
Spis treści
3
Automatyczne włączanie i wyłączanie programów............................................. 36
Ustawianie czasu trwania programu .............................................................. 36
Po upływie czasu trwania programu: ............................................................. 37
Ustawianie czasu trwania i czasu zakończenia programu ............................. 37
Zmiana czasu trwania programu.................................................................... 38
Kasowanie czasu trwania programu .............................................................. 38
Kasowanie czasu zakończenia programu ...................................................... 39
Zmiana godziny................................................................................................... 39
Zmiana ustawień ................................................................................................ 40
Przegląd ustawień .......................................................................................... 41
Pieczenie wypieków .......................................................................................... 42
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 42
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 42
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 43
Pieczenie mięs................................................................................................... 44
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 44
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 44
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 45
Grillowanie ......................................................................................................... 46
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 46
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 46
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 47
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 48
Rozmrażanie........................................................................................................ 48
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 49
Pasteryzacja ........................................................................................................ 50
Suszenie .............................................................................................................. 52
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 53
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 53
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 54
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 54
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 55
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 55
Mocno przywarte zabrudzenia na wysuwach FlexiClip....................................... 56
Czyszczenie komory urządzenia z funkcją Piroliza ............................................. 56
Uruchamianie czyszczenia pirolitycznego...................................................... 57
Uruchamianie czyszczenia pirolitycznego z opóźnieniem.............................. 58
Po zakończeniu czyszczenia pirolitycznego................................................... 58
Czyszczenie pirolityczne zostało przerwane .................................................. 59