
Spis treści
4
Usuwanie mocno przywartych zabrudzeń (za wyjątkiem wysuw FlexiClip)........ 65
Mocno przywarte zabrudzenia na wysuwach FlexiClip....................................... 66
Czyszczenie ścianki tylnej z emalią katalityczną................................................. 67
Usuwanie zabrudzeń z przypraw, cukru itp.................................................... 67
Usuwanie zabrudzeń z oleju i tłuszczu........................................................... 67
Odkamienianie..................................................................................................... 68
Zdejmowanie drzwiczek...................................................................................... 71
Rozbieranie drzwiczek......................................................................................... 72
Zakładanie drzwiczek.......................................................................................... 74
Demontaż prowadnic bocznych z wysuwami FlexiClip ...................................... 74
Demontaż ścianki tylnej....................................................................................... 75
Opuszczanie grzałki grzania górnego/grilla......................................................... 76
Co robić, gdy...................................................................................................... 77
Serwis................................................................................................................. 81
Kontakt w przypadku wystąpienia usterki........................................................... 81
Gwarancja ........................................................................................................... 81
Instalacja............................................................................................................ 82
Wymiary do zabudowy........................................................................................ 82
Zabudowa w szafce stojącej lub w szafce podblatowej................................ 82
Widok z boku.................................................................................................. 83
Przyłącza i wentylacja .................................................................................... 84
Zabudowa piekarnika.......................................................................................... 85
Podłączenie elektryczne ..................................................................................... 86
Tabele ustawień................................................................................................. 87
Ciasto ucierane.................................................................................................... 87
Ciasto zagniatane................................................................................................ 88
Ciasto drożdżowe................................................................................................ 89
Ciasto serowo-olejowe........................................................................................ 90
Ciasto biszkoptowe............................................................................................. 90
Ciasto ptysiowe, ciasto francuskie, wypieki zbiałka........................................... 91
Pikantne przekąski .............................................................................................. 92
Wołowina............................................................................................................. 93
Cielęcina.............................................................................................................. 94
Wieprzowina........................................................................................................ 95
Jagnięcina, dziczyzna ......................................................................................... 96
Drób, ryby............................................................................................................ 97
Informacje dla instytutów testowych .............................................................. 98
Potrawy testowe wg EN60350-1........................................................................ 98
Klasa efektywności energetycznej ...................................................................... 99
Karta produktu do piekarników dla gospodarstw domowych ....................... 99
Deklaracja zgodności ....................................................................................... 100
Prawa autorskie ilicencje................................................................................. 101