Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Lodówka ELECTROLUX ENN 2800BOW

(14)
Kod: 736995

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A+
Lodówka ELECTROLUX ENN 2800BOW
Lodówka ELECTROLUX ENN 2800BOW
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 100
1 599 , 99
1 499
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Nowe, większe półki
Nowe, większe półki
Nowe szklane półki zostały zaprojektowane tak, aby umożliwić korzystanie z ich pełnej szerokości i głębokości. Dzięki temu możesz przechowywać więcej produktów w swojej chłodziarce.
Klasa A+
Klasa A+
Klasa energetyczna A+ oznacza, że urządzenie spełnia wszystkie wymogi UE dotyczące efektywności energetycznej i zapewnia mniejsze zużycie energii niż starsze urządzenia.
Oświetlenie LED
Oświetlenie LED
Nowoczesna technologia LED zapewnienia czyste światło w każdym zakamarku chłodziarki. Natężenie oświetlenia powoli rośnie po otwarciu drzwi. Poza tym, technologia LED zużywa 10 razy mniej energii niż standardowe oświetlenie.
Automatyczne rozmrażanie
Automatyczne rozmrażanie
Dzięki automatycznemu rozmrażaniu szron w lodówce zamienia się w krople wody, dzięki czemu utrzymanie czystości w środku lodówki jest dużo łatwiejsze.
Chłodziarko-zamrażarka do zabudowy ENN2800BOW
Chcesz maksymalnie wykorzystać dostępną w kuchni przestrzeń?
Ta chłodziarko-zamrażarka wyposażona została w nowe szklane półki zaprojektowane tak, aby umożliwić korzystanie z ich pełnej szerokości i głębokości. Dzięki temu teraz możesz przechowywać w swojej chłodziarce jeszcze więcej żywności! Dodatkowo, urządzenie zapewnia lepszy dostęp do wszystkich zamrożonych produktów. Dzięki przejrzystym frontom i poręcznym uchwytom w łatwy sposób sprawdzisz jej zawartość i bezpiecznie wyjmiesz szuflady.



Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.
W razie potrzeby demontujemy elementy zabudowy meblowej - front, blat, cokół; i ponownie je montujemy. Po pewnym podłączeniu lodówki do istniejących oraz sprawnie działających instalacji zostanie ona wypoziomowana i unieruchomiona wewnątrz zabudowy. Dla pełnej wygody i ergonomii użytkowania lodówki zmieniamy kierunek otwierania drzwi. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.
Pamiętaj, że nieprawidłowo wypoziomowana chłodziarka może głośno pracować, doprowadzić do rozszczelnienia drzwi i wzrostu zużycia prądu. Ma to również wpływ na żywotność samego agregatu.


Dane techniczne

Techniczne

  • Brak
  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • 1
  • 1
  • Położenie zamrażarki
    Na dole
  • Tak
  • Liczba drzwi
    2
  • Pojemność [l]
    196 chłodziarka + 72 zamrażarka
  • Chłodziarka

  • Liczba pojemników na warzywa
    2
  • Liczba półek
    4
  • Liczba półek na butelki
    0
  • Rodzaj półek
    Szklane
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki
    Automatyczne
  • Zamrażarka

  • 22
  • */***
  • Liczba pojemników w zamrażarce
    3
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika
    Manualne
  • 4
  • Parametry

  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Wymiary

  • Szerokość [cm]
    54
  • Wysokość [cm]
    177.2
  • Głębokość [cm]
    54.9
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.9/5
    14 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Funkcjonalność
    4.9 /5
    Pojemność
    4.9 /5
    Energooszczędność
    4.9 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 1 czerwca 2021
    Lodówka
    Lodówka praktyczna w użytkowaniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daria 6 stycznia 2021
    Zadowolona
    Wszystko 100% pozytywne, jesteśmy zadowoleni z zakupu, a szczególnie z obsługi i szybkiej dostawy polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 16 grudnia 2020
    Polecam
    Lodówka chodzi cicho i póki co jest ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 28 marca 2020
    Polecam
    To już druga taka sama lodówka, którą kupiłam. Jest bardzo cicha. Poprzednia ma 5 lat i nic się nie dzieje, działa bezawaryjnie. Wnętrze bardzo dobrze zaprojektowane. Plastikowe wyposażenie wysokiej jakości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Leszek 13 października 2019
    Polecam
    Bardzo cicha. Lodówka już w zabudowie i praktycznie jej nie słychać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 26 stycznia 2019
    Lodówka sprawdza się
    Lodówka bardzo praktyczna, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Zbigniew 16 listopada 2016
    ok
    Polecam gorąco. Ja jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Lodówka jest cichutka, a jedzenie trzyma świeżość bardzo długo. Porządny sprzęt, ekspresowa dostawa
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 31 października 2016
    Godna polecenia
    Dobry stosunek ceny do jakości, zdecydowanie polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 20 listopada 2016
    Polecam
    Lodówka do zabudowy spełni każde oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 23 kwietnia 2016
    Pozytywna
    Jestem bardzo zadowolona. Cena adekwatna do jakości. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Ergonomia wnętrza
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka) - montaż w zabudowie meblowej


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • W razie konieczności i odpowiednio do sytuacji:
        • Odłączenie zużytego sprzętu od instalacji
        • Demontaż sprzętu
      • Montaż w przygotowanym miejscu zabudowy meblowej
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej i elektrycznej
      • Wypoziomowanie, stabilizacja i unieruchomienie wewnątrz zabudowy meblowej
      • Montaż półek i szuflad
      • Montaż pozostałych elementów meblowych (front, cokół)
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Zmiana kierunku otwierania drzwi lodówki (bez wyświetlacza)


      • Wniesienie
      • Demontaż osłon, blend i zaślepek
      • Zdjęcie drzwi lodówki
      • Przełożenie zawiasów i drzwi w lodówce - zmiana kierunku otwierania
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Montaż osłon, blend i zaślepek

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Lodówka ELECTROLUX ENN 2800BOW
      Lodówka ELECTROLUX ENN 2800BOW
      Lodówka ELECTROLUX ENN 2800BOW
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 100
      1 599 , 99
      1 499
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756