Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ACER Nitro 5 AN515-55-5458 15.6" IPS i5-10300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home

(52)
Kod: 318478

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Wielkość pamięci RAM [GB]: 8
Laptop ACER Nitro 5 AN515-55-5458 15.6" IPS i5-10300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN515-55-5458 15.6" IPS i5-10300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 600
4 549 , 00
3 949
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi Full HD IPS o przekątnej 15,6 cala dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Wąska ramka o szerokości zaledwie 7,18 mm pozwala na ekran, który zajmuje 80% powierzchni urządzenia. Gama barw rzędu 72% NTSC oraz jasność 300 nitów zapewniają realistyczne kolory.

Laptop Acer Nitro 5 Full HD IPS
				wąska ramka 300 nitów

Doskonałe parametry techniczne

Wydajność i osiągi procesora Intel Core i5-10300H we współpracy z kartą graficzną NVIDIA GeForce GTX 1650 pozwalają opanować świat gier. Dysk SSD o pojemności 512 GB oraz 8 GB pamięci RAM gwarantują niesamowitą szybkość i dużą ilość miejsca.

Laptop Acer Nitro 5 I5 9300 dysk SSD 8 GB RAM parametry technicze

Zachowaj zimną krew pod ostrzałem

Gdy gra w ciężkich warunkach wymaga większej mocy, przydadzą się dwa wentylatory, w które wyposażony jest Acer Nitro 5. Dzięki technologii Acer CoolBoost oraz podwójnemu portowi wylotowemu wydajność chłodzenia jest zdecydowanie zwiększona.

Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego o 9% w porównaniu z trybem automatycznym. Technologia NitroSense umożliwia monitorowanie systemu i zarządzenie nim w czasie rzeczywistym.

Laptop Acer Nitro 5 Wentylator NitroSense CoolBoost chłodzenie

Klucz do zwycięstwa

Polecenia są łatwo dostępne dzięki specjalnemu przyciskowi NitroSense, natomiast przyciski WASD i strzałki są podświetlone, co ułatwia ich lokalizację. W użyciu masz klawisze o skoku o wysokości 1,6 mm. Dodaj trochę emocji do rozgrywki i graj w ciemności dzięki klawiaturze o czerwonym podświetleniu.

Laptop Acer Nitro 5 NitroSense podświetlona  klawiatura skok 1,6m

Przełamywanie bariery dźwięku

Dodaj smaku rozgrywce i ciesz się dźwiękiem dzięki oprogramowaniu Waves MaxxAudio i technologii Acer TrueHarmony. Inteligentne wzmocnienie basów, dialogów i głośności jest możliwe dzięki zastosowaniu Waves MaxxAudio, natomiast technologia Acer TrueHarmony pozwala uzyskać głębsze i bogatsze brzmienie.

Laptop Acer Nitro 5 TrueHarmony Waves MaxxAudio dzwięk

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę na starcie i kontroluj swoją sieć, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z karty sieciowej Killer Ethernet E2500. Bezproblemowo graj, streamuj czy też oglądaj online dzięki sieci bezprzewodowej Wi-Fi z technologią MU-MIMO 2x2.

Laptop Acer Nitro 5 Wifi Killer Ethernet E2500 MU-MIMO

Najlepszy laptop gamingowy roku 2020 w plebiscycie Tech Awards 2020

W plebiscycie Tech Awards 2020 użytkownicy wskazali Acer Nitro 5 jako najlepszy laptop gamingowy 2020 roku! To zdecydowanie najpopularniejszy model dla graczy. Wybierz wersje Nitro 5 dla siebie i dołącz do świata gry z dominującą przewagą na starcie.

Laptop Acer Nitro 5 Tech Awards 2020 najlepszy laptop gamingowy 2020 roku

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i5-10300H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.5 - 4.5
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    2933
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    2
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    24
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.39
  • Szerokość [cm]
    36.34
  • Głębokość [cm]
    25.5
  • Waga [kg]
    2.3
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Narzędzia i oprogramowanie firmy Acer
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.8/5
    52 opinii
    51 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.6 /5
    Klawiatura
    4.9 /5
    Jakość matrycy
    4.7 /5
    Czas pracy na baterii
    4.8 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Oskar 28 kwietnia 2021
    Super
    Mówi się, że co desktop to desktop, ale jednak Nitro 5 z pełno napięciowym Core i5-10tej generacji mi nie śmierdzi :) Karta graficzna wiadomo, że fajnie było by mieć RTX3000, ale ja jednak w 4k nie planuję grać ani korzystać z ray-tracingu. Za to bardzo cieszy mnie mój nowy Nitro 5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Wawrzyn 29 kwietnia 2021
    Przyjemna maszyna
    Szukałem jakiegoś niedrogiego Nitro na i5-10gen oraz GTX1650. O SSD to nie wspominam bo oczywiście musi być. 512GB przy mojej bibliotece gier jest wystarczające. Matryca żyleta. Na klawiaturze wygodnie się pisze. Ja tam jestem zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 4 maja 2021
    Polecam!
    Pomimo tego, że nie jest to najlżejszy z laptopów, jest godny polecenia! Świetny do gier oraz innych prac, jest cichutki, ma wygodną klawiaturę, świetną jakość matrycy. Nie mam zarzutów !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maciej 2 maja 2021
    Fainy latop
    Taki jest fajny laptop i długo trzyma bateria bez ładowania, fajni doradcy klienta.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 6 kwietnia 2021
    Polecam
    Sprzęt na 5 w każdej z kategorii.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Moriarti 12 lutego 2021
    Nitro 5
    Laptop wszechstronny i niezawodny. Grałem wczoraj na nim 4h w Cyberpunka i przy tym tytule nawet się nie zagrzał, więc jest dobrze. Pracował w miarę cicho, ale to i tak nie problem bo mam słuchawki :) Pracuję też na nim i operowanie na plikach które mają po kilka tysięcy wierszów nie robi na nim wrażenia. Zdecydowanie POLECAM.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna 9 lutego 2021
    Polecam
    Bardzo dobrze się prezentuje pod względem wizualnym. Klawiatura jest idealna, lekko się piszę i duży plus za podświetlenie. Bateria bardzo dobra. Jedyna rzecz do której mogłabym się przyczepić to głośność ale to tylko przy bardzo dużym obciążeniu. Uważam, że był wart swojej ceny i z chęcią polecę go innym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Zeberko 30 marca 2021
    Nowe rozdanie
    W zeszłym roku nie pomyślałbym, że będę grał na gamingowym lapku. Priorytety się zmieniły i potrzebowałem jakiegoś życiowego urozmaicenia :) Nitro 5 zbiera dobre opinie i nawet jakąś nagrodę w zeszłym roku zgarnął, więc nic tylko się cieszyć, że egzemplarz mam w 100% sprawny i zgodny z opisem :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Alek 11 lutego 2021
    Najlepszy
    Nie mogłem sobie odpuścić tej dziesiątej generacji :P Różnica nie jest znaczna, ale jednak szybko wychodzą nowe i wolałbym mieć jak najbardziej aktualny sprzęt :) Tym bardziej, że taki laptop ma mi starczyć na kilka lat :) Że jestem podjarany to jak nie mówić nic. Nitro 5 skradł moje serducho.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Miller 29 marca 2021
    Intel dziesiątka wzór
    Najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałem. Spodziewałem się skarpetek a tu proszę :D Warto było przykładać się do praktyk :P Teraz mogę pracować zdalnie wszędzie, a w wolnych chwilach na ultra szarpać w wieśka :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-55-5458 15.6" IPS i5-10300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-55-5458 15.6" IPS i5-10300H 8GB SSD 512GB GeForce 1650 Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 600
      4 549 , 00
      3 949
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756