Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Czat
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Menu
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
plus.
Oszczędzaj na zakupach
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa od 99 zł
Odbiór za 1h
Odbiór za godzinę
Dostawa jutro
Dostawa jutro
Raty 0%
Raty 0% i leasing
Znajdź sklep
Aplikacja mobilna
Pomoc i kontakt
Kontakt
Status zamówienia
Status reklamacji
Reklamacje
Zwroty
Centrum Informacyjne
Zgłoś błąd
Infolinia
756 756 756
Czat
Infolinia: 756 756 756
pon.-pt.
08:00-20:00
sob.-niedz.
10:00-18:00
Menu
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Media Expert | Sklep internetowy RTV, AGD, komputery
Zaloguj się
Zamówienia
Paragony i faktury
Tutaj dodasz dowód zakupu
Moje dane
Kupony rabatowe
Porównania
Opinie
Reklamacje
Zwroty
Zaloguj się
Załóż konto
Schowek
Koszyk
Produkty
Promocje
Outlet
Oferta dla Ciebie
Status zamówienia
Bądź na
plus.
Oszczędzaj na zakupach
Strona główna
›
Instrukcje obsługi
›
Instrukcje BROWIN
›
Instrukcja Garnek z patelnią BROWIN 330528
Znaleziono w kategoriach:
Garnki
(3)
Wróć
Instrukcja obsługi Garnek z patelnią BROWIN 330528
Wróć
Pobierz
Drukuj
Udostępnij
Wyświetl w osobnym oknie
1
INSTR
UKCJA
OBSŁUGI
ŻELI
W
NY
GARNEK (5 L
) Z PATELNIĄ
(1 L)
USER
MANUAL
CAST IRON P
OT (5 L) WITH A
PAN (1 L)
BEDIENU
NGSANLE
ITUNG
GUSSEISERN
ER TOPF (5
L) M
IT PFANNE (1 L)
NOTICE D’UT
ILISA
TION
MARM
ITE EN FONTE (5 L)
AVEC POÊLE
(1 L)
NAUDOJIMO
INSTR
UKCIJA
KETAUS PUODA
S (5 L) S
U KEPTUVE (1
L)
LIETOŠA
NAS PA
MĀCĪBA
ČUGUNA KA
TLS AR (5
L) PANNU (1
L)
KASUT
USJUHEND
MALMP
OTT (5 L) KOOS PA
NNIGA (1 L)
NÁV
OD K OBSLUZE
LITINOVÝ HRN
EC
(5
L
) S PÁNVÍ
(1 L)
*zdjęcie poglądo
we / pictorial
phot
o
No
330
528
2
─ INSTRUKCJA OBSŁUGI ─
ŻELIWNY GARNEK (5 L) Z PA
TELNIĄ (1 L)
Przy
pom
ocy
tego
żeliwn
ego
garnk
a
o
pojem
ności
5
L
+
1
L
m
ożna
s
zybko
przygotować
wiele
pyszn
y
ch
p
otraw,
zachowując
ich
walory
zdrowotnie
i
smakowe.
Sprawd
zi
się
on
do
przygoto
wywania
po
traw
zapiek
anych,
gulaszowych,
zup itd. -
ws
zystko zależy od Twojego pom
ysłu.
Pokr
y
wa garnka pełni jedn
ocześnie funk
cję
patelni grillowej, d
zięki której m
oż
na szybko podpiec u
lubione potraw
y
.
Zarówno
garnka,
jak
i
patelni
można
uż
y
wać
na
każdym
źródle
ciepła:
k
uchenkach
gazowych,
elektr
y
cznych,
ceram
icz
nych, indukc
y
jn
y
ch, w piek
arnikach, jak
i na ruszcie nad otwartym ognie
m, np. ogniska c
zy grilla.
Nie używać w k
uchenkach m
ikrofalowych.
Podczas
użytkowania
w
wysokich
tem
peraturach
w
k
ontakcie
z
różn
y
mi
p
otrawami
naczynie
n
ie
w
ydziela
żadnych
szkodliwych związkó
w.
Dzięki żeliwnem
u odlewowi bardzo w
ysokiej jakości równom
iernie si
ę nagrzewa i oddaje c
iepło.
Estetyka
w
y
konania
garnk
a
oraz
pate
lni
sprawia,
że
n
adają s
ię
do
ser
wowania
w
nich
potr
aw
bezpośrednio
na
stół.
Dania
przy takiej form
ie podawania długo utr
zy
mują ciepł
o.
Zestaw zaw
iera:
Garnek z żeliwn
y
mi uchw
ytami:
pojemność
:
całkowita garnk
a z patelnią: 6 L
garnka do rantu: 5 L
wymiary:
średnica zewnętrzna do
lna: 21 cm
średnica zewnętrzna górn
a: 26 cm
wysokość be
z patelni: 12 cm
wysokość z patelnią: 15 cm
Patelnia grillowa z
żeliwnymi uchwytam
i, pełniąca jednocze
śnie funkc
ję pokrywy garnka:
pojemność
:
pokr
ywy
(patelni): 1 L
wymiary:
średnica zewnętrzna: 26
cm
Uwaga!
Przed
rozpoczęciem
korzystania
z
produktu
należ
y
zapoznać
si
ę
z
poniższą
instrukcją,
a
następnie
zachować ją na prz
yszłość.
Uwaga! Żeliwn
e uchwyty
naczynia nagrzew
ają się, konieczne j
est użycie rękaw
ic ochronnych.
Sposób użycia
Pierwsze uż
y
cie:
Naczynie
(
zarówno
garnek
jak
i
patelnię)
um
y
j
dokład
nie
w
ciep
łej
wodzie
z
dodatk
iem
octu
białego
(50/50%),
w
celu
p
ozbycia
się
oleju
rośl
innego
użytego
d
o
zabezpiec
zenia
powier
zchni
naczynia
po
produkc
ji,
a
następnie dokładnie
naczynie wysusz, najlep
iej przy użyciu papiero
wego ręcznika.
Dokładnie
wysmaruj
powierzchnię
naczynia
gr
ubą
war
stwą
dowolnego
oleju
jadalnego
(np.
używając
miękk
iej
ściereczki lub papiero
wego ręc
znika).
W
ygrz
ej naczynie na palnik
u lub w piekarnik
u w wysokiej temperatur
ze (170-
200°C) pr
zez ok. 15 minut.
Po ostygnięciu nac
zynie wytrzyj z nadm
iaru oleju, np. papierow
y
m ręc
zni
kiem
.
W
ypa
lanie
przeprowadzaj
w
dobr
ze
wentylowan
ym
pom
iesz
czeni
u,
ponieważ
rozgrzan
y
olej
może
d
ymić
i
wytwarzać niepr
zy
jem
ny zapach.
Im lepiej przeprowad
zisz pierwszą konserwacj
ę, ty
m dł
użej garnek będzie spe
łniał swoją funkcję.
Po każdym uż
y
ciu:
Naczynie m
y
j od razu po o
stygnięciu, nie należ
y
go jednak
namaczać.
W
przy
padku powstania pr
zypalenia nie używaj agres
ywnych detergent
ów, możesz użyć np. piask
u.
Dokładnie osusz garn
ek i nałóż na wewnętr
zne ścianki nacz
y
nia cienk
ą warstwę oleju jadalnego.
Naczynie przechowuj
w suchym m
iejscu.
3
Nieodpowiedn
ia
konserwacja
naczynia
może
doprow
adzić
do
rdzewienia
garnka.
Mo
że
ono
b
y
ć
s
powodow
ane
długim nam
aczaniem, przecho
wywaniem w szafk
ach naczyń nieosuszon
y
ch oraz tr
zy
maniem
w żeliwie kwaśn
y
ch potraw.
Gdyby
poja
wiły
s
ię
ślad
y
r
dzy,
usuń
je
druc
ian
y
m
zm
ywakiem,
piask
iem
lub
sodą
oczyszczoną
–
szoruj
powierzchnię
garnka
tak
długo,
aż
znikną
z
ni
ej
wszystkie
ślady
rd
zy,
be
z
oba
w
że
garnek
zostanie
zniszczony.
Po
t
ym
etapie
po
wtórz
czynności opisane w pu
nkcie: Pier
wsze użycie.
Pamiętaj:
Do mycia
naczyń żeliw
nych nie stosuj żadn
ych detergentów
i nie myj ich w zmywarce.
Nie używaj żeliwn
y
ch nac
zyń na powierzchniach s
zklanych i kruch
y
ch, podatnych na us
zkodzenia.
Naczyń żeliwnych nie u
żywaj w kuchenk
ach mikrofalowych.
Korzystając
z n
aczyń
żeli
wnych
u
żywaj
jedynie
przyborów
dre
wnianych
bądź
silikonow
y
ch
–
tak
,
by
nie
us
zkodzić
powierzchni żeliwa.
Nie
umieszczaj
zimnego
żeliwn
ego
naczynia
b
ezpośrednio
na
rozgrzan
ej
płycie
g
rzewczej,
ani
też
w
gorącym piekarniku. G
rozi to „szokiem t
ermicznym” i z
niszczen
iem produktu. Nacz
ynie zawsze umieszcz
aj
na
zimnej
płycie
grzew
czej
lub
w
zimnym
p
iekarniku
i
stopniow
o
zw
iększaj
temperaturę
–
zapobiega
to
również przywieraniu po
trawy do nacz
ynia.
W
tra
kcie użytkowania nac
zynie ustawiaj w
yłącznie na stabilnej powier
zchn
i.
Podczas podgrzewani
a na k
uchence gazowej płomień usta
wiaj tak, by nie przek
raczał on dolnej krawędzi garnk
a.
Żeliwo
nie
nadaje
s
ię
do
gotowania
na
sucho
–
za
wsze
używaj
oleju,
mas
ła
lub
tłus
zczu.
Podgrzewanie
potra
wy
na sucho mo
że spowodować trwałe uszk
odzenie nac
zynia.
Przygotowanej
porc
ji
nie
kr
ój
bezpośrednio
n
a
powierzchni
żeliwa
–
radzim
y
przełożyć
danie
do
odpowie
dniego
naczynia lub na desk
ę, a dopiero potem
przejść do krojenia.
Nie
używaj
w
nac
zyniu
m
ikserów
an
i
e
lektrycznych
mieszaczy
–
m
oże
t
o
s
powodo
wać
us
zkodzenie
powierzchni
żeliwa.
Gorące
nac
zynie
żeliwne
zawsze
odkładaj
na
drewniane
d
eski,
m
aty
s
ilikonowe
l
ub
nadając
e
się
d
o
teg
o
celu
podkładki.
Gorącego
żeliw
a
nie
wkładaj
do
w
ody
–
kon
iecznie
odczekaj,
aż
g
arnek
ostygnie.
Nagła
zmiana
tempe
ratury może spow
odow
ać trwałe uszkodzenie nacz
ynia.
Uwaga!
Po
k
ażdym
uż
yciu
posmaruj
wewnętrz
ne
ściany
nacz
yń
żeliwnych
ci
enką
warstw
ą
dowolneg
o
oleju
jadalnego. Wydłuż
y to ich żywotność.
WSK
A
ZÓWKI DOT
YCZĄCE BEZPIECZEŃSTW
A
Używanie urządzenia
niezgodnie z prze
znaczeniem jest
zabronione.
Urządzenie nie nadaje s
ię do zabawy dla dzieci.
Używając
nacz
y
nia
żeliwnego
nale
ży
zachować
szczególną
ostrożność
–
cechą
żeliwa
jest
spora
waga
i
nal
eży
uważać, by nac
zynia nie upuścić.
Opakowanie
i
zużyty
spr
zęt
należy
usunąć
zgodnie
z
przepisam
i
obowiązując
ymi
na
terenie
państwa,
w
któr
y
m
produkt ten jest uż
ytkowany.
─ USER MANUAL ─
CAST IRON POT (5 L) WITH A
P
A
N (1 L)
By
using
th
is
cast
iron
p
ot
with
cap
acity
of
5
L
+
1
L
you
c
an
prepare
m
any
delicious
dishes
in
a
sh
ort
time,
whi
le
at
the
same
time
retaining
their
health-
related
benefits
and f
lavour.
It
is
excellent
for
preparing
roasted
dishes,
goulashes,
soups,
etc. - everything depe
nds on your ideas.
The pot cover c
an also be used as a gri
ll pan, allowing your to fr
y your favourite dishes quick
ly.
Both the
pot a
nd the
pan c
an be
used on
any h
eat so
urce: on g
as, electric,
ceram
ic, and i
nduction cook
tops, in
ovens, a
nd
on a grill over open f
ire, e.g. cam
pfire or barbecue furn
ace.
It must not be used in m
icrowave ovens.
W
hen using
in high tem
perature, this cookware does n
ot emit any hazardous com
pounds in contact
with different food.
Thanks to the ver
y high quality cast iron used, it
heats up and releases hea
t unifor
ml
y.
The aesthe
tic aspect
of ex
ecution
of the
pot an
d the
pan m
ake them
suitable
for s
erving dishes
directl
y
ont
o a
table. W
hen
served in this m
anner, the dishes retain warm
th for a long time.
The set includes:
A pot with cast iron
handles:
capacity:
total pot and pan: 6 L
rim pot: 5 L
4
dimensions:
external diam
eter of the bottom
: 21 cm
external diam
eter of the top: 26 cm
height without the pan
: 12 cm
height with the pan: 1
5 cm
A grill pan with cast
iron handles, also perf
orming the role of the p
ot co
ver:
capacity:
lid (pan): 1 L
dimensions:
external diam
eter: 26 cm
Note! B
efore st
arting to
use
the p
roduct, pl
ease fa
miliarise
yourself
with
the inst
ructions b
elow
and
keep them
for
future reference.
Note! The cast iron handl
es of this product becom
e
hot to the point w
here using protective gloves i
s necessary.
How to use
First use:
W
ash
the
cook
ware
(both
the
pot
and
the
pan)
carefull
y
in
warm
water
with
white
vinegar
(
50/50%)
in
order
to
remove
the
vegetab
le o
il
used
for
securing
the
surf
ace
of
the
product
after
m
anufacturing
and
then
dr
y it
ca
refully.
A paper towel is best f
or this purpose.
Coat the product surf
ace carefully with a thick
layer of any edible oil (e.g. us
ing a soft c
loth or a paper towel).
W
arm the product up on a burner or in an
oven
in a high temperature (170
-
200°C) f
or about 15 minutes.
After the product co
ols down, wipe exc
ess oil using a paper towe
l, for exam
ple.
Do the warm
ing up in a well ventilated room
, as the hot oil m
ay produce sm
oke and unpleasant smell.
The better
you carry out this f
irst maintenance activity, the longer the p
ot will perform
its function.
After each use:
W
ash the product right after it cools do
wn, but never soak
it.
In the event of
any burnt f
ood adhering to t
he product,
do not use an
y aggressive s
urfactants. Instead,
you can use
sand, for exam
ple.
Dry the pot caref
ully and apply a thin coating of
edible oil onto the intern
al walls of the product.
Store the produc
t in a dry place.
Unsuitable
maintenance
of
the
pot
may le
ad to
it
becoming
corroded
. Corrosion m
ay be caused by extended soakin
g,
storage of wet cook
ware in cabinets, or storing ac
idic dishes in the cast iro
n cookware.
If
any
r
ust
st
ains
appear,
rem
ove
them
with
a
wire
scourer,
sa
nd,
or
ca
ustic
so
da
–
scour
the
pot
surf
ace
long
enoug
h
t
o
remove
all
traces
of
rust,
without
worr
ying
about
damaging
the
pot.
After
this
stage,
repeat
the
actions
described
in
the
“First use” section.
Remember:
Do not use any surfa
ctants for washing cast i
ron cookware and do no
t was it in a dishw
asher.
Do not use cast iron co
okware on glass
and other fragile, easi
ly damaged surfaces.
Cast iron cookware m
ust not be used in m
icrowave ovens.
W
hen
using
cast
iron
cook
ware,
use
o
nly
wooden
or
s
ilicone
utensils
in
or
der
not
to
d
amage
the
c
ast
iron
surface.
Do
not
put
cold
cast
iron
cookw
are
directly
on
a
hot
cooktop
or
in
a
hot
ov
en.
This
may
cause
a
“thermal
shock”
leading
to
destruction
of
the
product.
A
lways
put
the
coo
kware
on
a
c
ool
cookto
p
or
in a cool
oven and
increase the
temperature gradu
ally
–
this also
prevents th
e food from
sticking to
the
cast iron surface.
W
hen using
the cook
ware, place it on stable surf
aces only.
W
hen
warm
ing
the
cook
ware
up
o
n
a
gas
co
oktop,
set
the
fla
me
in
such
a
wa
y
that
it
does
not
go
above
the
lower edge.
Cast iron
is
unfit
for
dry cook
ing
–
it
is alwa
ys necess
ary to
use o
il, butter,
or
other
fat.
Heating a
meal
dry
may
lead to perm
anent damage to cookware.
Do
not
cut
t
he
portion
prepared
direct
ly
o
n
the
cas
t
iron
surf
ace
–
we
rec
ommend
m
oving
the
dish
to
an
appropriate vessel
or board, and onl
y then proceed with cutting.
Do
not
use
m
ixers
or
elec
tric
stirrers
inside
the
cast
iron
cookware
-
it
m
ay
lead
t
o
dam
aging
the
cast
iron
surface.
Always put hot cast
iron cookware onto wood
en boards, silicone m
ats, or suitable pads.
Never
put
hot
cast
i
ron
cookw
are
into
w
ater
–
it
is
oblig
atory
to
w
ait
until
it
cools
dow
n.
A
sudd
en
change in temperatur
e may lead to permanent
damage to cookw
are.
5
Note!
After
ea
ch
use,
coat
the
internal
w
alls
of
c
ast
iron
coo
kware
wit
h
a
thin
layer
of
an
y
edibl
e
oil.
This
w
ill
extend its lifetime.
SAFETY GUIDELIN
ES
It is forbidden to us
e the product in a m
anner inconsistent
with its intended use.
This product is not su
itable for being used b
y children as a to
y.
W
hen using
cast iron cook
ware it is necessar
y
to remain part
icularly careful
–
it
is characterised b
y
high wei
ght and
it is important to be caref
ul not to drop it.
The
packaging
and
worn e
quipm
ent should
be
disposed
of
in line
with
provisions
of
the
law
binding
on the
t
erritory
of the countr
y
where the produc
t is used.
─
BEDIENUNGSANLEITUNG
─
GUSSEISERNER TOPF (5 L) MIT PFANN
E (1 L)
Mithilfe
dieses
gusse
isernen
T
opfes
m
it
einem
Fassungsvermögen
von
5
L
+
1
L
werden
Sie
s
chnell
viele
köstliche
Gerichte
zubereiten
können,
ohne
dass
diese
ihre
gesundheitlichen
und
geschmack
lichen
Vor
züge
verlieren.
Er
wird
sich
bei der Zubereitung
von Au
fläufen, Gul
aschs, Suppen u. Ä. be
währen –
al
les hängt von Ihren Einf
allsreichtum
ab.
Die
Abdeck
ung
des
Topfs
erfüllt
gleichzeitig
d
ie
Funk
tion
einer
Gri
llpfanne,
da
nk
der
Sie
schne
ll
Ihre
Lieblingsgericht
e
anbraten können.
Sowohl
der
Topf
,
als auch
die
Pf
anne
können
auf
j
eder W
ärmequelle
verwend
et
werden:
auf
Gas
-
,
Elektro-,
Keram
ik-
und
Induktionsherden, i
n Backöfen sowie auf einem
Rost über offenem
Feuer.
Nicht in Mikrowellen
verwenden.
W
ährend
der
Nutzung
in
hohen
T
emperaturen
s
ondert
das
G
efäß
im
Konta
kt
mit
verschiedenen
Gerichten
keine
schädlichen Verbin
dungen ab.
Dank
dessen,
dass
es
aus
Gus
seisen
von
höchster
Qualität
gef
ertigt
ist,
hei
zt
sich
es
sich
gleichmäßig
auf
und
setzt
die
W
är
me wieder gleichm
äßig frei.
Dank
der äs
thetischen A
usführung des
T
opfs
und
der
Pfanne k
önnen die
Gerichte
direkt
auf
Gefäßen
serviert
werden.
Auf
eine solche W
eise servierte Gerichte bleiben
lange warm
.
Das Set enthält:
Topf m
it gusseisernen Griffen:
Fassungsverm
ögen:
Topf und Pfanne insg
esamt: 6 L
Felgentopf: 5 L
Abmessungen:
unterer Außendurchm
esser: 21 cm
oberer Außendurchm
esser: 26 cm
Höhe ohne Pfanne:
12 cm
Höhe mit Pfanne: 1
5 cm
Grillpfanne mit gusseisern
en Griff
en, die gleichzeitig die Funk
tion einer Topfabdec
kung erfüllt:
Fassungsverm
ögen:
des Deckels (Pf
anne): 1 L
Abmessungen:
Außendurchm
esser: 26 cm
Achtung!
Vor
Verw
endung
des
Produkts
müss
en
Sie
sich
mit
der
untenstehend
en
Gebrauchsanw
eisung
bekanntmachen und
Sie für die Zukunft auf
bewahren.
Achtung! Die gu
sseisernen Griffe heizen
sich auf, es ist not
wen
dig Schutzhandschuhe zu v
erwenden.
Anwendungsweise
Erster Gebrauch:
Das
Gefäß
(sowohl
d
en
Topf,
als
auc
h
die
Pfanne)
gründ
lich
i
n
warmem
W
asser
m
it
weißem
Essig
(50/50%)
waschen,
um
das
Pflanzenöl
zu
entfernen,
das
zur
Sicherung
d
er
Oberfläche
des
Gefäßes
nach
der
Produktion
verwendet wurde u
nd anschließend gründ
lich, am besten m
it einem Papierhandtu
ch, abtrocknen.
Die
Oberfläche
des
G
efäßes
gründl
ich
mit
einer
dick
en
Schicht
eines
beliebigen
Spe
iseöls,
mithilfe
ei
nes
weichen
Lappens oder Papierha
ndtuchs, bed
ecken.
Das
Gef
äß
über
ein
em
Brenner
oder
im
Back
ofen
in
einer
h
ohen
T
emperatur
(170
-
2
00°C)
ca.
15
Minuten
lang
brennen.
Nach dem Abk
ühlen das überschüss
ige Öl, z. B. mit einem Pap
ierhandtuch, abwischen.
NOWOŚCI
Nintendo Switch 2
Philips OneUp
iPhone 16e
JBL Flip 7
JBL Charge 6
Etui iPhone 16e
PS5 Pro
Router Starlink
Mac mini
Call of Duty Black Ops 6
GAMING
RTX 5070
RTX 5090
RX 9070 XT
GeForce RTX 4080 Super
Tekken 8
Nintendo Switch OLED
PS5
Fotel gamingowy
Karta graficzna do gier
Procesor do gier
NA CZASIE
Karma dla psa
Karma dla kota
Obroża Foresto
MagSafe
Kolagen
Frytkownica beztłuszczowa
Ranking suszarek do prania
Piekarnik do zabudowy ranking
Termometr bezdotykowy ranking
Ranking zmywarek
PORADNIK MEDIA EXPERT
Odkurzacz pionowy ranking
Smartwatch damski ranking
Jaka parownica do ubrań najlepsza?
Ranking odkurzaczy
Ranking ekspresów do kawy
Ranking pralek
Ranking lodówek
Ranking telefonów
Najlepsze gry planszowe
Robot sprzątający ranking
POMYSŁ NA PREZENT
Pomysł na prezent
Prezent na Dzień Taty
Prezent na komunię
Prezent na Dzień Dziecka
Słuchawki bezprzewodowe ranking
Prezent dla mężczyzny
Etui iPhone 16 Pro Max
Prezent na 40. urodziny
Prezent dla 7-latka
Prezent dla 5-latka
Pokaż więcej
Pomiń sekcję
Najnowsze poradniki
Zobacz więcej
Jaką konsolę kupić w 2025 roku?
Jakie zwierzęta potrzebują podściółki?
Wymiana łańcucha w rowerze - jak prawidłowo to wykonać?
Dragon Quest I & II HD-2D Remake – legenda trafi również na Nintendo Switch 2. Znamy datę premiery!
Jaki alkomat kupić?
Ranking kamer samochodowych [TOP10]
Ranking małych pralek [TOP10]
Ranking orbitreków [TOP10]
Ranking piekarników do zabudowy [TOP10]
Ranking procesorów [TOP10]
Ranking słuchawek bezprzewodowych nausznych [TOP10]
Ranking telefonów dla seniora z dużym wyświetlaczem [TOP10]
Ranking kaw ziarnistych [TOP10]
Jaki pistolet do malowania ścian wybrać?
Rodzaje i zastosowanie obroży dla kota
Sprawdź więcej poradników