Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Radioodtwarzacz MANTA MM9210BT Chilli Premium

(9)
Kod: 862054
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

    Odtwarzacz CD Nie
    Magnetofon Nie
    Radio Analogowe
    Pilot Nie
    Zobacz cały opis
    Radioodtwarzacz MANTA MM9210BT Chilli Premium
    Radioodtwarzacz MANTA MM9210BT Chilli Premium
    129
    99
    12,76 zł x 11 rat
    U Ciebie
    W sklepie jutro
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Radioodtwarzacz MANTA MM9210BT Chilli Premium


    Zapraszamy do świata produktów premium!

    Najwyższej jakości wykonanie i wyselekcjonowane materiały są gwarancją satysfakcji z użytkowania. Już teraz zapoznaj się z całą gamą naszych Premium Product!
       
    Soczysty design

    MM9210 wykonany jest w soczystych czerwonych barwach nawiązujących do ostrych papryczek. Nikt nie przejdzie obojętnie obok tak ciekawie wzorniczo zaprojektowanego urządzenia. Po bokach radioodtwarzacza umieszczone zostały dwa głośniki stereo wykończone w kolorze srebrnym, co dodatkowo podkreśla jakość wykonania boomboxa. Solidna, chowana rączka pozwala na wygodne przenoszenie MM9210BT. Z przodu umieszczono wyświetlacz, przyciski sterujące oraz gniazda.
       
    Bogactwo muzycznych możliwości

    MM9210BT CHILLI PREMIUM to radio umożliwiające słuchanie audycji na falach ultrakrótkich. Zaś dzięki złączu USB możliwe jest także słuchanie muzyki w formacie MP3, WAV, WMA, AAC, FLAC z nośników wymiennych. Odtwarzacz wyposażony też jest w gniazdo AUX, dzięki któremu możliwe jest podłączenie dowolnego innego źródła muzyki. Gniazdo słuchawkowe pozwala na podłączenie słuchawek. Nowością odróżniającą MM9210BT od innych radioodtwarzaczy jest wbudowany moduł Bluetooth. Dzięki niemu możliwe jest bezprzewodowe słuchanie muzyki z urządzeń takich jak smartfon, tablet czy laptop, wyposażonych w łączność Bluetooth. Wystarczy sparować urządzenia i możemy cieszyć się streamingiem audio.

    Dane techniczne

    Fizyczne

    Funkcje

    Nagłośnienie

    Odtwarzacz

    Parametry

    Radio

    Techniczne

    Waga (bez baterii) [kg] 1.3
    Wymiary (szer. x wys. x głęb.) [mm] 275 x 237 x 150
    Funkcje dodatkowe Bluetooth
    Korektor dźwięku Nie
    Pilot Nie
    Regulacja tonów wysokich / niskich Nie
    Włącznik czasowy (budzik) Nie
    Wyłącznik czasowy (sleeptimer) Nie
    Komunikacja Bluetooth Tak
    Mikrofon Nie
    Dźwięk Stereo
    Moc wyjściowa RMS 2 x 3 W
    Podbicie basów Nie
    Magnetofon Nie
    Odtwarzacz CD Nie
    Kolor Czarno-czerwony
    Wyposażenie Brak
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Gwarancja 24 miesiące
    Radio Analogowe
    Dla dzieci Nie
    Standardy odtwarzania AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA
    Uchwyt do przenoszenia Tak
    Wejścia/wyjścia Wejście liniowe audio AUX
    Wyświetlacz Tak
    Zasilanie Bateryjne, Sieciowe

    Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera MANTA
  • Opinie

    4.6/5
    9 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.7 /5
    Różnorodność funkcji
    4.4 /5
    Łatwość w obsłudze
    4.4 /5
    Design
    4.8 /5
    Precyzja pokręteł
    4.7 /5
    Precyzja regulacji
    4.4 /5
    Jakość sygnału
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Weronika 14 sierpnia 2021
    Pozdrawiam
    Bardzo dobre radio bardzo, polecam, wszystko działa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 14 marca 2021
    Manta
    Super odtwarzacz, idealnie odtwarza z Bluetooth, żadnych szumów, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Natalia 19 marca 2021
    Polecam
    Radio super, małe, a bardzo dobrze gra.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    mariusz 5 lutego 2021
    Super radio
    Super radioodtwarzacz.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Żaklina 11 marca 2021
    Zadowolona jestem
    ☺️ ☺️
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Elżbieta 23 listopada 2020
    Polecam
    Sprzęt spełnia swoją rolę. Posiada funkcję z których jestem zadowolona np. Bluetooth. Polecam jak najbardziej. Super cena.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina S. 17 listopada 2017
    polecam
    Dobry produkt za niska cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    moreaux 15 lutego 2017
    Dobre male radyjko
    Plusy: mały, ładny, dobrze gra jak na takie urządzenie, dużo możliwości odtwarzania oraz proste w obsłudze. Minusy: po włączeniu zawsze wybiera BT następnie line in i dopiero radio, co jest irytujące (tzn. trzeba 3 razy nacisnąć żeby radio grało); nie pamięta głośności i po włączeniu zawsze ustawia się na 21/30 co jest głośno, a nie wszystkim to odpowiada; zbyt głośne zapowiedzi trybu i nie można tej głośności zmienić. Poza tym pamięta ostatnią używaną stację i posiada ręczne dostrojenie, ale mogło by być bardziej czułe.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1.8/5
    Ja 26 grudnia 2016
    Nie polecam
    Przy włączaniu zapowiedz danego trybu( blueetoth, aux,radio) tak głośno ze obudzi osobe w drugim pokoju. Dodatkowo brak recznego zaprogramowania, w autoscanie znajduje mi ponad 40 programow, gdzie 30 to same szumy. Dodatkowo po kazdym włączeniu z automatu wskakuje na program 1, gdzie przejście na dwudziestu któryś, to istna katorga. . nie polecam
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Radioodtwarzacz MANTA MM9210BT Chilli Premium
      Radioodtwarzacz MANTA MM9210BT Chilli Premium
      129
      99
      12,76 zł x 11 rat
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756