Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Platforma:

PlayStation 4

Gatunek:

Akcja,

Strzelanka

Przedział wiekowy (PEGI):

18+

Wersja językowa:

Angielska,

Polska (napisy)

Nośnik:

Blu-ray

Rodzaj produktu:

Gra

Kod produktu: 786840

Kod produktu: 786840

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

GTA V Gra PS4

12675

12.68 zł x 11 rat RRSO

GTA V Gra PS4

12675

12.68 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

W

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

GTA V Gra PS4

GTA V

Los Santos: dynamiczna i skąpana w słońcu metropolia pełna przeróżnych mentorów, sław wielkiego ekranu i blednących gwiazdek. Niegdyś to miejsce stanowiło obiekt zazdrości całego Zachodu, teraz z trudem walczy o utrzymanie swojego statusu w czasach gospodarczej niepewności i zalewu telewizyjnej szmiry.


W tym tyglu swojej szansy na sukces szuka trzech zupełnie różnych kryminalistów: Franklin, uliczny cwaniak szukający dobrej okazji na znaczny zarobek, Michael, profesjonalista po wyroku, który nieco inaczej wyobrażał sobie własną emeryturę, oraz Trevor, lubujący się w przemocy psychopata, który myśli jedynie o tanim odlocie i napadach. Ekipa ta decyduje się postawić wszystko na jedną kartę i wykonać skok, który zapewni im dostatek do końca życia.

Legendarna seria powraca z wszystkimi swoimi klasycznymi wyróżnikami, czyli dbałością o szczegóły, typowym dla Grand Theft Auto czarnym humorem i satyrą na współczesną kulturę oraz nowym, ambitnym trybem wieloosobowym w otwartym świecie.

Specyfikacja

Dane techniczne:

GTA V Gra PS4
Parametry

Wymagania systemowe

Tryb multiplayer wymaga połączenia z internetem

Rodzaj produktu

Gra

Platforma

PlayStation 4

Charakterystyka

Przedział wiekowy (PEGI)

18+

Tryb gry

Singleplayer, Multiplayer

Gatunek

Akcja, Strzelanka

Wersja językowa

Angielska, Polska (napisy)

Nośnik

Blu-ray

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

CENEGA

Znaki zgodności

Opinie klientów

GTA V Gra PS4
Opinie
5 / 5 198 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 198 opinii
195 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

San Andreas i V to najlepsze części GTA

Grałam we wszystkie części serii GTA, ale najbardziej podoba mi się San Andreas i V. W GTA V mamy zaawansowaną grafikę, rozbudowany system misji, trzy różne postacie do wyboru, przemyślaną i rozbudowaną fabułę, super szybkie i luksusowe samochody oraz humor, którego nie znalazłam w żadnej innej grze. Z GTA V wkroczymy w gangsterski świat, poznamy amerykańskie podziemie i zobaczymy, jak mafiozi rządzą służbami i miastem. Polecam każdemu.

klient 2017-01-04 09:27:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

Jestem wielką fanką gier i GTA będzie zawsze u mnie na pierwszym miejscu. Fabuła gry jest tak ogromna, że trudno od niej się oderwać. Mamy tutaj bardzo dużo misji, napadów jak i pobocznych wątków gry pozwalających na pewną dozę swobody. Po trybie fabularnym jest również możliwość zagrania online z innymi graczami, gdzie tutaj naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie. Gta V to naprawdę bardzo ciekawa gra, którą mogę wszystkim polecić.

Malwina T 2017-11-30 23:58:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Gra jest naprawdę świetna, uwielbiam ją. Potrafię w nią grać naprawdę długo. Lubię wykonywać misje, jeździć samochodami (chociaż skradzionymi) i uciekać przed policją. To w gta5 najbardziej mnie się podoba. Co do samej płyty, to nie była porysowana ani otwierana. Gdy byłem w sklepie szybko ją znalazłem dzięki pomocy sprzedawcy. Dokładnie takiej gry szukałem!

Klient 2015-07-03 13:29:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

ŚWIETNA!

Gra kapitalna, świetna jakość detali, OGROMNE miasto, masa misji i dodatkowych akcji do wykonania jak również rozbudowany tryb multiplayer a do tego wszystko często aktualizowane. Odebrałem w mniej niż godzinę po zamówieniu w salonie Media Expert w Sosnowcu. Wakacje mamy już z głowy, oby tylko nie okazało się, że po wyłączeniu gry będzie 31 sierpnia.. :D

Sebastian M 2017-06-04 16:54:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam!

Co do produktu jestem pod wrażeniem grafiki, jej realizmu, podoba mi sie rówież możliwość przełaczania się pomiedzy postaciami oraz szeroki wachlarz historii, które możemy przeżyć. Obsługa w sklepie na medal, zawsze pomocni i w pełni zorientowani w ofertach, na pewno bede do Was wracać!

Klient 2016-10-18 00:13:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Pozytywna

Super gra, polecam dla każdego kto lubi serie GTA. W tej serii możemy wrócić do kultowego miasta Los Santos znanego z GTA San Andreas. Na PS4 gra chodzi bardzo dobrze, nie ma z nią problemu. Minusem może być tylko to, że fabuła jest krótka. Podsumowując gra jest według mnie 5/5.

Jakub 2017-01-28 22:47:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

świat wolności

Gta5 to gra o bardzo dobrej grafice gra toczy się w trzech różnych miastach. Gdyby było 100 lub 1000 gwiazdek do zaznaczenia i tak bym zaznaczył . Ja najbardziej lubię Franklina potem Majkela a na końcu Trewora . Dlamnie ta gra jest super i wolna czynów jakich popełniamy !!!

Szymon 2015-08-01 12:11:12
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Grywalność i fabuła
  • 4 / 5 Grafika
  • 4 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 4 / 5 Poziom i czas rozrywki

OK

Na towar musiałem zaczekać. Wieczorem był dostępny w sklepie, zamówiłem internetowo godzinę później i już nie było na stanie. Szybko jednak został dostarczony, następnego dnia rano. Gra była na PC nie na PS jednak w ankiecie nie miałem możliwości odznaczenia tej opcji.

Klient 2015-12-17 19:04:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Gorąco polecam

Bardzo Ciekawa gra wciągająca na samotne wieczory przy Gorącej czekoladzie można posiedzieć i wciągnąć się w bardzo ciekawą fabułę gry wcielając się w jedną z trzech postaci gorąco polecam i dziękuję MediaExpert że mogłem nabyć taką grę w tym sklepie. Pozdrawiam.

Sławomir 2019-05-02 18:54:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Grywalność i fabuła
  • 5 / 5 Grafika
  • 5 / 5 Ścieżka dźwiękowa
  • 5 / 5 Poziom i czas rozrywki

Polecam

To gra z największym budżetem w historii elektronicznej rozrywki. 260 milionów dolarów, które na nią wydano, to więcej, niż wydaje się na wielkie hollywoodzkie hity (Piraci z Karaibów kosztowali 150 milionów, a najnowszy Batman - 250 milionów). I widać, ż

Klient 2016-09-27 10:39:00
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: GTA V Gra PS4

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

12675

Dodaj do koszyka
GTA V Gra PS4
Gry PS4