Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Piekarnik ELECTROLUX LOC6H71Z Elektryczny parowy Czarny A+

(50)
Kod: 554069

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Delikatne domykanie drzwi
Ergonomiczne sterowanie
Zobacz cały opis
Piekarnik ELECTROLUX LOC6H71Z Elektryczny parowy Czarny A+
Piekarnik ELECTROLUX LOC6H71Z Elektryczny parowy Czarny A+
Taniej o 300
2 499 , 99
2 199
99
73,33 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Piekarnik parowy SteamCrisp
Czyszczenie parowe
Sterowanie pokrętłami
Szybkie nagrzewanie
Piekarnik parowy seria 700 SteamCrisp
LOC6H71Z
Piekarnik parowy serii 700 z funkcją optymalizacji ustawień podpowiadającą optymalną temperaturę dla każdej funkcji. Dzięki intuicyjnie zaprojektowanym drabinkom wkładanie i wyjmowanie blachy jest wyjątkowo łatwe. Ponadto piekarnik wspiera technologia SteamCrisp® zmniejszająca ryzyko wysuszenia pieczonych potraw.
WYBIERZ PIEKARNIK DLA SIEBIE
POZNAJ NASZ PIEKARNIK
Termosonda
Piekarnik SenseCook® z termosondą monitoruje temperaturę wnętrza potrawy. Gdy potrawa jest gotowa, sygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
Czyszczenie parowe AquaClean
Czyszczenie piekarnika nie musi być uciążliwe wyręczy Cię w tym para. Para wodna rozmiękcza zaschnięte zabrudzenia w komorze piekarnika, co ułatwia ich usunięcie
Szybkie i równomierne pieczenie Even Cooking
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, gwarantując równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej nawet o 20% temperaturze w porównaniu do piekarników tradycyjnych, co umożliwia oszczędność czasu i energii.
Electrolux



Filmy:




Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie. Nasi specjaliści po sprawdzeniu szczelności istniejącej instalacji gazowej ustawią piekarnik we wskazanym miejscu, wypoziomują go i bezpiecznie podłączą do istniejącej i sprawnej instalacji. Po raz pierwszy uruchomimy piekarnik i potwierdzimy instalację wpisem do gwarancji. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

ddd

Dane techniczne

Parametry

  • Drzwi
    Otwierane uchylnie
  • Kolor frontu
    Czarny
  • Elektryczny parowy
  • Wyposażenie
    1 blacha emaliowana, 1 brytfanna emaliowana, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Prowadnice TR1LV
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Zabezpieczenie przed dziećmi
  • Czyszczenie piekarnika
    Para
  • Opuszczana grzałka grilla (opiekacza)
    Nie
  • 72
  • Teleskopowe
  • Wykonanie wnętrza piekarnika
    Emalia
  • Funkcje

  • Funkcje dodatkowe
    3 poziomy pieczenia, Automatyczna propozycja temperatury, Chowane pokrętła, Elektroniczna regulacja temperatury, Funkcja pizza, Oświetlenie wnętrza, Rozmrażanie, Szybki nagrzew, Wentylator chłodzący, Wskaźnik ciepła pozostałego
  • Tak
  • Liczba funkcji piekarnika
    10
  • Nie
  • Elektroniczne
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Tak
  • Tak
  • Retro
    Nie
  • Programator

  • Programator pracy piekarnika
    Elektroniczny
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    59.6
  • Wysokość [cm]
    59.4
  • Głębokość [cm]
    56.9
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    50 opinii
    49 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Funkcjonalność
    4.8 /5
    Pojemność
    4.8 /5
    Prostota obsługi
    4.8 /5
    Szybkość podgrzewania
    4.9 /5
    Programy
    4.8 /5
    Cena/jakość
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 15 września 2021
    Łatwość, prostota i intuicyjność
    Piekarnik Electrolux (model LOC6H71Z) jest bardzo dobrym produktem. Wygląd idealnie wpasowuje się w różne style kuchni, jest delikatny, ale przy tym jaki funkcjonalny! Pojemność piekarnika jest idealnie dopasowana do przygotowania większości dań i jest jak najbardziej wystarczająca. Obsługa programami na tym urządzeniu jest bardzo płynna, intuicyjna, prosta, a zarazem przyjemna. Ilość programów jak najbardziej na plus. Jednak najbardziej przyjemne i praktyczne jest bardzo szybkie podgrzewaniem się piekarnika. Kiedy człowiek się spieszy zależy mu, aby upiec coś w jak najkrótszym czasie, a prędkość podgrzewania jest po prostu ekspresowa! Cena jest adekwatna do tego co to urządzenie proponuje i obsługuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Edyta 4 września 2021
    Super piekarnik
    Piekarnik jest bardzo elegancki, posiada pokrętła, które ułatwiają wybór funkcji, która mnie interesuje. Kuchnia parowa to idealny wybór aby zdrowo gotować. Naprawdę polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 3 lipca 2021
    Piekarnik
    Piekarnik świetnie sprawdza się od pierwszego pieczenia. Super wygląd i dodatkowo bardzo prosty w obsłudze. Spełnia moje wszystkie oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 25 sierpnia 2021
    5/5
    Piekarnik wygląda super, w miarę prosty w obsłudze, szybko się nagrzewa, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 17 sierpnia 2021
    Rewelka
    Niby zwykły piekarnik, a jednak niezwykły! Super opcja „na parze”.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 26 sierpnia 2021
    Piekarnik
    Super sprzęt na nasze potrzeby, polecam każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Stanisław 21 lipca 2021
    Fajny
    Fajny piekarnik z funkcją parową.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 12 sierpnia 2021
    Piekarnik
    Bardzo dobry. POLECAM
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grażyna 19 lipca 2021
    Polecam
    Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzenna 7 kwietnia 2021
    Sprzęt AGD do zabudowy
    Sprzęt zamawiałam drogą elektroniczną. Konsultant przez telefon doradził mi wybór sprzętu, był uprzejmy i fachowy w doradztwie, jestem bardzo zadowolona z obsługi i wyboru sprzętu. Dziękuję
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Programy
    /5
    Cena/jakość
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie nagrzewa się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną kuchnię do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa urządzenia okaże się niemożliwa? Wymienimy je na nowe!
    Pęknięta szyba, w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy ją.
    Urządzenie przestało działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Montaż piekarnika do zabudowy


      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Montaż w przygotowanym miejscu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Podłączenie do istniejącej I sprawnej instalacji elektrycznej
      • Uruchomienie piekarnika
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Piekarnik ELECTROLUX LOC6H71Z Elektryczny parowy Czarny A+
      Piekarnik ELECTROLUX LOC6H71Z Elektryczny parowy Czarny A+
      Piekarnik ELECTROLUX LOC6H71Z Elektryczny parowy Czarny A+
      Taniej o 300
      2 499 , 99
      2 199
      99
      73,33 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756