
Spis treści
4
Pozostałe zastosowania ................................................................................... 58
Rozmrażanie........................................................................................................ 58
Suszenie .............................................................................................................. 59
Podgrzewanie naczyń ......................................................................................... 60
Utrzymywanie ciepła ........................................................................................... 60
Pieczenie delikatne.............................................................................................. 61
Pasteryzacja ........................................................................................................ 62
Produkty głęboko mrożone/Dania gotowe.......................................................... 64
Programy własne............................................................................................... 65
Pieczenie wypieków .......................................................................................... 68
Porady dotyczące wypieków............................................................................... 68
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 68
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 69
Pieczenie mięs................................................................................................... 70
Porady dotyczące pieczenia mięs....................................................................... 70
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 70
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 71
Pieczeniomierz .................................................................................................... 72
Grillowanie ......................................................................................................... 74
Porady dotyczące grillowania.............................................................................. 74
Wskazówki dotyczące tabel zustawieniami ....................................................... 74
Wskazówki dotyczące programów...................................................................... 75
Czyszczenie i konserwacja .............................................................................. 76
Nieodpowiednie środki czyszczące .................................................................... 76
Usuwanie normalnych zabrudzeń ....................................................................... 77
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 77
Czyszczenie komory urządzenia z funkcją Piroliza ............................................. 78
Odkamienianie..................................................................................................... 81
Zdejmowanie drzwiczek...................................................................................... 84
Rozbieranie drzwiczek......................................................................................... 85
Zakładanie drzwiczek.......................................................................................... 88
Demontaż prowadnic bocznych z wysuwami FlexiClip ...................................... 88
Opuszczanie grzałki grzania górnego/grilla......................................................... 89
Co robić, gdy...................................................................................................... 90
Serwis................................................................................................................. 94
Kontakt w przypadku wystąpienia usterki........................................................... 94
Gwarancja ........................................................................................................... 94