
Spis treści
3
Automatyczne włączanie i wyłączanie programów............................................. 34
Ustawianie czasu trwania programu .............................................................. 34
Po upływie czasu trwania programu: ............................................................. 35
Ustawianie czasu trwania i czasu zakończenia programu ............................. 35
Zmiana czasu trwania programu.................................................................... 36
Kasowanie czasu trwania programu .............................................................. 36
Kasowanie czasu zakończenia programu ...................................................... 37
Zmiana godziny................................................................................................... 37
Zmiana ustawień ................................................................................................ 38
Przegląd ustawień .......................................................................................... 39
Pieczenie wypieków .......................................................................................... 40
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 40
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 40
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 41
Pieczenie mięs................................................................................................... 42
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 42
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 42
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 43
Grillowanie ......................................................................................................... 44
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 44
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 44
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 45
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 46
Rozmrażanie........................................................................................................ 46
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 47
Pasteryzacja ........................................................................................................ 48
Suszenie .............................................................................................................. 50
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 51
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 51
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 52
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 52
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 53
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 53
Mocno przywarte zabrudzenia na wysuwach FlexiClip....................................... 54
Czyszczenie komory urządzenia z funkcją Piroliza ............................................. 54
Uruchamianie czyszczenia pirolitycznego...................................................... 55
Uruchamianie czyszczenia pirolitycznego z opóźnieniem.............................. 56
Po zakończeniu czyszczenia pirolitycznego................................................... 56
Czyszczenie pirolityczne zostało przerwane .................................................. 57