Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360

(139)
Kod: 569539
  • Typ myszy
    Optyczna
  • Rozdzielczość
    12000 dpi
  • Komunikacja z komputerem
    Przewodowa
  • Interfejs
    USB
  • Dla graczy
    Tak
Niezwykle lekka
Nowoczesny design
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Kolor: Czarny
Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360
Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360
179
00
17.90 zł x 11 rat RRSO
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Niezwykle lekka mysz gamingowa

LIX w rzymskim systemie liczbowym to 59. Ultralekka myszka dla wymagających graczy SPC Gear LIX waży 59 g – stąd właśnie jej nazwa. Sercem jest świetny i powszechnie ceniony sensor Pixart PMW3360, który jest w stanie odczytać ruch ręki pędzącej nawet 6,35 m/s! Odpowiedni dla takiej prędkości ultraniski opór zapewniają teflonowe ślizgacze, zaś rejestrowaniem poleceń gracza zajmują się oczywiście przełączniki marki Omron.

Specjalna konstrukcja korpusu myszki LIX to struktura plastra miodu, poprawiająca komfort termiczny dłoni. To jest właśnie trzon świata profesjonalnego gamingu, który wraz z myszką SPC Gear LIX Plus stoi na wyciągnięcie Twojej ręki!

Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360 - Mysz

LIX znaczy 59

Ultralekka konstrukcja ze strukturą plastra miodu. Ekstremalnie niska waga myszki SPC Gear LIX Plus59 g – umożliwia szybszą reakcję gracza i przyspiesza jego ruch na wirtualnej mapie. Niska bezwładność „gryzonia” przekłada się również na mniejsze zmęczenie mięśni dłoni, a tym samym na wyższą skuteczność podczas dłuższej rozgrywki.

Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360 - waga

Topowe podzespoły w myszkach SPC Gear

Kluczowa dla gracza jest szybkość i precyzja działania myszki. Za to odpowiedzialny jest ceniony sensor Pixart PMW 3360, który dzięki swojej szybkości – do 6,35 m/s – i precyzji – od 100 do 12000 DPI – pozwoli Ci skutecznie trafiać w wirtualne cele.

Za bezbłędne wykonywanie poleceń odpowiadają mikroprzełączniki marki Omron, które zostały zaprojektowane dla najbardziej wymagających graczy – cechują się niezwykłą szybkością i krótkim czasem reakcji. Ich żywotność sięga 50 milionów kliknięć!

Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360 - sensor

Teflonowe ślizgacze

Ultralekka myszka SPC Gear LIX Plus naturalnie musi być również ultraszybka, a w tym pomogą wykonane z teflonu PTFE ślizgacze! By pomóc przesuwać się bez oporu po podkładce krawędzie zastosowanych ślizgaczy zostały zaokrąglone. W zestawie dla najbardziej wymagających i eksploatujących myszkę przygotowaliśmy dodatkowy zestaw, tak by mysz LIX Plus zawsze mogła sprostać Twoim wymaganiom!

Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360 - ślizgacze

Miękki i wytrzymały przewód

Paracord to specjalny rodzaj splotu materiału, który okala przewód myszki SPC Gear LIX. Jest miękki, elastyczny i zabezpiecza przed uszkodzeniami. Dodatkowo, jego lekkość i giętkość sprawia, że jest on praktycznie niewyczuwalny podczas intensywnej rozgrywki. Jego długość wynosi 1,8 m. Teraz już nic nie stanie na drodze do zwycięstwa!

Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360 - przewód

W pełni adresowalne podświetlenie RGB

Każdy prawdziwy wojownik ma swój kamuflaż, którego zmienia zależnie od prowadzonej misji. W myszce LIX Plus można dowolnie sterować podświetlonymi elementami: rolką, obudową jak i logiem SPC Gear wewnątrz konstrukcji. Adresowalne podświetlenie LED RGB pozwala sterować kolorami i efektami zależnie od Twoich preferencji. Styl podświetlenia możesz przypisać do zdefiniowanych progów DPI, dzięki czemu od razu będziesz mieć informację, czy jesteś odpowiednio przygotowany do kolejnej rundy.

Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360 - RGB

Ochronna powłoka

Struktura plastra miodu wykorzystana w korpusie myszki SPC Gear LIX Plus znacząco poprawia komfort termiczny dłoni, a także obniża wagę konstrukcji. Z tego względu elektroniczne elementy znajdujące się we wnętrzu „gryzonia” wymagają dodatkowej, zaawansowanej ochrony. Dlatego też płytka PCB wraz z umieszczonymi na niej elementami została pokryta specjalną powłoką ochronną. Takie rozwiązanie zapewnia odporność na wilgoć czy drobinki kurzu.

Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360 - Ochrona

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ myszy
    Optyczna
  • Dla graczy
    Tak
  • Wbudowany akumulator
    Nie
  • Komunikacja z komputerem
    Przewodowa
  • Interfejs
    USB
  • Zasięg [m]
    1.8
  • Profil myszy
    Praworęczny
  • Mysz pionowa
    Nie
  • Techniczne

  • Rozdzielczość
    12000 dpi
  • Liczba przycisków
    6
  • Liczba rolek
    1
  • Programowalne przyciski
    Tak
  • Dotykowa
    Nie
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SPC GEAR
  • Opinie

    4.9/5
    139 opinii
    135 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maksymilian 3 lipca 2021
    Polecam
    Myszka godna polecenia ze względu na solidne wykonanie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 12 lipca 2021
    Polecam
    Bardzo fajnie się z niej korzysta, chętnie dałbym 6/5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 15 lipca 2021
    Super
    Używam już jakiś czas i mega przyjemna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maks 3 lipca 2021
    Myszka
    Myszka jest lekka i solidnie wykonana.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maks 3 lipca 2021
    Myszka
    Bardzo fajna myszka, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 10 czerwca 2021
    Rewelacyjna
    Rewelacyjna myszka stworzono dla gracza, jak i bardzo dobrze sprawdza się przy pracy biurowej. Bardzo szybka i czuła na ruch, przyciski wchodzą płytko i sprawnie. wykonana z przyjemnego w dotyku tworzywa sztucznego co przy dłuższym użytkowaniu nie powoduje dyskomfortu dłoni ; dłoń się nie poci.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kacper 6 kwietnia 2021
    POLECAM
    Zakupiłem myszkę SPC GEAR LIX PLUS i jest to bardzo fajna myszka, szczególnie dla graczy, którzy lubią lekkie myszki. Przyjemny klik ma, podświetlenie jest bardzo ładne i przede wszystkim nie jest bardzo dużo tego podświetlenia. Naprawdę polecam każdemu kto lubi lekkie myszki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał 25 kwietnia 2021
    Świetna myszka gamingowa
    Myszka ma niesamowitą jakość oraz wykonanie, jest bardzo lekka, co tylko ułatwia nam sterowanie, podczas gry jest wiele czułości do wyboru, wygląda również niesamowicie, co sprawia, że ma wszystko co potrzebuje myszka gamingowa, serdecznie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    RiszardoGaming 23 kwietnia 2021
    Bardzo fajna myszka
    Myszka jest idealna dla graczy, którym może się ręka pocić, na poprzedniej myszce ręka mi się pociła niemiłosiernie a na tej, cały czas mam suchą rękę, plusem tej myszki jest jej waga, idealny kształt i sensor, ta myszka dla mnie nie ma minusów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    griSzka 21 maja 2021
    Myszka SPC GEAR Lix Plus PMW3360
    Myszka mi się podoba, jest lekka, ale można by było dodać trochę więcej DPI i jeszcze większe boczne przyciski, ale samo wykonanie robi wrażenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360
      Mysz SPC GEAR Lix Plus PMW3360
      179
      00
      17.90 zł x 11 rat RRSO
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 179,00 zł
      179
      00