Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max

(18)
Kod: 555638
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

    • Obsługiwane procesory
      AMD Ryzen
    • Format
      ATX
    • Gniazdo procesora
      Socket AM4
    • Chipset
      AMD B450
    • Maksymalna wielkość pamięci
      64 GB
    • Rodzaj pamięci
      DDR 4
    Zobacz cały opis
    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max
    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max
    Limitowana okazja!
    Pozostało jeszcze 71 sztuk
    Cena z kodem
    L21-010821

    Obowiązuje do 01.08.2021 r. do godz. 23:59

    Cena regularna
    370
    24
    Cena regularna: 370,24 zł
    18.51 zł x 20 rat 0% RRSO
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    WYDAJNOŚĆ ZE STYLEM

    Płyta główna B450 GAMING PLUS MAX pozwala na maksymalne wykorzystanie wydajności procesorów AMD Ryzen 2, a także 3 generacji. Pozwala na podłączenie istotnych komponentów, a także obsługę wielu kart graficznych AMD CrossFire. Wysokiej jakości kondensatory audio zapewniają doskonałe wrażenia akustyczne. Dzięki oprogramowaniu NAHIMIC 3 w połączeniu z Audio Boost 4 można dostosować dźwięk do własnych potrzeb.

    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max - Płyta główna

    Płyta zapewniająca doskonałą łączność

    Płyta główna została wyposażona w złącze PCIe Gen3 x 4 Turbo wyróżniające się przepustowością sięgającą do poziomu 32 Gb/s. Takie rozwiązanie wpływa na błyskawiczny rozruch systemu, a także wczytywanie gier z dysku SSD. Technologia AMD StoreMI umożliwia połączenie fizycznego dysku SSD i HDD w wirtualny wolumen charakteryzujący się wysoką szybkością transferu. Układ sieciowy daje stabilne połączenie bez opóźnień.

    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max - łączność

    Płyta główna pozwalająca na bezpieczną pracę dzięki Steel Armor

    Płyta główna B450 GAMING PLUS MAX jest bardzo dobrze zabezpieczona. Uwzględnia między innymi ochronę ESD, a także EMI. Co więcej, dodatkowe punkty lutownicze wzmacniają sploty PCIe. W przypadku jednego zastosowano również osłonkę, która sprawia, że można cieszyć się sygnałem GPU bez zakłóceń.

    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max - Steel Armor

    DDR4 Boost

    Płyta główna wykorzystuje technologię DDR4, która wpływa na zoptymalizowanie sygnałów pamięci, a także odizolowanie obwodów od pozostałych komponentów. Można zatem cieszyć się idealnym przesyłem danych.

    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max - DDR4 Boost

    NAHIMIC 3 i Audio Boost 4

    Dźwięk wyróżniający się wysoką jakością dzięki NAHIMIC 3 i Audio Boost 4. Produkt zapewnia wspaniały dźwięk. Jest to możliwe za sprawą kodeku Realtek ALC892, a także wysokiej klasy kondensatorów audio. Płyta ma także ścieżki układu dźwiękowego odseparowane od pozostałych podzespołów.

    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max - NAHIMIC

    Pełna kontrola nad temperaturami systemu

    Płyta pozwala zachować pełną kontrolę nad temperaturami systemu przez sterowanie pracą wentylatorów i odczytywanie wskazań czujników na zasadniczych elementach. Wszystko to odbywa się z systemu BIOS bądź też oprogramowania systemowego.

    Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max - kontrola

    Dane techniczne

    Techniczne

  • Obsługiwane procesory
    AMD Ryzen
  • Chipset
    AMD B450
  • Gniazdo procesora
    Socket AM4
  • Wbudowany układ dzwiękowy
    Realtek ALC892
  • Częstotliwość pracy pamięci RAM [MHz]
    18662133240026662800293330003066320034663733386640004133
  • Dwukanałowa obsługa pamięci
    Tak
  • Rodzaj pamięci
    DDR 4
  • Maksymalna wielkość pamięci
    64 GB
  • Maksymalna ilość urządzeń Serial ATA 2
    0
  • Maksymalna ilość urządzeń Serial ATA 3
    6
  • Obsługa CrossFire
    Tak
  • SLI
    Nie
  • Układ RAID SATA
    Tak
  • Gniazdo D-Sub
    Nie
  • Wbudowany układ VGA
    Nie
  • Typ zintegrowanej karty sieciowej
    10/100/1000
  • Wersja płyty
    BOX
  • Złącza

  • HDMI
    1
  • Złącze DisplayPort
    0
  • Złącze PCI
    6
  • Złącze PCI-E 1x
    4
  • Złącze PCI-E 16x
    2
  • Liczba portów USB 3.1
    2
  • Złącze USB 3.0/ USB 3.1 Gen1
    2
  • Złącze USB 2.0
    2
  • Złącze USB wewnętrzne
    6
  • Parametry

  • Format
    ATX
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługiKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    36 miesięcy
  • Dla graczy
    Tak
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera MSI
  • Opinie

    5/5
    18 opinii
    18 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 21 kwietnia 2021
    Opinia
    Płyta główna naprawdę rewelacyjna, proszę sprawdzić sobie recenzje, same pozytywne komentarze, ja również się z tym zgadzam, 6 pci, idealna pod koparkę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 18 maja 2021
    Polecam
    Płyta główna bardzo dobra i zawiera dużo możliwości rozbudowy, a aktualizacje wspierają najnowsze funkcje. Brakuje jedynie obsługi PCI EXPRES 4.0.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 15 stycznia 2021
    Jedna z lepszych płyt!
    Witam, z całego serca polecam tą płytę pod procesory AMD, jest to jedna z lepszych płyt jaka jest na rynku. Jej cena nie jest aż taka duża, dlatego jest ona topową płytą kupowaną przez graczy. Polecam! Zapraszam do zakupu produktu!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 15 stycznia 2021
    Polecam
    Dobra i solidna płyta główna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 27 listopada 2020
    Godne polecenia
    Płytę zakupiłem na promocji, miała być inna, ale padło na tą. Co tu dużo mówić, działa, ładnie wygląda, sekcja zasilania jest lepsza niż u konkurencji. Dobra podstawa do rozbudowy. Ryzen 3 3100 wystartował od razu bez aktualizacji biosu. Ramy 3200 tez poszły bez problemu. Ogólnie polecam za tą cenę nie ma lepszej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 3 października 2020
    Pozytywne
    Bardzo dobry produkt, mocny, wytrzymały, bardzo dobrze działa, bardzo dobrze opisane. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Arkadiusz 12 grudnia 2020
    Polecam
    Bardzo dobra płyta główna. Komputer śmiga aż miło. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 13 października 2020
    Najlepszy wybór wśród tanich płyt
    Wszystko mająca.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Simon 12 czerwca 2020
    Najlepsza płyta na Chipsecie B450
    Podczas gdy padł mi mój ASRock Fatal1ty postanowiłem wymienić płytę na tą od konkurencji, wybór padł na MSI B450 Gaming Plus Max i dzisiaj wiem że podjąłem najlepszą opcję wyboru. Płyta współpracuje z Ryzen 5 2600 i pamięciami o taktowaniu 3200Mhz, wszystko działa stabilnie i zadawalająco. Wszystkie z 3 płyt MSI na Chipsecie B450, a mianowicie A-Pro, Tomahawk oraz Gaming Plus różnią się tylko elementami kosmetycznymi, takimi jak różnica w portach. Dlatego każdą z tych trzech mogę polecić z czystym sumieniem. Polecam! Lepszej płyty na tym chipsecie nie znajdziecie ;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 25 maja 2020
    super szybka i wydajna
    Płyta dla procesorów serii Ryzen, działa na piątkach nawet bez aktualizacji BIOS. Chociaż aktualizację robi się bardzo prosto, wystarczy zgrać sterowniki na pendrive, włożyć w pierwszy slot i nacisnąć przycisk aktualizacji.... Płyta duża, mieści się cały sprzęt. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    6357 - MSI - Świąteczne szamanko - Landing page promocji
    Odbierz Voucher Pyszne.pl Więcej

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max
      Płyta główna MSI B450 Gaming Plus Max
      Limitowana okazja!
      Pozostało jeszcze 71 sztuk
      Cena z kodem
      L21-010821

      Obowiązuje do 01.08.2021 r. do godz. 23:59

      Cena regularna
      370
      24
      Cena regularna: 370,24 zł
      18.51 zł x 20 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Pozostało jeszcze tylko 71 sztuk
      Łącznie 370,24 zł
      370
      24