
Spis treści
3
Automatyczne włączanie i wyłączanie programów............................................. 37
Ustawianie czasu trwania programu .............................................................. 37
Po upływie czasu trwania programu: ............................................................. 38
Ustawianie czasu trwania i czasu zakończenia programu ............................. 38
Zmiana czasu trwania programu.................................................................... 39
Kasowanie czasu trwania programu .............................................................. 40
Kasowanie czasu zakończenia programu ...................................................... 40
Zmiana godziny................................................................................................... 41
Zmiana ustawień ................................................................................................ 42
Przegląd ustawień .......................................................................................... 43
Pieczenie wypieków .......................................................................................... 44
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 44
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 44
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 45
Pieczenie mięs................................................................................................... 46
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 46
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 46
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 47
Grillowanie ......................................................................................................... 48
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 48
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 48
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 49
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 50
Rozmrażanie........................................................................................................ 50
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 51
Pasteryzacja ........................................................................................................ 52
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 54
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 54
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 55
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 55
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 56
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 56
Mocno przywarte zabrudzenia na wysuwach FlexiClip....................................... 57
Czyszczenie komory urządzenia z funkcją Piroliza ............................................. 57
Uruchamianie czyszczenia pirolitycznego...................................................... 58
Uruchamianie czyszczenia pirolitycznego z opóźnieniem.............................. 59
Po zakończeniu czyszczenia pirolitycznego................................................... 59
Czyszczenie pirolityczne zostało przerwane .................................................. 60
Zdejmowanie drzwiczek...................................................................................... 61