Minecraft Dungeons - Hero Edition Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)

(14)
Kod: 338453
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek Przygodowa
    Nośnik Blu-ray
    Wersja językowa Polska (napisy)
    Platforma PlayStation 4, PlayStation 5
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Platforma: PS4 / PS5
    Platforma: PS4 / PS5
    Minecraft Dungeons - Hero Edition Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Minecraft Dungeons - Hero Edition Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Taniej o 6
    125 , 00
    119
    00
    11,68 zł x 11 rat
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    MINECRAFT DUNGEONS HERO EDITION

    Odkryj nową grę przygodową, która czerpie inspirację z klasycznych dungeon crawlerów i jest osadzona w świecie Minecraft. Walcz, przemierzaj lochy – odważ się na to w pojedynkę lub połącz siły z przyjaciółmi! W trybie kooperacji możliwa jest współpraca i wspólna walka nawet czworo graczy, którzy będą torować sobie drogę przez pełne skarbów, szalenie zróżnicowane poziomy. Wszystko to w epickiej misji pokonania złego Arch-Illagera!

    Minecraft Dungeons w Edycji Hero to pakiet obejmujący zawartość DLC Hero Pass: Przylądek Hero Cape, dwie skórki dla graczy i zwierzątko w postaci kurczaka. Zawiera również dwa pakiety DLC, które odblokują się, gdy tylko staną się dostępne.

    gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze Kod aktywacyjny Minecraft Dungeons edycja

    RUSZAJ PO PRZYGODĘ

    Odkrywaj mnóstwo nowych broni i przedmiotów, które pomogą Ci pokonać roje nieznanych dotąd i paskudnych przeciwników! Walcz albo uciekaj przez kaniony, bagna, kopalnie. Każdy poszukiwacz przygód, będzie musiał się do tej wyprawy solidnie przygotować. Więc szybko, sięgaj po sprzęt!

    gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze Kod aktywacyjny Minecraft Dungeons opis funkcje cechy

    CREEPER

    Staw czoło nieznanym dotąd paskudnym przeciwnikom w całkowicie nowej, pełnej akcji przygodzie, inspirowanej klasycznymi dungeon crawlerami.

    gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze Kod aktywacyjny Minecraft Dungeons moby potwory

    TRYB WIELOOSOBOWY

    Nawet 4 graczy może współpracować i wspólnie walczyć, torując sobie drogę przez pełne skarbów, szalenie zróżnicowane poziomy w trybie kooperacji.

    gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze Kod aktywacyjny Minecraft Dungeons multi online

    ROZWIJAJ SWOJĄ POSTAĆ

    Odblokuj dziesiątki unikalnych przedmiotów i ulepszeń broni, uzyskując dostęp do niszczycielskich ataków specjalnych.

    gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze Kod aktywacyjny Minecraft Dungeons rozwój broń walka

    DOWOLNOŚĆ

    Spersonalizuj swoją postać i stań z wrogami twarzą w twarz, wykorzystując broń białą, zachowaj bezpieczną odległość z bronią dystansową lub przedzieraj się przez chmary potworów w ciężkim pancerzu!

    gry PC ps4 xbox 2019 2020 komputerowe na komputer najlepsze Kod aktywacyjny Minecraft Dungeons rozgrywka personalizacja

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Przygodowa
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 7+
    Tryb gry Multiplayer, Singleplayer
    Wersja językowa Polska (napisy)
    Platforma PlayStation 4, PlayStation 5
    Rodzaj Gra

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CENEGA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    5/5
    14 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 20 lipca 2021
    Gra Minecraft
    Inna wersja gry, na którą szaleją moi chłopcy :) Gdy grają czas pozostaje dla mnie :) Jestem bardzo zadowolona z zakupu. 5 gwiazdek ode mnie. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aurelia 29 czerwca 2021
    Super
    Najfajniejszy prezent w jaki grałem leżąc ze złamanym kręgosłupem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 29 maja 2021
    Super gra
    Super, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Michał 31 maja 2021
    Super
    Super gra!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Darek 6 stycznia 2021
    Syn
    Zadowolony
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 8 listopada 2020
    Polecam
    Jedna z najlepszych gier na świecie, zakupiona na prezent urodzinowy dla chrześniaka. Potrafi siedzieć godzinami przy tej grze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Waldemar 24 listopada 2020
    Dobra gra dla dziecka
    Gra bardzo podoba się dziecku. Sprawia mu wiele frajdy cieszy się z prezentu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 13 października 2020
    Polecam
    Super zakup, świetna gra, syn jest bardzo zadowolony, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 24 listopada 2020
    Polecam
    Super gierka, syn jest z niej bardzo zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 19 listopada 2020
    Polecam
    Super gra. Syn bardzo zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Minecraft Dungeons - Hero Edition Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
      Minecraft Dungeons - Hero Edition Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
      Taniej o 6
      125 , 00
      119
      00
      11,68 zł x 11 rat
      U Ciebie
      Odbierz
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756