Need for Speed Payback Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)

(57)
Kod: 873294
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek: Wyścigi
    Nośnik: Blu-ray
    Wersja językowa: Polska (dubbing)
    Platforma: Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj: Gra
    Zobacz cały opis
    Need for Speed Payback Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Need for Speed Payback Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Taniej o 24
    99 , 00
    75
    00
    Dostawa 2-5 dni
    Produkty dostarczane są zazwyczaj w ciągu 5 dni roboczych od przyjęcia zamówienia.
    Dokładamy wszelkich starań, aby produkty dotarły do Ciebie jak najszybciej.
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

     
     
    Rywalizacja o wysoką stawkę

    Pomóż szczęściu i zgarniaj ogromne wygrane dzięki nowej rozgrywce, w której wartość nagród rośnie wraz z ryzykiem. Powrót pościgów policyjnych oznacza stawki wyższe niż kiedykolwiek wcześniej.
    Przeżyj przygodę życia za kółkiem

    Rzuć się w wir wybuchowej akcji jako troje wyjątkowych bohaterów, którym przyświeca wspólny cel – zemsta.
     
    OD ZŁOMU PRZEZ MODEL FABRYCZNY DO SUPERSAMOCHODU  
     

    Bez końca poprawiaj osiągi aut należących do pięciu klas (wyścig, drift, teren, drag, ucieczka) i daj popalić konkurencji w wyścigach, misjach i wyzwaniach. Znajduj rozsiane po całym świecie wraki aut i zbuduj od zera brykę idealną. Zbieraj, wygrywaj lub kupuj najlepsze części tuningowe i stwórz idealny garaż.

     

     
    GARAŻ

    Już wkrótce: twórz wyjątkowe auta, których wygląd i osiągi możesz modyfikować bardziej niż kiedykolwiek
    wcześniej.
     

     

     

     
     

    ZAMÓW TERAZ I OTRZYMAJ:

     

     


    Zamów Need for Speed™ Payback w przedsprzedaży, aby otrzymać Platynową Paczkę Samochodów. Rzuć się w wir akcji na drogach Fortune Valley dzięki natychmiastowemu dostępowi do pięciu podrasowanych kultowych aut, a następnie rozświetl ulice Fortune Valley i oślep przeciwników dzięki wyjątkowym† dodatkom: neonom i dymowi z opon „Platinum Blue”.

    Platynowa Paczka Samochodów zawiera:
    •    Wyjątkowe dodatki: neony i dym z opon „Platinum Blue”†
         o    Nissana 350Z 2008
         o    Chevroleta Camaro SS 1967
         o    Dodge’a Chargera R/T 1969
         o    Forda F-150 Raptor 2016
         o    Volkswagena Golfa GTI Clubsport 2016

    DYM Z OPON „PLATINUM BLUE” DOSTĘPNY TYLKO DLA POJAZDÓW Z PLATYNOWEJ PACZKI SAMOCHODÓW.  NEONY „PLATINUM BLUE” DOSTĘPNE TYLKO PRZY ZAMÓWIENIACH EDYCJI STANDARDOWEJ I EDYCJI DELUXE W PRZEDSPRZEDAŻY I PRZY ULEPSZENIU DO EDYCJI DELUXE.

     

     

     

     

     

     

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Wyścigi
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 16+
    Tryb gry Multiplayer, Singleplayer
    Wersja językowa Polska (dubbing)
    Platforma Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj Gra

    Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTRONIC ARTS
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    57 opinii
    57 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4/5
    Bartek 22 marca 2021
    Dobra
    Gram w grę od 4 dni. Fabuła jest 4/5 Samochody 5/5 Mapa 4/5. Polecam, opłaca się kupić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 5 kwietnia 2020
    Bardzo pozytywna
    Bardzo fajna gra, cudowna grafika, idealna gra na nudne dni. Polecam bardzo serdecznie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Weronika 21 maja 2020
    Polecam
    Polecam, gra jest super :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maria 13 stycznia 2020
    Pozytywna
    Gra bardzo fajna, kupiłam ja dla młodszego brata na 11 urodziny. Ucieszył się bardzo, grafika przejrzysta. Ogólnie bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Beata 7 marca 2020
    Pozytywna, polecam
    Świetna grafika, super fabuła, extra samochody, ogólnie super, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysław 22 stycznia 2020
    Pozytywna
    Fajna gra na długie wieczory. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 16 listopada 2019
    Pozytywna
    Fajna gra, wyścigi samochodowe to coś co lubię, wirtualnie można się wyszaleć za kołkiem
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Leszek 2 listopada 2019
    Polecam
    Fajna gra, fabuła średnia, świetne tuningi aut, ogólnie gra mi się podoba kwestia gustu
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patrycja 13 listopada 2019
    Pozytywna
    Polecam tą grę dla fanów motoryzacji, świetna grafika, pozwala miło spędzić wolny czas.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Weronika 29 grudnia 2019
    Super polecam
    Idealna dla fanów samochodów, motoryzacji i wyścigów, rozwija zręczność.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Need for Speed Payback Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Need for Speed Payback Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Taniej o 24
    99 , 00
    75
    00
    Dostawa 2-5 dni
    Produkty dostarczane są zazwyczaj w ciągu 5 dni roboczych od przyjęcia zamówienia.
    Dokładamy wszelkich starań, aby produkty dotarły do Ciebie jak najszybciej.
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756