Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround Czarny

(165)
Kod: 557654

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

  • Liczba kanałów
    5.1
  • Moc całkowita [W]
    550
  • Łączność bezprzewodowa
    AirPlayBluetoothWi-Fi
  • Google Assistant
    Nie
  • Typ subwoofera
    AktywnyBezprzewodowy
  • Kolor
    Czarny
Odtwarzanie bezprzewodowo treści z urządzeń
Imponujący dźwięk przestrzenny
Zobacz cały opis
Soundbar JBL Bar 5.1 Surround Czarny
Soundbar JBL Bar 5.1 Surround Czarny
Taniej o 100
2 199 , 00
2 099
00
69.96 zł x 30 rat 0% RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Dźwięk przestrzenny JBL 5.1 Surround

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround został stworzony, aby dostarczać wysokiej jakości brzmienia do Twojego domu. Dźwięk Dolby Audio oraz Dolby Digital to nowa, jeszcze lepsza jakość dźwięków. Technologia Dolby Pro Logic II oraz 4K ULTRA HD umożliwiają pełniejszy obraz przestrzenny muzyki. Dzięki doskonałej jakości dźwięku i obrazu możesz odtwarzać brzmienia treści HDR na soundbarze za pośrednictwem innych urządzeń.

Soundbar umożliwia łączność bezprzewodową za pomocą funkcji Bluetooth, Wi-Fi bądź technologii AirPlay dedykowanej dla urządzeń Apple. Dzięki użyciu dedykowanej aplikacji możesz sterować swoim urządzeniem, za pomocą telefonu bądź tabletu.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - Soundbar

Pełny zakres dźwięku

Głośnik pełnozakresowy jest w stanie odtworzyć najszersze spektrum dźwięków w obrębie całego spektrum dźwiękowego, od dolnych częstotliwości, aż po górne (20Hz do 20kHz). Dzięki temu masz pewność, że dźwięk wybrzmiewający z urządzenia będzie wysokiej jakości na każdym etapie odtwarzania.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - zakres dźwięku

Realistyczne brzmienia Dolby Audio, Dolby Digital

Dzięki zestawowi głośników, dźwięk jest realistyczny i w pełni przestrzenny. Dźwięk Dolby Audio oraz Dolby Digital to nowa jeszcze lepsza jakość brzmień. Funkcja umożliwia odtwarzanie dźwięku 3D w kinowej jakości dźwięku.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - Dolby Audio

Rewolucyjny format dźwięku 4K Ultra HD

Rewolucyjny format dźwięku 4K jest jednym z najnowszych pod względem technologicznym wynalazków, przeznaczonych do projekcji dźwięku. Wysokiej jakości projektory dźwięku, współpracujące z urządzeniami 4K Ultra HD dostarczają nową, przestrzenną jakość brzmień.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - 4K Ultra HD

Doskonała jakość dźwięku i obrazu

Dzięki doskonałej jakości dźwięku i obrazu możesz odtwarzać brzmienia treści HDR na soundbarze za pośrednictwem innych urządzeń. Znakomita synchronizacja jakości dźwięku i obrazu umożliwi oglądanie i słuchanie w jeszcze lepszych parametrach.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - jakość dźwięku

Bezprzewodowość dzięki przesyłowi danych za pośrednictwem Bluetooth oraz Wi-Fi

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround jest bezprzewodowym urządzeniem, które możesz łączyć z innymi urządzeniami za pomocą funkcji Bluetooth oraz Wi-Fi. Urządzenie ma potężną moc całkowitą do 550 W i jest zintegrowane z jednostką centralną.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - Bluetooth

Technologia przesyłu danych AirPlay od Apple

Ponadto istnieje możliwość łączności za pomocą bezprzewodowej technologii AirPlay. Jest to technologia bezprzewodowego przesyłu audio, wideo oraz fotografii stosowana wyłącznie w urządzeniach iPod, iPhone, iPad itd.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - AirPlay

Obsługa za pomocą telefonu lub tabletu

Dzięki użyciu dedykowanej aplikacji możesz sterować swoim urządzeniem za pomocą telefonu, bądź tabletu. Dzięki temu możesz intuicyjnie sterować soundbarem oraz korzystać z wielu dodatkowych funkcjonalności.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - dedykowana aplikacja

Zestaw i montaż urządzenia

Do zestawu jest dołączony kabel HDMI i pilot, aby swobodnie sterować urządzeniem. Ponadto istnieje możliwość montażu zestawu na ścianie, dzięki czemu zaoszczędzisz wolną przestrzeń.

Urządzenie zostało wykonane z solidnych materiałów. Neutralna kolorystyka i minimalizm formy umożliwiają dopasowanie sprzętu do każdego rodzaju wnętrza.

Soundbar JBL Bar 5.1 Surround - montaż


Filmy:


Dane techniczne

Fizyczne

  • Głębokość jednostki centralnej [mm]
    100
  • Głębokość subwoofera [mm]
    305
  • Szerokość jednostki centralnej [mm]
    1018
  • Szerokość subwoofera [mm]
    305
  • Waga jednostki centralnej [kg]
    2.9
  • Waga subwoofera [kg]
    10.6
  • Wysokość jednostki centralnej [mm]
    58
  • Wysokość subwoofera [mm]
    440
  • Funkcje

  • Łączność bezprzewodowa
    AirPlayBluetoothWi-Fi
  • Radio
    Brak
  • Google Assistant
    Nie
  • Głośniki

  • Moc całkowita [W]
    550
  • Moc głośników [W]
    250
  • Moc subwoofera [W]
    300
  • Typ głośników
    Pełnozakresowe
  • Typ subwoofera
    AktywnyBezprzewodowy
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel HDMIPilotUchwyt montażowy
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Dekodery dźwięku
    Dolby AudioDolby DigitalDolby Pro Logic II
  • Informacje dodatkowe
    4KHDRObsługa za pomocą telefonu lub tabletu (dedykowana aplikacja)
  • Liczba kanałów
    5.1
  • Odtwarzane nośniki
    USB
  • Pobór mocy w trybie gotowości [W]
    0.5
  • Zakrzywiony (curved)
    Nie
  • Zasilanie
    110 - 240 V, 50/60Hz
  • Komunikacja

  • Komunikacja
    Bezprzewodowa
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera JBL
  • Opinie

    4.7/5
    165 opinii
    161 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość obrazu
    4 /5
    Jakość dźwięku
    4.9 /5
    Różnorodność funkcji
    4.6 /5
    Łatwość w obsłudze
    4.9 /5
    Design
    4.9 /5
    Moc
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 22 lipca 2021
    Super
    W końcu się zdecydowałem i nie żałuję. Super dźwięk, świetny BAS. Do tego elegancki wygląd, zwłaszcza subwoofera. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 5 lipca 2021
    Mega dźwięk
    Kino spełnia moje oczekiwania. Dźwięk jest piękny, a bas mega. Muzyczka leci cały czas.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magda 12 lipca 2021
    Cudo
    Jakość dźwięku bajeczna, obsługa banalna. Gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    MARIUSZ 13 lipca 2021
    PIĘKNE BRZMIENIE
    SUPER BAS, MEGA GRA, WART SWOJEJ KWOTY.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Anonimowy 29 maja 2021
    Gorąco polecam
    Ten soundbar mam już prawie 2 tygodnie i uważam, że jest wart tych pieniędzy. Po 1 wspaniały, głęboki bass, który imponuje przy filmach akcji czy słuchaniu muzyki, listwa z technologią surround tez jest bardzo dobra słuchać dźwięk odbijający sie od ścian po bokach co daje poczucie jakby było to normalne kino domowe, szybka łączność bezprzewodowa, airplay i inne ułatwienia tez są na plus, jedynie do czego mogę się przyczepić to maksymalna głośność, ponieważ przy max głośności jednak listwa nie jest mega głośna, ale nie można powiedzieć, że jest cicha, bo daje radę lecz wielkiej imprezy tym nie rozkręcimy. Podsumowując jako ja z wrażliwym uchem „audiofila” mogę szczerze polecić każdemu ten soundbar. I jedna rada dla innych: jeżeli u was bass nie będzie wystarczająco głęboki polecam wybranie innego miejsca na subwoofer, ponieważ możliwe, że w miejscu w którym go postawiliście nie jest idealnym miejscem do roznoszenia się basu na pomieszczenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 6 kwietnia 2021
    Potęga basu
    To już trzeci mój soundbar w ciągu 3 lat i ten na ten moment ten rozwalił dwie wcześniejsze marki LG. Fakt, że brak w nim praktycznie ustawień dźwięku, bo są w nim tylko ustawienia basu w pięciu stopniach, ale ogólnie jest ok. A co do samego basu, który generuje dużych rozmiarów subwoofer, po prostu WYMIATA!!! Przy lepszej jakości filmach czy muzyce gęsia skóra nie schodzi z całego ciała :) GORĄCO POLECAM osobom, które się wahają z zakupem tego modelu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 22 maja 2021
    Robi wrażenie
    Robi większe wrażenie niż w sklepie, jednak w dużym salonie może być niewystarczający. Mam dość duże problemy z ustawieniem opóźnienia przy szybszych grach. W filmach nie da się tego zauważyć. Raz włączy się razem z tv Samsung a raz nie i trzeba szukać pilota. Ogólnie urządzenie na plus. Jedyna szkoda to z tego co wiem nie można dokupić do niego zestawu dodatkowych głośników jak u konkurencji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 6 maja 2021
    Miesiąc później
    Posiadam zestaw od miesiąca i naprawdę polecam, udało się nawet sprawdzać to z telewizorem, co ma ponad 6 lat. Łatwość, że idzie wszystko po hdmi ceni się. Polecam jak ktoś lubi słuchać muzyki, oglądać filmy albo wydarzenia sportowe, nie ma co żałować kasy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jagoda 16 czerwca 2021
    Soundbar JBL 5.1
    Świetna jakość dźwięku, teraz oglądane filmy są bardziej ekscytujące. Pomimo połączenia bluetooth warto wyposażyć się w przewód optyczny koszt naprawdę niewielki bo jakieś 30zł, dzięki temu wykorzystujemy moc soundbar JBL w 100%. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Jakub 27 kwietnia 2021
    OGROMNE MEGA (dosłownie)
    Głośnik mega, po prostu mega, nie kupowaliśmy go, tylko wygraliśmy, dlatego nie ma znaczka zakup potwierdzony, ale naprawdę daje mega basy i czuć tą moc, naprawdę dla niezdecydowanych gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość obrazu
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Łatwość w obsłudze
    /5
    Design
    /5
    Moc
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż telewizora lub soundbara na ścianie


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Doradztwo w zakresie wyboru miejsca montażu
      • Wywiercenie otworów i osadzenie kołków rozporowych, we wskazanym miejscu
      • Przymocowanie uchwytu ściennego
      • Osadzenie TV/soundbara i kontrola stabilności
      • Zabranie pozostałości opakowania (na życzenie)

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
      Soundbar JBL Bar 5.1 Surround Czarny
      Soundbar JBL Bar 5.1 Surround Czarny
      Taniej o 100
      2 199 , 00
      2 099
      00
      69.96 zł x 30 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 2099,00 zł
      2 099
      00
      2 199 , 00
      Taniej o 100