Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Słuchawki STEELSERIES Arctis 3 Czarny

(105)
Kod: 864635

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

  • Typ słuchawek Nauszne
  • Bezprzewodowe Nie
  • Regulacja głośności Tak
  • Dźwięk przestrzenny 7.1
  • Kolor Czarny
Lekkie i komfortowo dopasowane
Chowany mikrofon ClearCast
Zobacz cały opis
Słuchawki STEELSERIES Arctis 3 Czarny
Słuchawki STEELSERIES Arctis 3 Czarny
Produkt dostępny w wybranych sklepach
349
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Słuchawki STEELSERIES Arctis 3

Zaprojektowane z myślą o każdej grze, z doskonałym dźwiękiem, komfortem i stylem na wszystkich platformach do gier, w tym na PC, PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, VR i urządzeniach mobilnych.

Lekka konstrukcja
Poduszki AirWeave zastosowane w Arctis są inspirowane rozwiązaniami sportowej branży odzieżowej. Zapewniają przyjemny chłód, mniejszą potliwość i większy komfort w trakcie wielogodzinnych rozgrywek. Waga słuchawek Arctis jest tak mała, że w trakcie ich użytkowania zapomnisz, że je nosisz.
Amortyzująca opaska gogli narciarskich
Opaska perfekcyjnie oplata całą głowę, by idealnie rozłożyć ciężar zestawu wokół czaszki i wyeliminować niechciane punkty nacisku.
Windows Sonic Spatial Audio

Wirtualny dźwięk przestrzenny wbudowany w komputery z systemem Windows 10 i konsole Xbox ONE.

Mikrofon ClearCast
ClearCast wykorzystuje autorską technologię dwukierunkowości, dostarczając nieporównywalnie wysoką czystość dźwięku i redukcję hałasu otoczenia. Innowacyjna technologia pozwala na wysuwanie mikrofonu ze słuchawek, aby nie narażać go na uszkodzenia w trakcie podróży.

Dane techniczne

Charakterystyka słuchawek

  • Typ głośnika
    Neodymowe
  • 98
  • Impedancja [Ω]
    32
  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    22000
  • Dźwięk przestrzenny
    7.1
  • Charakterystyka mikrofonu

  • Tak
  • Typ mikrofonu
    Dynamiczny
  • Czułość mikrofonu [dB]
    -48
  • Pasmo przenoszenia mikrofonu max. [Hz]
    10000
  • Pasmo przenoszenia mikrofonu min. [Hz]
    100
  • Nie
  • Techniczne

  • Średnica membrany [mm]
    40
  • Złącze
    3.5 mm
  • Bezprzewodowe
    Nie
  • Regulacja głośności
    Tak
  • Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Nauszne
  • Nie
  • Długość kabla [m]
    3
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Dla graczy
  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Adapter, Odłączany przewód audio
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera STEELSERIES
  • Opinie

    4.8/5
    105 opinii
    103 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Wygląd
    4.8 /5
    Komfort użytkowania
    4.8 /5
    Długość przewodu
    4.8 /5
    Jakość wykonania
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jonasz 6 kwietnia 2021
    Polecam
    Słuchawki posiadam od kilku miesięcy i po tym okresie mogę uznać, że są to po prostu dobre słuchawki. Są bardzo wygodne i lekkie, jednak problemem w moim przypadku okazał się przewód który jest trochę za długi i czasem troszkę przeszkadza, ale to kwestia indywidualna. Jako gracz mogę także stwierdzić że sama jakość dźwięku jest na wysokim poziomie zarówno w grach, jak i w muzyce. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anon 13 maja 2021
    Świetne polecam
    Słuchawki idealne wygłuszają uszy, się nie pocą oraz gamigowe, polecam ten sklep jak i te słuchawki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kuba 18 kwietnia 2021
    Super dubel
    Super słuchawki, idealnie leżą na głowie, dźwięk bardzo dobry, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 4 grudnia 2020
    Gorąco polecam
    Na rynku słuchawek gamingowych jest wiele propozycji. Można wybierać i przebierać. Jednakże niewiele należy do tzw. mercedesów wśród słuchawek. Bez wątpienia i z pełną świadomością słuchawki gamingowe STEELSERIES ARCTIS 3 należą do tego grona. Jakość dźwięku perfekcyjna. Trwałość materiału z jakiego zostały wykonane najlepsza. Idealnie się dopasowują. Wielogodzinne granie nie powoduje bólu czy czerwonych uszu. Po prostu idealne. Profesjonalny sprzęt dla profesjonalistów i perfekcjonistów. Gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 3 grudnia 2020
    Polecam
    Wybór świetny, nie uważam nawet bym przepłacił, a pod tym względem jestem marudny. Dobrze leżą, są lekkie, miękko wyścielone, uszy całe znajdują się pod muszlą. Dźwięki są czyste i bez szmerów, w grze wyraźnie słychać to co trzeba. Bardzo spasował mi mikrofon bo słyszą mnie czysto, a poza tym jest wysuwany i co lepsze żeby korzystać z niego wcale nie trzeba maksymalnie wysunąć, a słychać i tak dobrze, więc nie przeszkadza i nie sterczy mi pod nosem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Witold 6 grudnia 2020
    Bardzo dobry sprzęt za niewygórowaną cenę
    Po kilku dniach użytkowania stwierdzam, że słuchawki są bardzo wygodne, nawet po kilku godzinach nie mam uczucia dyskomfortu, w przeciwieństwie do swoich starych słuchawek, które uciskały dość mocno. Bardzo dobre wysokie i niskie tony, trochę płaskie basy, jednak za taką cenę nie oczekujmy cudów. Słuchawki są godne polecenia i uważam je za bardzo dobry zakup.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 12 grudnia 2020
    POZYTYWNA
    Słuchawki dobrej jakości do wykorzystania nie tylko przy pracy z komputerem, ale również z zabawami z konsolami wszystkich producentów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Damian 23 grudnia 2020
    Bardzo polecam z całego serca
    Słuchawki mega wygodne, do CSgo chyba nie ma lepszych, solidnie wykonane, minusów ten produkt nie posiada.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 29 grudnia 2020
    Super słuchawki
    Syn bardzo zadowolony!. Słuchawki bardzo solidnie wykonane, jakość dźwięku bardzo dobra. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 24 października 2020
    Zdecydowanie polecam
    Syn mega zadowolony. Wykonanie i ogólny wygląd robi wrażenie. Działają super, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Słuchawki STEELSERIES Arctis 3 Czarny
      Słuchawki STEELSERIES Arctis 3 Czarny
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      349
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756