Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

Płyta gazowa AMICA PVCZ 6410

(135)
Kod: 839434

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

  • Rodzaj płyty
    Gazowa
  • Wymiary (SxG) [cm]
    60 x 52
  • Wykonanie płyty grzewczej
    Szkło
  • Kolor płyty grzewczej
    Czarny
  • Sterowanie płyty grzewczej
    Mechaniczne
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Płyta gazowa AMICA PVCZ 6410
Płyta gazowa AMICA PVCZ 6410
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 110
649 , 99
539
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostepności.

Opis i dane

Płyta gazowa
PVCZ 6410 z rusztami żeliwnymi
Sprawdź, co możesz zyskać, wybierając płytę gazową
Amica PVCZ 6410 z rusztami żeliwnymi
01
Powierzchnia szklana To połączenie wszystkich zalet gotowania na gazie z wysoką estetyką powierzchni szklanej. Łatwość czyszczenia płyty znacząco poprawi Twój komfort użytkowania.
02
Kolor: czarny Czarny kolor urządzenia, to zawsze wybór klasyki i elegancji w Twojej kuchni. Podkreśl jej wyjątkowy charakter, wybierając płytę w tym kolorze.
03
Ruszty żeliwne Ruszty żeliwne są jeszcze bardziej wytrzymałe i charakteryzują się wyjątkową stabilnością. Jednocześnie są one bardzo łatwe do utrzymania w czystości i zapewnią Ci wygodę i bezpieczeństwo użytkowania.
04
Sterowanie pokrętłami Poznaj wygodny i szybki sposób, na zmianę ustawień Twojej płyty. Dzięki czytelnym pokrętłom z łatwością wybierzesz odpowiednie parametry gotowania.
Przestawione grafiki urządzenia są wizualizacją i mogą różnić się od oryginału.

Zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu

Natychmiastowe odcięcie gazu

Twoje bezpieczeństwo jest dla nas priorytetem! Z płytą Amica zyskujesz pewność, że w przypadku nieplanowanego zgaśnięcia palnika, urządzenie odetnie dopływ gazu. Wszystko dzięki zabezpieczeniom przeciwwypływowym gazu, w które wyposażyliśmy nasz sprzęt.

Gaz na szkle

Nowoczesny design w Twoim urządzeniu

Zalety nieskazitelnej szklanej powierzchni można doskonale połączyć z wygodą gotowania na płycie gazowej. Amica wie jak! Nasze urządzenie to funkcjonalne palniki gazowe umieszczone na estetycznym, łatwym do wyczyszczenia szkle hartowanym. Całość wygląda efektownie i doskonale spełnia swoją rolę!

Zdjęcia i filmy w sekcji "Opis produktu" mają charakter poglądowy i mogą nie przedstawiać dokładnego modelu produktu
Sprawdź wszystkie funkcje płyty gazowej
Amica PVCZ 6410 z rusztami żeliwnymi
Ruszty żeliwne
Rozwiń

Wybierz ruszty żeliwne i przekonaj się, że są ona nie tylko bardziej wytrzymałe i stabilne, ale jednocześnie niezwykle łatwo jest utrzymać je w czystości. Dodatkowo, zyskujesz gwarancję wygody i pełnego bezpieczeństwa użytkowania.

Zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu
Rozwiń

Dzięki specjalnemu zabezpieczeniu przeciwwypływowemu, zyskujesz pewność, że płyta odetnie dopływ gazu natychmiast, jeśli tylko płomień palnika zgaśnie. To rozwiązanie sprawia, że korzystanie z urządzenia będzie zawsze bezpieczne!

Elektryczny zapalacz gazu w pokrętle
Rozwiń

Płyty gazowe posiadają elektryczny zapalacz gazu. Wystarczy przekręcić pokrętło, a wybrany palnik automatycznie się zapali.

Gaz na szkle
Rozwiń

Palniki gazowe na szkle hartowanym, w idealny sposób łączą zalety gotowania na gazie z wyjątkową estetyką powierzchni szklanej. Dodatkowo, łatwość czyszczenia płyty w znaczący sposób poprawi Twój komfort użytkowania i pracy w kuchni.

PŁYTY GRZEJNE
Wybierz płyty grzejne marki Amica i ciesz się zaawansowanymi funkcjami stworzonymi dla Twojej wygody.
Dobierz pozostały sprzęt do swojej kuchni z szerokiej gamy produktów naszej marki.
Amica marka godna zaufania
Polski
Producent
Prestiżowe
nagrody
Obecność na 50 rynkach
zagranicznych
70 lat
doświadczenia
Polski
Producent
Prestiżowe
nagrody
Obecność na 50 rynkach
zagranicznych
70 lat
doświadczenia

Dane techniczne

Parametry

  • Kolor płyty grzewczej
    Czarny
  • Rodzaj płyty
    Gazowa
  • Wyposażenie
    4 ruszty Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące Door To Door
  • Techniczne

  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Zabezpieczenie przeciwwypływowe gazu
  • Napięcie zasilania [V]
    230
  • Płyta

  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • Liczba pól grzewczych
    4
  • Ruszt płyty grzewczej
    Żeliwny
  • Palnik 1
    Moc: 1000W
  • Palnik 2
    Moc: 1800W
  • Palnik 3
    Moc: 1800W
  • Palnik 4
    Moc: 2800W
  • Funkcje

  • Sterowanie płyty grzewczej
    Mechaniczne
  • Wskaźnik ciepła resztkowego
    Nie
  • Zapalarka gazu
    Automatyczna
  • Fizyczne

  • Szerokość [cm]
    60
  • Wysokość [cm]
    9.8
  • Głębokość [cm]
    52
  • Wykonanie płyty grzewczej
    Szkło
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera Amica S.A.
  • Opinie

    4.8/5
    135 opinii
    133 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Funkcjonalność
    4.8 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.9 /5
    Prostota obsługi
    4.9 /5
    Szybkość podgrzewania
    4.8 /5
    Odporność na zarysowania
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Robert 26 września 2018
    Płyta wybucha!!!!
    Nie polecam płyty ani firmy. Płyta i ten model nie powinny być przekazane do sprzedaży. Zakup grudzień 2017 r. Po 8 miesiącach użytkowania przy gotującym się obejdzie płyta wybuchła, pękła w drobny mak. Firma amica nie bierze odpowiedzialności, mówiąc że wina w użytkowaniu, że coś spadło itd. Płyta jedynie do oglądania, na pewno nie do użytku domowego. Płyta wybuchła, huk szkła ogromny. Produkt nie powinien być wydany do sprzedaży. Kontakt z centralą jak i serwisem to jakiś koszmar. Nie polecam tej firmy!!!!!!! Coś okropnego.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 10 listopada 2016
    Image obłędny i produkt bezbłędny!
    Płyta amica jak najbardziej zasługuje na polecenie każdemu. Po pierwsze - i najważniejsze- jest bardzo dobrze przygotowana do zadań które ma pełnić tzn. gotowania,podgrzewania. Wysoka jakość produktu jest kolejną zaletą, a jej design to dodatkowy atut który producent nam przedstawia. Łatwa w utrzymaniu czystości. Stabilność rusztu oraz ich solidność zasługują na piątkę z plusem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Joanna 27 czerwca 2019
    Nie polecam
    Płytę użytkuje 2 miesiące, wygląd bardzo ładny, ale czyszczenie rusztów i palników to jakaś porażka. Moment się wybrudziły tłuszczem podczas smażenia i nie można to niczym wyczyścić . Próbowałam różnych preparatów nawet do czyszczenia rusztów do grilla i plamy jak są tak są. Szkło czyściutkie a ruszty wyglądają okropnie i niestety będzie to się pewnie pogłębiać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Oliwia W 31 października 2017
    Świetna jakość, niska cena
    Z doświadczenia wiem, że produkty Amica mnie nie zawiodą i tak było tym razem! Płyta łatwa w instalacji, świetny design. Płaska, dobrze dopasowała się do otworu. Jest łatwa w czyszczeniu (plusem jest to, że naprawdę szybko się to robi wystarczy przetrzeć). Sprzęt jest już po pierwszych testach, rodzina szybko dostała obiad. Jestem bardzo zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Magdalena 29 stycznia 2017
    Bajecznie piękna
    Cieniutka, zmieści się w każdym blacie, prosta w montażu, głęboka czerń szkła sprawia, że nie można od niej oderwać wzroku, fajny ruszt, łatwa w czyszczeniu, jedyny mankament, który sprawia mi odrobinę kłopotu, to tylne palniki zbyt blisko przednich, z dużymi garnkami, lub patelniami jest troszeczkę problem, ale poza tym BAJA :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Monika 14 czerwca 2017
    Płyta gazowa
    Płyta prezentuje się bardzo ładnie, ale ruszta żeliwne ciężkie do utrzymania w czystości mimo że użyte dopiero kilka razy i myte w zmywarce. Palnik duży użyty jeden raz do zwykłej jajecznicy i zrobił się dziwnie brudny-mimo szorowań nie puścił. Drugi raz zastanowiłabym się nad kupnem tej płyty a używam ją dopiero 2 tygodnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    fusia 30 kwietnia 2016
    płytka bdb imo
    Z powodzeniem mogę polecić. Płyta oczywiście bardzo prosta ale w zamian solidnie wykonana. Ma to co potrzeba - są mocne żeliwne ruszty o sporej powierzchni roboczej (ale łatwo je zdjąć do czyszczenia), do tego jeszcze porządne pokrętła z zapalarką wbudowaną no i sama szklana powierzchnia bardzo elegancko zrobiona :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin R 8 grudnia 2017
    Bezpieczna praktyczna polecam
    Bardzo praktyczna bezpieczna szczególną uwagę podkreśla masywnie wykonany żeliwny ruszt pod palniki który pod wpływem temperatury na pewno się nie zdeformuje i nie przepali poza tym jest na podwójnych wpustach które stabilizującą je zapobiegając ich przesuwaniu na płycie. Bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 19 listopada 2016
    Polecam :)
    Płyta prezentuje się bardzo elegancko, powierzchnia dobrze wykonana i łatwa w czyszczeniu. Dużym jej atutem są stabilne ruszta, które nie przesuwają się podczas pracy. Ruszt podzielony jest na cztery części, dzięki czemu łatwiej jest go zdjąć i wyczyścić. Płyta rewelacja! Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zdzisław N. 19 kwietnia 2017
    Wspaniała płyta w dobrej cenie
    Bardzo ładny wygląd , praktyczny i estetyczny ruszt , płyta pozwala na łatwe i szybkie utrzymanie jej w czystości , ogólnie prezentuje się bardzo szykownie , moja ocena to 6 z wielkim plusem , chętnie polecam ją znajomym i przyjaciołom poszukującym dobrego sprzętu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Prostota obsługi
    /5
    Szybkość podgrzewania
    /5
    Odporność na zarysowania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Podłączenie płyty Gazowej


        W celu wykonania usługi wymagany jest zakup odpowiedniego przewodu gazowego.
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego urządzenia
      • Montaż w przygotowanym otworze blatu
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Wymiana i regulacja dysz (w razie konieczności)
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji gazowej i/lub elektrycznej
      • Sprawdzenie szczelności układu oraz poprawnego działania zabezpieczeń przeciwwypływowych gazu przy wszystkich palnikach
      • Potwierdzenie instalacji wpisem do karty gwarancyjnej
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Płyta gazowa AMICA PVCZ 6410

      Płyta gazowa AMICA PVCZ 6410
      Płyta gazowa AMICA PVCZ 6410
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 110
      649 , 99
      539
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostepności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 539,99 zł
      539
      99
      649 , 99
      Taniej o 110