
Spis treści
3
Automatyczne włączanie i wyłączanie programów............................................. 37
Ustawianie czasu trwania programu .............................................................. 37
Po upływie czasu trwania programu: ............................................................. 38
Ustawianie czasu trwania i czasu zakończenia programu ............................. 38
Zmiana czasu trwania programu.................................................................... 39
Kasowanie czasu trwania programu .............................................................. 40
Kasowanie czasu zakończenia programu ...................................................... 40
Zmiana godziny................................................................................................... 41
Zmiana ustawień ................................................................................................ 42
Przegląd ustawień .......................................................................................... 43
Pieczenie wypieków.......................................................................................... 44
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 44
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 44
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 45
Pieczenie mięs................................................................................................... 46
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 46
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 47
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 48
Grillowanie ......................................................................................................... 49
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 49
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 49
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 50
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 51
Rozmrażanie........................................................................................................ 51
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 52
Pasteryzacja ........................................................................................................ 53
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 55
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 55
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 56
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 56
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 57
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 58
Mocno przywarte zabrudzenia na wysuwach FlexiClip....................................... 59
Czyszczenie ścianki tylnej z emalią katalityczną................................................. 59
Usuwanie zabrudzeń z przypraw, cukru itp.................................................... 59
Usuwanie zabrudzeń z oleju i tłuszczu........................................................... 60
Zdejmowanie drzwiczek...................................................................................... 61
Rozbieranie drzwiczek......................................................................................... 62
Zakładanie drzwiczek.......................................................................................... 64