Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny

(145)
Kod: 845386
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Typ zestawu 2.1
    • Moc głośników (RMS) Satelitarnego 8W
    • Pilot Tak
    • Kolor obudowy Czarny
    Wysoka jakość dźwięku
    Wszechstronne opcje połączeń
    Zobacz cały opis
    Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny
    Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny
    239
    00
    23,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Ciesz się dźwiękiem wypełniającym pomieszczenie

    Głośniki Z333 od Logitech oferują bardzo donośny i wciągający dźwięk. Jest to możliwe dzięki dużej mocy, która wynosi 80 W. Na wspaniałe efekty możesz liczyć za sprawą głośników satelitarnych. Decyduje o tym także duży subwoofer.

    Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny

    Cudowne i donośne basy

    Głośniki pozwalają czerpać także radość z donośnych basów, które wprawią w zachwyt każdą osobę, która usłysz dźwięki wydobywające się z tego sprzętu. Skierowany do przodu subwoofer wytwarza bardzo bogate basy. Dzięki temu słuchana przez Ciebie muzyka, oglądane filmy zyskają zupełnie nowy wymiar. Basy nie tylko usłysz, ale i zobaczysz.

    Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny

    Łącz się z różnymi urządzeniami

    Port 3,5 mm pozwoli Ci połączyć się z różnymi urządzeniami wyposażonymi w to rozwiązanie. Na liście tej znajdują się między innymi komputer, telewizor, telefon, tablet, czy też odtwarza muzyczny. Zyskaj nieograniczone możliwości. Teraz nikt Cię nie zatrzyma!

    Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny

    Łatwe w obsłudze elementy sterujące

    Dzięki przewodowemu panelowi sterowania możesz w prosty sposób sterować zasilaniem i głośnością. Ponadto zyskujesz dostęp do gniazda słuchawkowego. Specjalne pokrętło regulacji zlokalizowane w tylnej części subwoofera pozwoli Ci ustawić pożądany poziom basów.

    Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Materiał obudowy
    Tworzywo sztuczne
  • Wymiary głośników satelitarnych [mm]
    192 x 108 x 90
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • Techniczne

  • Pilot
    Tak
  • Typ zestawu
    2.1
  • Inne
    Brak
  • Liczba głośników
    3
  • Ekranowanie magnetyczne
    Nie
  • Komunikacja bezprzewodowa
    Nie
  • Maksymalne pasmo przenoszenia [kHz]
    20
  • Minimalne pasmo przenoszenia [Hz]
    55
  • Moc głośnika satelitarnego (RMS) [W]
    8
  • Moc zestawu (RMS) [W]
    40
  • Zasilacz
    100 - 240V
  • Moc głośników (RMS)
    Satelitarnego 8W
  • Złącza

  • Rodzaj złącza
    Jack 3.5mm
  • Wejście liniowe audio
    Nie
  • Wyjście słuchawkowe
    Tak
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera LOGITECH
  • Opinie

    4.7/5
    145 opinii
    142 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Marco 20 września 2021
    TRUST'Y 2.1 wygrywają
    Właśnie jestem po zakupie LOGITECHÓW i twierdzę, że jak za tą cenę są spoko, jednak TRUST'y Vigor 2.1 w podobnym podobnym przedziale brzmią o level lepiej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Radosław 7 września 2021
    Polecam
    Bardzo fajne głośniki za przyzwoitą cenę, czysty dźwięk i odpowiednia ilość basu. Fajnie się słucha muzyki i ogląda filmy. :D
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joel 1 września 2021
    Dobre głośniki
    Bardzo przyjemne głośniki. Mają dobre podbicie basu i wyraziste tony. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    nie_mam_p0mysłu 6 września 2021
    nie_mam_p0mysłu
    Dobre głośniki za niską cenę,
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 12 czerwca 2021
    Logitech-głośniki które warto kupić
    Wybór pomiędzy mikro wieżą a zakupionymi głośnikami był dobrą decyzją. Silny dźwięk plus mocny bas to jest to czego oczekiwałem. Do tego małe wymiary które jak najbardziej są mi na rękę. Zdecydowanie i szczerze polecam mój wybór. Jeśli i Wy się zdecydujecie na ten produkt nie będziecie zawiedzeni. To kolejny dobry wybór z oferty MediaExpert.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Stanisław 10 maja 2021
    GŁOŚNIKI LOGITECH
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Głośniki działają wyśmienicie i nie mam z nimi żadnych problemów technicznych i innych.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Matylda 31 maja 2021
    Pozytywna
    Bardzo dobry zakup. Super bass. Super głośność. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 25 kwietnia 2021
    Polecam
    Bardzo dobra jakość dźwięku. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 28 kwietnia 2021
    Pozytywna
    Bardzo dobry produkt, polecam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 2 kwietnia 2021
    Głośniki komputerowe
    Bardzo ładny dźwięk.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny
      Głośniki LOGITECH 2.1 Z333 Czarny
      239
      00
      23,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756