Znaleziono w kategoriach:
Termos KAMBUKKA Bora 600 ml Morski

Instrukcja obsługi Termos KAMBUKKA Bora 600 ml Morski

Wróć
instrukcje dotyczące czyszczenia
BORA
zalecenia dotyczące użytkowania
- Odpowiedni do potraw zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Utrzymywanie temperatury ciepłych potraw (godziny): wykres
Utrzymuje świeżość potraw przez wiele godzin.
Wszystkie termosy obiadowe Kambukka poddawane dokładnym testom przy pełnej
obtości i stałej temperaturze.
- Różne rodzaje żywności majążne właściwci.
- Funkcja “odpowietrznika”: naciśnij przed otwarciem, aby uwolnić zgromadzowewnątrz
pa i zmniejszciśnienie.
- Nie przepełniać. Napełnimaksymalnie do poziomu paska.
- Napniając termos gorącym płynem, przed zamknięciem pokrywki odczekaj co najmniej
3 minuty, aż płyn ostygnie. W przeciwnym razie, wzrost ciśnienia wewtrz może
spowodować wyciek płynu i powne poparzenia.
- Upewnij się, że pokrywka jest szczelnie zamknięta i dokręcona.
- Przedyciem odkręć pokrywkę.
- Nie przechowuj jedzenia w termosie dłużej n24 godziny.
- Nie wsadzać do kuchenki mikrofalowej ani zamrażalki.
- Aby uzyskać najlepszy efekt, wcześniej podgrzej lub schło termos, napełniac
go gorącą lub zimną wo na 5-10 minut.
- Trzymz dala od dzieci, gdy w naczyniu znajduje sgorący płyn.
- Nieodpowiedni dla dzieci w wieku poniżej 3 lat.
- Nie używaj produktu, jli jest uszkodzony.
- Przed pierwszym użyciem umyj wszystkie części wodą z płynem.
- Pokrywki można mw zmywarce. Mycie w zmywarce i stosowanie detergentów może
mieć wpływ na trwałość koloru.
- Malowane i lakierowane termosy obiadowe zaleca się myćcznie. Zanurz termos
na 10 minut w gorącej wodzie z mydłem i umyj łagodnym detergentem.
- Nie używaj substancji czyszczących zawierających wybielacz, chlor, środki szorujące
i/lub mocne chemikalia.
- Zawsze przechowywać ze zdjępokrywką.
Masz ochotę na więcej? Dobierz do swojego termosu obiadowego jeden
z naszych modnych produkw: butelna wodę lub kubek termiczny.
Szczeły na stronie internetowej www.mojakambukka.pl.
BORA
TERMOS OBIADOWY
ODPOWIETRZNIK
INSTRUKCJA
Wciśnij odpowietrznik,
aby uwolnić
zgromadzoną
parę oraz
zmniejszyć
ciśnienie
400 ml / 14 oz 600 ml / 20 oz
Utrzymywanie temperatury
ciepłych potraw
(godziny): wykres
Wykres: ciepło (godziny)
Zupa
Wrząca woda
Ryż - makaron
Zupa - wrząca woda
Ryż - makaron
Godziny

Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 41 287 500,00 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756