
- 3 -
SPIS TREŚCI
WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA ......................................................... 4
JAK OSZCZĘDZAĆ ENERGIĘ .................................................................................. 8
ROZPAKOWANIE .................................................................................................. 8
USUWANIE ZUŻYTYCH URZĄDZEŃ ......................................................................... 9
MONTAŻ BLOKADY ZABEZPIECZAJĄCEJ PRZED PRZEWRÓCENIEM KUCHNI .................. 9
TWOJE URZĄDZENIE ............................................................................................ 10
INFORMACJE NA START ........................................................................................ 11
PRZED PIERWSZYM URUCHOMIENIEM ...................................................................11
WYGRZEWANIE KOMORY PIEKARNIKA ...................................................................11
PODŁĄCZENIE DO ZASILANIA ..............................................................................11
USTAWIENIE AKTUALNEGO CZASU .......................................................................11
OBSŁUGA PIEKARNIKA ......................................................................................... 12
FUNKCJE PIEKARNIKA .........................................................................................13
OBSŁUGA PŁYTY GRZEJNEJ................................................................................... 15
PALNIKI GAZOWE ...............................................................................................15
POKRĘTŁA I ZAPALANIE PALNIKÓW.......................................................................15
CZYSZCZENIE I KONSERWACJA ............................................................................ 16
PIEKARNIK ........................................................................................................16
ŚRODKI CZYSZCZĄCE .........................................................................................16
INNE ISTOTNE WSKAZÓWKI ................................................................................16
CZYSZCZENIE ....................................................................................................16
CZYSZCZENIE PAROWE STEAM CLEAN ..................................................................17
PŁYTA GRZEJNA GAZOWA ....................................................................................17
ROZWIĄZYWANIE PROBLEMÓW ........................................................................... 18
DANE TECHNICZNE ............................................................................................... 19
INSTALACJA ......................................................................................................... 20
USTAWIENIE KUCHNI ..........................................................................................20
PODŁĄCZENIE KUCHNI DO INSTALACJI GAZOWEJ ...................................................21
PODŁĄCZENIE KUCHNI DO INSTALACJI ELEKTRYCZNEJ ...........................................22
PRZYSTOSOWANIE KUCHNI DO INNEGO RODZAJU GAZU .........................................22
GWARANCJA, OBSŁUGA POSPRZEDAŻOWA ........................................................... 24
GWARANCJA ......................................................................................................24
SERWIS ............................................................................................................24
ZGŁOSZENIE NAPRAWY ORAZ POMOC W RAZIE USTERKI ........................................24