Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard N9Z-00022

(940)
Kod: 786646
  • Typ klawiatury Membranowa
  • Komunikacja z komputerem Bezprzewodowa
  • Interfejs USB
  • Dla graczy Nie
  • Podświetlenie Nie
Wbudowany touchpad
Wodoodporna konstrukcja
Zobacz cały opis
Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard N9Z-00022
Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard N9Z-00022

Cena z kodem obowiązuje do dnia 29.09.2021 godz. 23:59

Limitowana okazja!
Pozostało jeszcze 46 sztuk
Cena z kodem
ML24-290921
149
99

Cena z kodem obowiązuje do dnia 29.09.2021 godz. 23:59

Cena regularna
168
00
Cena regularna: 168,00 zł
16,49 zł x 11 rat
U Ciebie
Odbierz
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Usiądź i zrób więcej

Klawiatura All-in-One Media Keyboard jest idealnym urządzeniem do salonu lub domowego biura. Jest wyposażona w pełnowymiarowy zestaw klawiszy oraz zintegrowany, wielodotykowy trackpad. Dzięki temu pisanie, przesuwanie, przeciąganie, powiększanie i klikanie jest bardzo łatwe.

Modyfikowalne klawisze szybkiego dostępu do funkcji multimedialnych sprawiają, że Internet, ulubiona muzyka, zdjęcia i filmy są na wyciągnięcie ręki. Klawiatura ma trwałą konstrukcję, dlatego nie trzeba się martwić w przypadku uderzenia, upadku czy rozlania płynu. Klawiatura All-in-One Media Keyboard ma wszystko, co potrzebne do wygodnego pisania i nawigacji.

Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard - Klawiatura

Zintegrowany, wielodotykowy trackpad

Zintegrowany, wielodotykowy trackpad zapewnia łatwą nawigację z obsługą gestów w trakcie korzystania z systemu Windows. Naciskaj, przeciągaj, powiększaj i klikaj z dużą łatwością. Masz do wyboru klawisze ułatwiające miedzy innymi: wyszukiwanie, przeszukiwanie wszystkich aplikacji, ustawień i plików z jednego miejsca.

Możesz bez problemu udostępniać zawartości między aplikacjami bez zamykania obecnie używanego programu. Zarządzanie połączeniami z wyposażonymi w gniazda HDMI telewizorami, drukarkami i innymi urządzeniami. Ponadto łatwe modyfikowanie ustawień urządzeń i aplikacji.

Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard - trackpad

Modyfikowalne klawisze szybkiego dostępu do funkcji multimedialnych

Modyfikowalne klawisze dostępu do funkcji multimedialnych ułatwiają dostęp do muzyki, zdjęć, plików wideo czy ulubionej strony internetowej w szybki sposób. Folder multimediów, za pomocą którego masz dostęp do biblioteki multimedialnej, czyli nieograniczony dostęp do gier, filmów i innych materiałów dostępnych po użyciu jednego klawisza.

Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard - funkcje multimedialne

Łatwy dostęp do regulacji głośności

Wygodne korzystanie z regulacji głośności ułatwia korzystanie z plików multimedialnych. Od teraz nie musisz szukać potrzebnego klawisza, czy zmieniać ustawień, jedyną rzeczą nad którą będziesz musiał się zastanowić to wybór utworu.

Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard - regulacja głośności

Trwałe, wodoodporne wykończenie

Zaprojektowana tak, aby była w stanie dalej funkcjonować nawet, gdy użytkownik przypadkowo ją upuści lub na niej usiądzie. Wytrzymała konstrukcja odporna na zalanie i odciski palców umożliwia swobodne poruszanie się po salonie oraz korzystanie z klawiatury na dowolnej powierzchni. Niezawodność tego urządzenia sprawi, iż stanie się ona niezastąpionym elementem życia codziennego!

Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard - wodoodporne

Łączność bezprzewodowa

Mając niezawodne połączenie bezprzewodowe o zasięgu 10 m, możesz swobodnie poruszać się po całym pomieszczeniu. Nie musisz obawiać się o długość kabla, od teraz możesz bez przeszkód i obaw używać klawiatury z dowolnego miejsca w swoim domu! Nie ograniczaj się do miejsca. Pracuj, graj, słuchaj, tam gdzie Ci wygodnie!

Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard - Łączność bezprzewodowa

Współpracuje z telewizorami i konsolami do gier

Od dzisiaj klawiatura jest nie tylko elementem komputera. Od tej chwili jest ona urządzeniem spełniającym Twoje oczekiwania! Posiada podstawowe funkcje klawiatury z funkcją USB HID zgodną z inteligentnymi telewizorami i konsolami do gier*. Teraz Twoje sprzęty współpracują ze sobą zapewniając Ci komfortowe spędzanie wolnego czasu!

*Sprawdź dokumentację Smart TV lub konsoli do gier, aby dowiedzieć się, czy urządzenie jest kompatybilne z klawiaturami USB HID.

Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard - TV

Dane techniczne

Techniczne

  • Typ klawiatury
    Membranowa
  • Układ klawiszy
    Standardowy
  • Klawisze multimedialne
    Tak
  • Klawisze multimedialne - liczba
    3
  • Klawisze internetowe
    Tak
  • Klawisze numeryczne
    Nie
  • Inne
    Plug & Play, Wodoodporna
  • Wbudowany HUB USB
    Nie
  • Krótki skok klawisza
    Nie
  • Klawiatura do Smart TV
    Tak
  • Touchpad
    Tak
  • Fizyczne

  • Dla graczy
    Nie
  • Podświetlenie
    Nie
  • Komunikacja z komputerem
    Bezprzewodowa
  • Interfejs
    USB
  • Kolor
    Czarny
  • Wysokość [mm]
    19
  • Szerokość [mm]
    367
  • Głębokość [mm]
    132
  • Parametry

  • Wyposażenie
    Baterie
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    36 miesięcy
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera MICROSOFT
  • Opinie

    4.7/5
    940 opinii
    919 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 20 sierpnia 2021
    Polecam
    Jeżeli ktoś lubi korzystać z klawiatury to polecam, solidnie wykonana, mała i poręczna, działa bez zarzutów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 23 sierpnia 2021
    Polecam
    Super ergonomiczna, natychmiastowe połączenie z pc lub Xbox, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 10 lipca 2021
    Funkcja
    Klawiatura funkcjonalna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrzej 18 kwietnia 2021
    Ok
    Klawiatura spełnia swoje funkcje, wszystko zdaje się być jak powinno. Choć ograniczenie do jednego urządzenia na raz lub / i brak możliwości łączenia przez popularne teraz bluetooth zawęża liczbę zastosowań.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 9 czerwca 2021
    Polecam
    Bezprzewodowa klawiatura, godna polecenia. Na plus dodatkowe przyciski funkcyjne, wodoodporność co powinno być standardem. Świetny zasięg działania. Bardzo dobry skok klawiszy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 21 maja 2021
    Polecam
    Klawiaturka kupiona pod TV, ale używam jej też do PC. Szybkość łączenia się jest natychmiastowa. Pół roku użytkowania i nic się nie dzieje...
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 21 maja 2021
    Świetny dodatek do TV
    Klawiatura kupiona specjalnie do podpięcia pod TV. Jest super. Wszystko działa bez zarzutu. Polecam !!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystyna 28 maja 2021
    Bardzo dobra klawiatura. Działa bez zarzutu zarówno na telewizorze jak i komputerze
    Bardzo dobra klawiatura. Działa bez zarzutu zarówno na telewizorze jak i komputerze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 2 czerwca 2021
    KLAWIATURA MICROSOFT ALL-IN-ONE
    Super sprzęcik do TV.. Zadowolenie z zakupu w 100%.. Pozdrawiam Marta z Opola
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 2 maja 2021
    Solidny produkt
    Moja opinia o tym produkcie klawiaturze zawiera się w tytule opinii. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard N9Z-00022
      Klawiatura MICROSOFT All-In-One Media Keyboard N9Z-00022

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 29.09.2021 godz. 23:59

      Limitowana okazja!
      Pozostało jeszcze 46 sztuk
      Cena z kodem
      ML24-290921
      149
      99

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 29.09.2021 godz. 23:59

      Cena regularna
      168
      00
      Cena regularna: 168,00 zł
      16,49 zł x 11 rat
      U Ciebie
      Odbierz
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756