The Sims 4: Życie Eko Gra PC

(17)
Kod: 307177
  • Gatunek
    Symulacja
  • Nośnik
    DVD
  • Wersja językowa
    Polska (napisy)
  • Platforma
    PC
  • Rodzaj
    Gra
Zobacz cały opis
The Sims 4: Życie Eko Gra PC
The Sims 4: Życie Eko Gra PC
Taniej o 10
139 , 00
129
00
11,73 PLN x 11 rat RRSO
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Ekologiczne życie

Ograniczaj zużycie, przetwarzaj i wykorzystuj ponownie! Pozytywny wpływ na środowisko to jedno, ale możesz zaoszczędzić też trochę simoleonów. Wytwarzaj prąd i wodę za pomocą paneli słonecznych, zbiorników na rosę i turbin wiatrowych. Możesz też produkować zdrową żywność w domowym wertykalnym ogrodzie, by kontrolować swój wpływ na świat.

Pójdź o krok dalej i zwróć uwagę na to, co możesz wygrzebać ze śmietnika – czy to kolejną robalową przekąskę, czy części do Twojego kolejnego projektu. Zbierane przez Ciebie przedmioty, bibeloty i niektóre składniki mogą posłużyć do wytworzenia musujących soków oraz świec do Twojego sklepu online.

gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze GRA PC THE SIMS 4 ŻYCIE EKO opis cechy funkcje

Zrób coś dla dobra swojego otoczenia

Zaangażuj się w sprawy sąsiedzkie za pomocą tablicy głosowań, na której co tydzień pojawia się nowy lokalny plan działania. Niezależnie od tego, czy dany Sim postuluje zwiększenie aktywności fizycznej, czy wymaga od każdego posiadania maszyny do recyklingu, wszyscy członkowie społeczności mają prawo do wyrażenia swojego zdania. Twój głos też się liczy!

Jeśli dany Sim nie prowadzi kampanii, może zostać miejskim projektantem, by wspierać ulepszanie sąsiedztwa. W tej społeczności budowanie relacji z lokalnymi wytwórcami, aktywistami i technikami może zapewnić Ci pomoc w razie potrzeby lub zainspiruje Twoich Simów do zaangażowania się w sprawy sąsiedztwa.

gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze GRA PC THE SIMS 4 ŻYCIE EKO zawartość

Dekoracje z odzysku

Nawet nowe meble i odzież powstają w ekologiczny sposób z odzyskanych materiałów, a wyglądają fantastycznie! Daj drugie życie materiałom, urządzeniom i innym obiektom, dekorując nimi swój dom lub zapełniając szafę. W końcu rzeczy z odzysku to ostatni krzyk mody.

Liczba znalezisk może przerosnąć wszelkie oczekiwania, jeśli Twoi Simowie odważą się na nurkowanie w śmieciach. Chcesz wyposażyć swój pierwszy dom za połowę ceny? Możesz to zrobić praktycznie za darmo. Wygrzeb parę używanych przedmiotów, takich jak przypalona kuchenka czy zużyty materac i poświęć trochę pracy, by je odświeżyć.

gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze GRA PC THE SIMS 4 ŻYCIE EKO dodatki

Zmieniaj świat

Wprowadź Sima do sąsiedztwa i obserwuj, jak ono się zmienia. Każda podjęta decyzja ma wpływu na świat – od pełnego smogu nieba po krystalicznie czystą wodę. Jeśli nie podejmiesz żadnych działań, zaobserwujesz, jak niszczeją tereny zielone wskutek kumulujących się w mieście odpadów.

Jednak gdy śmieci są uprzątnięte, a parcele utrzymywane w czystości, budynki znów zaczynają obfitować w roślinność. Im bardziej się angażujesz, tym większa jest szansa, że Twoi Simowie ujrzą nad swoimi głowami piękną zorzę polarną!

gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze GRA PC THE SIMS 4 ŻYCIE EKO rozgrywka


Filmy:


Dane techniczne

Charakterystyka

  • Gatunek
    Symulacja
  • Nośnik
    DVD
  • Przedział wiekowy (PEGI)
    12+
  • Tryb gry
    Singleplayer
  • Wersja językowa
    Polska (napisy)
  • Parametry

  • Platforma
    PC
  • Platforma wariant
    PC
  • Rodzaj
    Gra
  • Stan produktu
    Nie dotyczy
  • Wymagania systemowe
    Wymaga połączenia z internetem
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ELECTRONIC ARTS
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.3/5
    17 opinii
    15 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Paulina 29 listopada 2020
    Polecam z całego serca
    The Sims 4 to moja ulubiona gra, w którą gram od wielu lat. Każda osoba znajdzie tu coś dla siebie-tak jak ja znalazłam radość grając właśnie w The Sims 4 Życie Eko. Jest to dodatek, który bardzo do mnie przemawia. W dzisiejszych czasach wykorzystywanie zasobów naturalnych stało się czymś naturalnym i modnym, a ten dodatek do gry symulatora życia świetnie w humorystyczny sposób to oddaje poruszając jednocześnie tak ważną kwestię jaką jest ekologia. Jakość usługi i sam produkt bardzo cieszy i z całego serca polecam wszystkim.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Monika 3 grudnia 2020
    Polecam
    Bardzo fajna grafika, czytelna, przejrzysta oraz godna polecenia ścieżka dźwiękowa, chociaż więcej do powiedzenia miałaby córka, bo płyta była kupiona dla niej....
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Kamila 9 września 2020
    Polecam
    Gram już ją 4 dni i mi się bardzo podoba ta gra. Jest zupełnie inna od innych dodatków i strasznie mi się podoba. Polecam ją wszystkim co lubią EKO.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Blazej8l 15 czerwca 2020
    Super, brawo!
    Jak na razie, moim zdaniem 2 najlepszy dodatek do the sims 4. Brawa dla Media Expert za obniżenie ceny!
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Zuzanna 28 listopada 2020
    Bardzo polecam
    Gra jest super, wszystko działa, jestem zadowolona z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Ewa 9 czerwca 2020
    Polecam
    Świetna, wciągająca gra odzwierciedlająca prawdziwe życie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    tip 8 października 2020
    Super
    Kupiłam w promocji, fajny dodatek, polecam grę i sklep.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Ewelina 18 grudnia 2020
    Pozytywna
    Kupiona na wymarzony prezent dla mojego dziecka :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    wiktoria 17 czerwca 2020
    super
    Jeden z lepszych dodatków do 4 części the sims.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    MARCIN 5 czerwca 2020
    Kolejny dodatek do świetnej gry
    Jak zwykle dodatki kupuję w ME, świetna gra.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    EA - The Sims 4 Podstawa gratis!
    Przy zakupie dodatków Sims 4 podstawa w wersji cyfrowej GRATIS! Więcej

    Akcesoria

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 20 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    The Sims 4: Życie Eko Gra PC
    The Sims 4: Życie Eko Gra PC
    Taniej o 10
    139 , 00
    129
    00
    11,73 PLN x 11 rat RRSO
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 129,00 zł
    129
    00
    139 , 00
    Taniej o 10