Laptop HP Pavilion X360 14-CD0014NW (5KR52EA) i5-8250U 8GB 256GB SSD W10

14

1920 x 1080

Tak

Intel Core i5-8250U

8

Nie dotyczy

256

Nie dotyczy

Intel UHD Graphics 620

Windows 10 Home

Dominujący kolor:

Srebrny

Kod produktu: 891528

Kod produktu: 891528

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

309900

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0014NW (5KR52EA)

Twoja 360-stopniowa rewolucja w rozrywce

Nadszedł czas na przemyślenie sposobu użytkowania notebooka i spróbowanie czegoś całkowicie nowego. Bezproblemowe przechodzenie pomiędzy czterema trybami ustawienia, dzięki którym możesz być bliżej ekranu niż kiedykolwiek wcześniej.

Tryb namiotu — do gier

Idealny do zabawy zdjęciami, grami i aplikacjami.

Tryb projekcji — do oglądania

Idealny do oglądania filmów i prowadzenia rozmów wideo.

Tryb notebooka — do pracy

Napisz pracę lub zaktualizuj blog przy dźwiękach ulubionych utworów.

Tryb tabletu — do podróży

Sprawdź nowości, poczytaj książkę i przeglądaj Internet, gdziekolwiek jesteś.

Cienki właśnie stał się jeszcze cieńszy

Dzięki zastosowaniu mniejszego zawiasu jest to obecnie nasz najsmuklejszy i najlżejszy komputer serii Pavilion x360. Jest o 14% cieńszy od poprzedniego modelu — ma niecałych 21 mm grubości i waży mniej niż 1,4 kg.

Wysoka wydajność

Życie może być nieprzewidywalne, ale Twój komputer przenośny HP nie powinien. Zaprojektowaliśmy zawias, który za tysięcznym razem otwiera się równie płynnie jak za pierwszym. Zawias ze stali nierdzewnej testowany jest przez otwieranie go i zamykanie 25 tysięcy razy oraz obracanie o 360 stopni 7 tysięcy razy. Obudowanie mechanizmu metalem pozwala chronić go przed brudem i kurzem — dzięki temu zawias nie jest narażony na czynniki zewnętrzne.

Potężny dźwięk doskonałej jakości

Technologia HP Audio Boost i system dźwięku dostosowany we współpracy ze specjalistami z firmy B&O PLAY zapewniają wspaniały, realistyczny dźwięk. Niech dźwięk Cię poruszy.

Duża liczba portów

Łatwe podłączanie do monitorów, drukarek i innych urządzeń.

Czytnik cyfrowych kart pamięci z obsługą wielu formatów (czytnik kart SD) | 2 porty USB 3.0 | Port HDMI | 1 port USB 2.0 | Wyjście audio combo | Przycisk regulacji głośności

Zawsze najlepszy kąt wyświetlania

Technologia przełączania w płaszczyźnie (IPS) umożliwia korzystanie z wyświetlacza dotykowego w jakości HD pod niemal dowolnym kątem. Funkcja dostępna w rozdzielczości Full HD.

Najwyższa jakość pracy z systemem Windows 10. Windows 10 + HP. Wielkie możliwości.

Długo oczekiwany system Windows 10 sprawdza się wspaniale na komputerach HP. Dzięki naszej współpracy z firmą Microsoft możesz znacznie poprawić wydajność pracy. Skorzystaj z tego. Łam zasady.

Zastosowane technologie

SD

Specyfikacja

Dane techniczne:

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0014NW (5KR52EA)

Procesor

Intel Core i5-8250U
4

Taktowanie procesora [GHz]

1.6 - 3.4

Dyski, pamięci, napędy

Nie dotyczy
256
Nie dotyczy
Nie dotyczy
8
Nie dotyczy

Rodzaj napędu optycznego

Nie dotyczy

Ekran

14
1920 x 1080
Tak

Typ matrycy

Błyszcząca

Obraz i dźwięk

Intel UHD Graphics 620

Pamięć karty graficznej

Współdzielona z pamięcią RAM
Zintegrowana

Wbudowane głośniki

Tak

Wbudowany mikrofon

Tak

Wejście do mikrofonu

Tak

Wyjście audio

Tak

Techniczne

Urządzenie wskazujące

Touchpad
Nie
Nie
Nie

Wbudowana kamera

Tak

Inne

Brak

Komunikacja

802.11ac
Brak

Modem - obecność

Nie
4.2
1
2
0
Tak
Nie
Nie
SD

Pozostałe złącza

Brak

Fizyczne

Wysokość [cm]

1.97

Szerokość [cm]

32.35

Głębokość [cm]

22.44

Waga [kg]

1.59

Oprogramowanie

Windows 10 Home

Wersja językowa systemu operacyjnego

Polska

Inne oprogramowanie

Brak

Parametry

Dominujący kolor

Srebrny

Wyposażenie

Zasilacz, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Rodzaj laptopa

Laptop

Seria

Pavilion x360

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

HP

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Laptop HP Pavilion X360 14-CD0014NW (5KR52EA)
Opinie
5 / 5 7 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 7 opinii
7 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 4 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Zaprawdę, zaprawdę powiadam wam. Zacny to sprzęt.

Szybki, lekki i poręczny laptop dodatkowo obdarzony bardzo mocnymi parametrami wewnętrznymi z możliwością włączenia trybu tabletu przy obrocie o blisko 360 stopni i korzystania wyłącznie z dotykowego ekranu... czego chcieć więcej? Ja potrzebowałem laptopa do biura, na spotkania z pracownikami i do prowadzenia szkoleń. Idealnie sprawdza się zastosowanie mocnych parametrów wewnętrznych, dzięki czemu laptop działa szybko i sprawnie nawet przy dużym obciążeniu. Dotykowy ekran w laptopie jest idealny dla szybkiej pracy i często brakuje tego rozwiązania podczas korzystania z klasycznych komputerów. Cudo.

Arkadiusz 2019-06-05 12:54:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

POLECAM

Laptop zgrabny, bardzo dobra jakość obrazu, bateria długo wytrzymuje, super jakość dźwięku. Póki co nie mam zastrzeżeń.

Mateusz 2019-05-16 20:34:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Super produkt, polecam

Szybki, oszczędna bateria i łatwy w obsłudze. Szata graficzna na wysokim poziomie, bardzo lekki. Okazał się idealnym prezentem dla żony. :)

Mieczysław 2019-03-22 21:48:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

GIT

Lekki, szybki, poręczny i kobiecy. Sprawdza się zarówno w domu, w pracy jaki i na spotkaniach biznesowych ze względu na jego wymiary oraz ułatwienie dostępu funkcji dotykowego ekranu.

Kinga 2019-03-18 21:21:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Pierwsze wrażenie bardzo dobre.

Laptop działa szybko i jestem zadowolony z jego zakupu.

Jakub 2019-03-04 22:54:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Klawiatura
  • 5 / 5 Jakość matrycy
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Polecam

Świetny laptop, mały, poręczny. Kupiłam na uczelnie i świetnie się sprawdza. Obsługa też świetna, Pan sprzedawca bardzo mi pomógł w wyborze tego modelu, dobrze doradził. Jestem zadowolona.

Krystyna 2019-01-19 20:42:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 1 / 5 Wydajność
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Klawiatura
  • 1 / 5 Jakość matrycy
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 1 / 5 Gabaryty i jakość wykonania

Ok

Ładnie wygląda, ma dobre parametry.

Elżbieta S 2018-12-16 19:10:50
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Laptop HP Pavilion X360 14-CD0014NW (5KR52EA)

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )
Pierwsze uruchomienie systemu - instalacja i konfiguracja ustawień podstawowych.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu do najnowszej wersji Założenie partycji HDD
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( IT )
Pakiet Standard ( IT )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu do najnowszej wersji
  • Założenie partycji HDD
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Uruchomienie systemu, założenie partycji na dysku, podłączenie akcesoriów.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( IT )
Pakiet Pełen Komfort ( IT )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
69,99
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.
Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa) Aktualizacja systemu Założenie partycji HDD Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka) Wykonanie punktu przywracania systemu. Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka) Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta. Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( IT )
Pakiet SMART ( IT )

Profesjonalna usługa IT_PREMIUM
  • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
  • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa)
  • Aktualizacja systemu
  • Założenie partycji HDD
  • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
  • Wykonanie punktu przywracania systemu.
  • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
  • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
  • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
  • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.
  • Wykonanie kopii zapasowej na nośniku zakupionym w sklepie
  • Rozbudowa urządzenia o dodatkową pamięć lub nowy dysk twardy zakupiony w sklepie
109,99
Laptop HP Pavilion X360 14-CD0014NW (5KR52EA)
Laptopy