FIFA 21 Gra PC

(46)
Kod: 321017
  • Gatunek
    Sportowa
  • Nośnik
    DVD
  • Wersja językowa
    Polska (dubbing)
  • Platforma
    PC
  • Rodzaj
    Gra
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Platforma: PC
FIFA 21 Gra PC
FIFA 21 Gra PC
Taniej o 9
208 , 00
199
00
18,09 PLN x 11 rat RRSO
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

darmowy upgrade do wersji na konsolę nowej generacji

Zaktualizuj grę FIFA 21 do wersji na PS5 lub Xbox Series X bez żadnych dodatkowych kosztów.

FIFA 21 Gra

ROZGRYWKA

Teraz możesz tworzyć więcej okazji podbramkowych dzięki zupełnie nowym systemom dynamicznego ataku w wyjątkowo inteligentnej rozgrywce FIFA.

FIFA 21 podnosi inteligencję zawodników i zdolność podejmowania decyzji na nowy poziom – zarówno z piłką jak i bez niej, zapewniając bardziej realistyczne i świadome ruchy oraz intensywniejsze pojedynki 1 na 1 i umożliwiając przeżycie autentycznego piłkarskiego doświadczenia, w którym liczy się jego kreatywność i kontrola całego boiska.

FIFA 21 Gra

TRYB KARIERY

Zarządzaj każdą chwilą w Trybie kariery FIFA 21 dzięki innowacjom nadającym większej głębi meczom, transferom i treningom. Uzyskaj lepszą kontrolę nad awansem drużyny w tabeli i ciesz się znacząco ułatwionym początkiem kariery menedżera.

FIFA 21 Gra

EA SPORTS VOLTA FOOTBALL

Więcej sposobów rozgrywki. Więcej personalizacji. Więcej lokalizacji. Chłoń uliczny klimat razem z przyjaciółmi, zaprezentuj swój styl w klatkach i na boiskach na całym świecie w różnych odmianach piłki nożnej.

FIFA 21 Gra

NIEZRÓWNANA AUTENTYCZNOŚĆ

Doświadcz niezrównanej autentyczności w FIFA 21 dzięki ponad 17000 zawodnikom i ponad 700 drużynom. Do twojej dyspozycji oddano ponad 90 stadionów i ponad 30 lig, a wszystko to gwarantuje niezwykle realistyczne wrażenia z gry. FIFA 21 to jedyne miejsce, gdzie uzyskasz dostęp do największych światowych rozgrywek, w tym do Ligi Mistrzów UEFA, Ligi Europy UEFA, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesligi i LaLiga Santander.

FIFA 21 Gra


Filmy:


Dane techniczne

Charakterystyka

  • Gatunek
    Sportowa
  • Nośnik
    DVD
  • Przedział wiekowy (PEGI)
    3+
  • Tryb gry
    MultiplayerSingleplayer
  • Wersja językowa
    Polska (dubbing)
  • Parametry

  • Platforma
    PC
  • Platforma wariant
    PC
  • Rodzaj
    Gra
  • Stan produktu
    Nie dotyczy
  • Wymagania systemowe
    Wymaga połączenia z internetem
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ELECTRONIC ARTS
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    46 opinii
    46 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Magdalena 25 listopada 2020
    Pozytywna
    Już nawet nie pamiętam od kiedy kupuję FIFĘ swoim chłopakom. Nie wyobrażam sobie roku bez najnowszej wersji. Były już na komputer, Xbox, Xbox one. Od dwóch lat króluje ta na PC. Często siadam i oglądam zmagania moich chłopców w tej grze. Z roku na rok ta gra jest coraz lepsza pod każdym względem. Sama też czasami próbuję rozegrać jakiś meczyk z różnym skutkiem. Dla moich prawie dorosłych już synów jest to najlepsza sportowa gra.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Konrad 29 października 2020
    Fifa 21
    Super gra. Z roku na rok gra ta zyskuje coraz większą rzeszę sympatyków. Świetne tryby gry Fifa Ultimate, Volta, Kariera, każdy znajdzie coś dla siebie. Mnie zachwyca tryb Ultimate, w którym budujEę swój znakomity skład i walczę o najwyższe miejsce w rankingu. Grafika, gameplay, muzyka, wszystko naprawdę super ;))
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marcin 10 października 2020
    Pozytywnie
    Kupiłem grę Fifa 21 już w samym dniu premiery, a do tego sklep otwarty jeszcze wcześniej niż zwykle w związku z premierą, wielki pozytyw za podejście do klienta, którego sobie tak cenicie - BRAWO :) Gra jest rewelacyjna, świetne rozgrywki na wysokim poziomie, nic tylko zasiadać i czerpać przyjemność :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Mikołaj 31 października 2020
    Fifa jak Fifa, ale jest lepiej
    Ogółem uwzględniając obecną sytuacje Fify, dalej zdarzają się wylewy, ale nie w tak samo dużym stopniu, jak w poprzednich odsłonach, grafika mogłaby być trochę lepsza, z grubsza grę polecam z całego serca fanom piłki nożnej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.6/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Norbert 14 października 2020
    Pozytywna
    Bardzo wciągająca gra, tryb FUT jak zawsze idealny do zabicia nudy. Trochę słaba grafika twarzy piłkarzy. Grywalność jest dobra, lecz podobna do poprzednich wersji. Pomimo to i tak FIFA nigdy nie może się znudzić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Mateusz 9 października 2020
    Polecam
    Gra się bardzo przyjemnie. Nowe elementy dryblingu I nowe boiska w trybie volta na plus. Gra nie różni się zbytnio od poprzednich edycji, lecz nowe składy i tryb Ultimate Team zachęca do kupna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Magdalena 25 listopada 2020
    Świetna gra! FIFA 21 PC
    FIFA 21 to bardzo przyjemna gra. Mimo, że jest ledwie uaktualnieniem poprzedniczki, potrafi dostarczyć wiele długich godzin pozytywnych emocji. Serdecznie ją polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Bogusław 27 października 2020
    Pozytywna, polecam, ok.
    Gra jest super, najlepsza jaka się ukazała z serii Fifa, według mnie nie ma minusów. Bardzo dobra do gry w sieci. Polecam wszystkim, którzy lubią ten typ gry!
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.6/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Agata 10 października 2020
    Warto było czekać ,polecam
    Gra coraz bardziej przypomina rzeczywistą rozgrywkę piłki nożnej. Dzięki różnorodności trybów rozgrywek wciąga na całego i trudno się od iej oderwać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marta 17 października 2020
    Polecam
    Jak zwykle nowa Fifa okazała się świetnym pomysłem na prezent, a osoba obdarowana jest zadowolona z nowej wersji, która spełniła jego oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 20 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    FIFA 21 Gra PC
    FIFA 21 Gra PC
    Taniej o 9
    208 , 00
    199
    00
    18,09 PLN x 11 rat RRSO
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 199,00 zł
    199
    00
    208 , 00
    Taniej o 9