jakość ,która jak pisałem wcześniej jest bardzo dobra. Długość przewodu : jeśli chodzi o odległość od telefonu, to szczerze mnie zaskoczyła, ponieważ mieszkając na 2 piętrze bez przeszkód mogłem wyjść przed klatkę i słuchać dalej muzyki. Co do żywotności baterii, napiszę krótko - od 1 do 2 ładowań na tydzień. Jakość wykonania jest dość dobra, wygodne lecz czasami mam delikatne lęki, że je połamałem. Polecam kupić sobie jakiś futerał albo dawać go w gratisie. Podsumowując jest wszystko naprawdę eleganckie i na 97 % myślę ze to dobry wybór. 3% to obawa ze je połamię. Osobiście polecam. Warto kupić je ze względu na jakość, wytrzymałość baterii, odległość od telefonu oraz tego, ze dobrze trzymają się głowy i uszu ;). A co do delikatności sprzętu, to po prostu trzeba być delikatnym i dbać o sprzęt. Pozdrawiam.

Dariusz K. 2018-11-13 05:43:25
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Cudowne rozczarowanie

Chciałem kupić maszynkę do golenia. Niestety, żadna z oferowanych nie spełniała moich oczekiwań. Byłem zasmucony wizją mojej zarośniętej facjaty, a że pogoda na zewnątrz nie zachęcała do wyjścia, postanowiłem zostać jeszcze pozwiedzać dział komputerowy. Po rozmowie ze sprzedawcą od słowa do słowa, od produktu do produktu, dałem się namówić na wypróbowanie dźwięku w słuchawkach bezprzewodowych JBL. Byłem mile zaskoczony jego jakością. Dzięki najnowszej technologii BT wydobywający się z niewielkich głośników sprytnie ukrytych w miękkich słuchawkach dźwięk był czyściutki i soczysty i koił moje nerwy. POLECAM! STANOWCZO POLECAM! PS. długość przewodu w słuchawkach bezprzewodowych? Naprawdę? :)

Łukasz S. 2018-03-20 17:58:46
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • wygląd
  • dźwięk muzyki, ok
  • pomiędzy utworami słychać wyraźny szum
  • rozmiar pałąku, na mniejszą głowę ok
  • nieraz rozłączają się

Słuchawki dobre ale na dłuższą metę trochę męczące.

Kupiłem ze względu na wygląd, no i muzyczkę jaka płynie, w sklepie wydawały mi się spoko. Ale w domu, w zaciszu ujawniły się mankamenty, Słuchawki troszkę uciskają uszy przy dłuższym użytkowaniu, do tego ten szum. No nie wiem może innym to nie przeszkadza ale mi tak. Kilka razy mi się zawiesiły, no ale zawsze można im zrobić hard reset. Także spodziewałem się lepszych doznań, i się zawiodłem, mogłem wziąć SONY. No ale teraz trzeba się cieszyć czym jest :)

Krzysztof 2018-08-23 18:13:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam!

Bardzo polecam ten model słuchawek JBL. Są porządnie wykonane i wytrzymałe (były testowane w ekstremalnych warunkach). Wygodnie się je nosi, dobrze przylegają do uszu i ładnie się prezentują. Basy są na zadowalającym poziomie, a dźwięk sam w sobie płynny i przyjemny dla ucha. Od kiedy mam te słuchawki, nie wychodzę bez nich z domu. Łączność przez bluetooth zamiast przez kabel bardzo ułatwia użytkowanie. Posiadam je już pół roku i jestem zadowolona.

Oliwia 2019-06-04 22:39:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Bardzo wygodne
  • Duża regulacja wielkości
  • Cudowny czysty dźwięk
  • Mocne basy
  • Wysoka jakość rozmów, bateria działa bardzo długo

Słuchawki JBL T460

Bardzo polecam, dostałam na urodziny i jestem zachwycona. Nie potrafię się teraz przenieść na inne słuchawki! Jakość dźwięku bardzo bardzo wysoka, mocne basy, mają dużo poziomów głośności. Rozmowy bardzo na plus, wysoka jakość. Są bardzo wygodne mimo długiego użytkowania. Możemy nimi przełączać muzykę, odebrać bądź odrzucić połączenia. Bateria wystarcza na bardzo długo, ładuję raz na 2 tygodnie, a używam codziennie 30-60 min. Bardzo polecam!

Magda 2018-10-07 09:35:59
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Komfort użytkowania
  • 1 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania
  • nie ma zalety!
  • tandetny plastik bez pianki na glowe
  • lipna regulacja
  • bardzo powazne problemy z synchronizacja BT
  • nie warte swej ceny

DZIADOSTWO

Opakowanie ekstra itd. po pierwszych próbach trzeba rozłączać i ponownie łączyć, żeby połączenie BT się ustabilizowało o ile to się uda. Co chwila jakieś problemy, samo się rozłącza. Testowałem wiele godzin na różnych urządzeniach (tel/lap) kwestia losowa jak się połącza, to po kilku sekundach deformacja dźwięku. Dźwięk jak już ewentualnie nie ma zakłóceń, to jest w miarę normalny.

Sebastian 2019-11-23 23:22:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Jestem z słuchawek bardzo zadowolony, super sprzedawca, są bardzo wygodne, wygodę sprawia mikrofon, wygląd oceniam bardzo dobrze 10/10. Jakość dźwięku genialna jak w głośnikach JBL również 10/10. Wygodę sprawia również bezprzewodowość, jakość jest perfekcyjna i możliwość pogłaśniania i stopowania muzyki zdalnie, jest super. Dziękuje, że mogłem je kupić w tak fajnym sklepie <3

Agnieszka Ć 2018-07-18 19:02:10
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Świetna jakość w stosunku do ceny

Słuchawki używam dopiero od kilku godzin. Jak na ten moment jestem bardzo zadowolony z ich zakupu, jakość dźwięku jest świetna - bardzo dobre basy. Słuchawki nie spadają z głowy (biorąc pod uwagę mój "nieregularny" kształt głowy to super), bateria w słuchawkach wciąż naładowana na maxa. A reszta okaże się wkrótce, ale jestem dobrej myśli ;) Bardzo polecam te słuchawki.

Mieszko 2018-12-22 17:04:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Dobre słuchawki, w dobrej cenie

Słuchawki lekkie i wytrzymałe, posiadają wygodne i intuicyjne sterowanie. Minus jest jeden i dotyczy on raczej mojego przyzwyczajenia z poprzednich słuchawek - tam były oddzielne przyciski na przełączanie utworów i na głośność, tutaj przyciski odpowiadają i za jedno i za drugie, i trzeba trochę się przyzwyczaić. Poza tym, w swojej półce cenowej, nie mają równych.

Daniels G 2018-12-14 16:02:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Czystość dzwięku
  • Składanie
  • Dobre basy
  • Zasieg
  • Świetny Design

Słuchawki jak za tą cene są świetne.

Zastanawiałem się dłuższy czas nad kupieniem słuchawek bezprzewodowych. Byłem w sklepie, testowałem dużo modeli w podobnej cenie, ale te wygrały, ponieważ świetnie grają, dobrze leżą na uszach i maja znakomity zasięg oraz jakość rozmów. Testowałem nawet droższe słuchawki to bylem w szoku, że niekiedy sobie lepiej te radziły. Polecam. Są znakomite jak za tą cenę.

Patryk 2018-07-11 01:41:42
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

JBL Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny

Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny

16999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

16999

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne JBL T460BT Czarny
Słuchawki nauszne