Znaleziono w kategoriach:
Prodiż ETA Pecenka Plus 013390020

Instrukcja obsługi Prodiż ETA Pecenka Plus 013390020

Powrót
6-13
Elektrický pečicí hrnec •
NÁVOD K OBSLUZE
14-21
Elektrický hrniec na pečenie •
NÁVOD NA OBSLUHU
22-26
GB
Electric baking pan •
INSTRUCTIONS FOR USE
27-31
H
Elektromos sütő edény •
KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
32-36
PL
Elektryczne naczynie do pieczenia - prodiż •
INSTRUKCJA OBSŁUGI
4/11/2021
50x18 mm / Silver
ETA113390000 Colors and Graphics position
14.12.2016
SWITCH
(RED/WHITE)
As a sample White/Gray
Pantone 444
Center with text
50x18 mm / Silver
ETA113390000 Colors and Graphics position
14.12.2016
SWITCH
(RED/WHITE)
As a sample White/Gray
Pantone 444
Center with text
37-46
Elektrischer Bräter
BEDIENUNGSANLEITUNG
ETA 1133
B
A
D
G
F
E
C
ETA 1133
ETA 1133
2 / 46
CLICK
ETA 0133-20
Max. 4,3 l
ETA 0133-00
ETA 0133-10
ETA 1133-00
Max. 3,0 l
3 / 46
22
16
15 17
ETA 1133 ETA 1133
18
20 21
19
ETA 1133
4 / 46
Obrázky jsou pouze ilustrační/Obrázky sú len ilustračné/Product images are for illustrative
purposes only
/ Illusztratív képek / Zdjęcia służą wyłącznie jako ilustracja / Die Abbildungen
dienen nur zur Illustration
CZ
SK
GB
HU
PL
D
I. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ 6
II. POPIS SPOTŘEBIČE (obr. 2) 9
III. PŘÍPRAVA A POUŽITÍ (obr. 3-19) 9
IV. ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ 12
V. ÚDRŽBA (obr. 20-22) 12
VI. EKOLOGIE 13
VII. TECHNICKÉ ÚDAJE 13
I. BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIA 14
II. OPIS SPOTREBIČA (obr. 2) 17
III. PRÍPRAVA A POUŽITIE (obr. 3-19) 17
IV. RIEŠENIE PROBLÉMOV 19
V. ÚDRŽBA (obr. 20-22) 20
VI. EKOLÓGIA 21
VII. TECHNICKÉ ÚDAJE 21
I. SAFETY WARNING 22
II. DESCRIPTION OF THE APPLIANCE (fig. 2) 24
III. PREPARATION AND USE (fig. 3-19) 25
IV. MAINTENANCE (fig. 20-22) 25
V. ENVIRONMENTAL PROTECTION 26
VI. TECHNICAL DATA 26
I. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK 27
II. A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA (2. ábra) 29
III. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ (3.-19. ábra) 29
IV. KARBANTARTÁS (20.- 22. ábra) 30
V. KÖRNYEZETVÉDELEM 30
VI. MŰSZAKI ADATOK 31
I. WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE BEZPIECZEŃSTWA 32
II. OPIS URZĄDZENIA (rys. 2) 34
III. PRZYGOTOWANIE I UŻICIE (rys. 3-19) 35
IV. KONSERWACJA (rys. 20-22) 35
V. EKOLOGIA 35
VI. DANE TECHNICZNE 36
I. SICHERHEITSHINWEISE 37
II. BESCHREIBUNG DES VERBRAUCHERS UND DESSEN ZUBEHÖR (Abb. 2) 40
III. VORBEREITUNG UND BENUTZUNG (Abb. 3-19) 41
IV. PROBLEMLÖSUNGEN 44
V. WARTUNG (Abb. 20-22) 44
VI. UMWELT 45
VII. TECHNISCHE ANGABEN 45
5/ 46

Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 40 618 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756