Do 60 rat 0% RRSO 0%.

Piekarnik ELECTROLUX EOB9S31WX SteamBoost Elektryczny parowy Srebrno-stalowy A++

(11)
Kod: 897667

Do 60 rat 0% RRSO 0%.

Zobacz cały opis
Piekarnik ELECTROLUX EOB9S31WX SteamBoost Elektryczny parowy Srebrno-stalowy A++
Piekarnik ELECTROLUX EOB9S31WX SteamBoost Elektryczny parowy Srebrno-stalowy A++
Nowy
Outlet - od 3 869,00 zł
Taniej o 400
4 699 , 00
4 299
00
85,98 zł x 50 rat 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie w poniedziałek
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamBoost
Łączność WiFi z aplikacją MyElectrolux
Termosonda
Czyszczenie parowe
Piekarnik parowy seria 800 SteamBoost
EOB9S31WX
Wielofunkcyjny piekarnik o 3 trybach działania pary umożliwia osiągnięcie głębi smaku przyrządzanych potraw. Funkcja Steamify® automatycznie dostosowuje ustawienia parowe do określonej temperatury, a tryb szybkiego nagrzewania rozgrzewa piekarnik nawet o 40% szybciej.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK
Steamify®
Wystarczy wprowadzić temperaturę pieczenia, a piekarnik automatycznie dostosuje poziom pary, co pozwala gotować intuicyjnie poszerzając kulinarne horyzonty.
Czujnik wilgotności
Automatycznie dostosowuje optymalną ilość pary dla doskonałego smaku i struktury potraw. Technologia zaczerpnięta z urządzeń profesjonalnych.
Łatwe pieczenie dzięki połączeniu z aplikacją
Przekonaj się, jak funkcja Connected Cooking ułatwia korzystanie z piekarnika. Dzięki połączeniu Wi-Fi zdalnie ustawiaj i zmieniaj czas pieczenia oraz temperaturę piekarnika. Korzystaj z wygody kontrolowania procesu pieczenia, nawet przebywając poza kuchnią.

Termosonda
Piekarnik SenseCook® z termosondą monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
SenseCook®
Skorzystaj z pomocy szefa kuchni. AssistedCooking jest jak gotowanie pod okiem profesjonalnego szefa. Wybierz potrawę, a piekarnik dostosuje właściwy program i czas, a gdy danie jest gotowe piekarnik po prostu wyłączy się.
Czyszczenie parowe AquaClean
Czyszczenie piekarnika nie musi być uciążliwe wyręczy Cię w tym para. Para wodna rozmiękcza zaschnięte zabrudzenia w komorze piekarnika, co ułatwia ich usunięcie
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Sterowanie dotykowe
Intuicyjne i bardzo proste w obsłudze sterowanie dotykowe sprawi, że obsługa piekarnika będzie dziecinnie prosta
Electrolux



Filmy:




Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie. Nasi specjaliści po sprawdzeniu szczelności istniejącej instalacji gazowej ustawią piekarnik we wskazanym miejscu, wypoziomują go i bezpiecznie podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji. Po raz pierwszy uruchomimy piekarnik i potwierdzimy instalację wpisem do gwarancji. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

ddd

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Srebrno-stalowy
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    1 blacha emaliowana, 1 brytfanna emaliowana, 1 zestaw nieperforowany + naczynie, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Paski do kontroli twardości wody
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Automatyczne wyłączanie
  • Czyszczenie piekarnika
    Para
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Nie
  • 70
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Emalia
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    230 programów automatycznych, Elektroniczna regulacja czasu, Elektroniczna regulacja temperatury, Funkcja Steamify, Funkcja WIFI, Gotowanie na parze, Oświetlenie wnętrza, Sterowanie przez aplikację, Szybki nagrzew, Timer
  • Tak
  • Nie
  • Dotykowe
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Tak
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Cyfrowy programator dotykowy
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.5
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.7
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    5/5
    11 opinii
    11 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Funkcjonalność
    5 /5
    Pojemność
    5 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    5 /5
    Programy
    5 /5
    Cena/jakość
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Angelika 19 lipca 2021
    Nieziemski piekarnik
    Wprowadzając się na nowy dom, nie spodziewałam się, że taką radość mi sprawi zakup piekarnika. Nie jest to zwykły piekarnik, jest to sprzęt już wyższej jakości a dania przygotowane w nim są soczyste i nie przepalone czy też wysuszone. Ma wiele funkcji, które dopiero odkrywa, lecz jest to sprzęt wart każdych pieniędzy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Batka 6 września 2021
    Specjalnie dla mnie
    Mąż kupił mi ten piekarnik z myślą, że będę zadowolona. Zadowolona to mało powiedziane! Jestem nim zachwycona i nie oddałabym za żaden inny. Do tego sterowanie przez wi-fi z aplikacji robi robotę :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kapibara 1 sierpnia 2021
    Świetny!
    Taki sprzęt wart jest każdej złotówki. Dostałam go od męża w prezencie przy remoncie kuchni. Praktycznie sam wybierał i postawił mnie przed faktem dokonanym, za co teraz jestem mu mega wdzięczna :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Bogusław 15 kwietnia 2021
    Gorąco polecam
    Po przeszło dwudziestu latach pieczenia w zielonym piekarniku z hali targowej w Rzeszowie przyszedł czas na przestanie dziadowania. Wybór padł na tego Electroluxa. Z pewną nieśmiałością zaczęliśmy go używać od 2 kwietnia. Ku mojemu zdziwieniu nawet moja córka zaczęła przygotowywać sobie różne potrawy z wykorzystaniem pary. Wypieki żony były zawsze udane, ale teraz przechodzi sama siebie używając go. Obsługa, ustawienia - bajecznie proste. Zaprogramowane fabrycznie parametry w zupełności wystarczają do pieczenia i gotowania, oczywiście można wszystko pozmieniać wg. siebie, podpowiedzi na czytelnym wyświetlaczu też ułatwiają obsługę. Bardzo szybko się nagrzewa, sygnalizuje gdy mu brakuje wody, a także gdy jest pełny. Minutnik można również ustawić na całkowite wyłączenie lub tylko sygnał o upływie naznaczonego czasu. POLECAM !!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 22 czerwca 2021
    Świetny piekarnik dla wymagających
    Piekarnik jest super, ma dużo różnych funkcji w tym bardzo rozbudowane pieczenie parowe. Jako że bardzo dużo gotuję, a w sezonie letnim również robię przetwory, szczególnie doceniam opcję pasteryzacji. Na początku myślałam, że będzie trudny w obsłudze i sterowanie telefonem okaże się niezbędne, jednak ma bardzo czytelny wyświetlacz i jest niezwykle intuicyjny. Szyba piekarnika w ogóle nie nagrzewa się z zewnątrz przy pieczeniu, dlatego na pewno sprawdzi się on przy małych dzieciach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 20 kwietnia 2021
    Genialny piekarnik
    Polecam wszystkim, tym którzy mają doświadczenie w pieczeniu i osobom, które zaczynają. Bardzo duża funkcjonalność sprzętu pozawala każdemu na perfekcyjne przygotowanie potraw.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 24 kwietnia 2021
    POLECAM!!!
    Piekarnik jest super wyposażony, łatwy w obsłudze, spełnia wszelkie moje oczekiwania. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 23 marca 2021
    PIEKARNIK ELECTROLUX EOB9S31WX SERIA 800 STEAMBOOST Super produkt
    Ponieważ jesteśmy dużą rodziną, żona przekonała mnie do kupna PIEKARNIKA ELECTROLUX EOB9S31WX SERIA 800 STEAMBOOST. Zakupiony produkt jest super. Wart wydanych pieniędzy. Przyrządzone potrawy są rewelacyjne, dlatego wszyscy w tymi żona jesteśmy zadowoleni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 18 lutego 2021
    Polecam
    Piekarnik świetny, sprawdzony już u znajomych. Nie nic lepszego niż dania na parze. Po prostu trafiony wybór.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 21 lutego 2021
    Super w 100%
    Super piekarnik.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX EOB9S31WX SteamBoost Elektryczny parowy Srebrno-stalowy A++
      Piekarnik ELECTROLUX EOB9S31WX SteamBoost Elektryczny parowy Srebrno-stalowy A++
      Piekarnik ELECTROLUX EOB9S31WX SteamBoost Elektryczny parowy Srebrno-stalowy A++
      Nowy
      Outlet - od 3 869,00 zł
      Taniej o 400
      4 699 , 00
      4 299
      00
      85,98 zł x 50 rat 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie w poniedziałek
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756