Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

5.99

Qualcomm Snapdragon 845

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 9.0 Pie

6 GB

128

5x 12 Mpx ZEISS PureView

Tak

Dominujący kolor:

Granatowy

Kod produktu: 896849

Kod produktu: 896849

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy

199900

199.90 zł x 11 rat RRSO

Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy

199900

199.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Nokia

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy

Nokia 9 PureView – pierwszy na świecie smartfon z pięcioma aparatami

Pięć aparatów

Dwie kamery rejestrują żywe i nasycone obrazy w kolorze, natomiast trzy monochromatyczne czujniki zapewniają perfekcyjną ostrość i szczegółowość. Wszystkie pięć kamer współpracuje ze sobą, aby zebrać więcej światła niż pojedynczy czujnik tego samego typu.

Każde zdjęcie wykonane przez Nokia 9 PureView powstaje z co najmniej 60 MP danych zebranych z pięciu kamer jednocześnie. Aby przetworzyć i scalić obrazy, Nokia 9 PureView maksymalizuje heterogeniczną architekturę platformy mobilnej Qualcomm® Snapdragon ™, rozdzielając zadania pomiędzy ISP, DSP, GPU i CPU. Smartfon jest wyposażony w dedykowany procesor obrazu, który za każdym razem dostosowuje ekspozycję i balans bieli osobno w każdej z pięciu kamer. Dzięki takiemu rozwiązaniu Nokia 9 PureView pokazuje, jak wygląda przyszłość mobilnej fotografii.


Wyjątkowo bogate szczegóły i zakres dynamiczny

Każdy obraz zarejestrowany w urządzeniu Nokia 9 PureView powstaje z wykorzystaniem technologii HDR o 12,4 stopniach dynamiki i pełnowymiarową, 12 MP mapą głębi. Oznacza to, że każdy obraz cechuje się wyjątkową szczegółowością zarówno w jasnym świetle słonecznym, jak iw cieniu.


Nieograniczone możliwości edycji

Niezrównana, wysokiej jakości mapa głębi 12MP utworzona przy każdym zdjęciu pozwala na osiągniecie wyjątkowego efektu Bokeh, który można dowolnie zmieniać. Teraz można ponownie dostosować rozmycie tła i jego nasycenie w scenie, nawet po wykonaniu zdjęcia.

Nokia 9 PureView oferuje również możliwość zapisywania zdjęć w nieskompresowanym formacie RAW "DNG" i ich edycję bezpośrednio w telefonie przy użyciu oprogramowania Adobe Lightroom. Mówi się, że 50% sztuki fotografii leży w postprodukcji, a dzięki Nokia 9 PureView można jej dokonać od ręki, bezpośrednio z poziomu smartfona. Nokia 9 PureView wyposażona jest w najnowszą wersję popularnego interfejsu Pro Camera - zapewniającego jeszcze większą kontrolę nad fotografią. Teraz umożliwia on wykonywanie ekscytujących zdjęcia poklatkowych z obsługą czasów ekspozycji do 10 sekund. Ponadto, nowy interfejs Pro Camera umożliwia dostosowanie wartości ekspozycji w krokach co 1/3, pozwalając dostosować kompensację ekspozycji ze znacznie większą precyzją niż kiedykolwiek wcześniej.


Niezwykłe wrażenia I piękne wykończenie

Nokia 9 PureView jest wyposażona w zaawansowane technologie. Wykorzystując platformę Qualcomm® Snapdragon ™ 845 inteligentnie dzieli zadania związane z przetwarzaniem obrazu na różne rdzenie. Nokia 9 PureView wyposażona jest w ekran 2K POLED o przekątnej 5,99 cala z technologią PureDisplay. Technologia ekranu PureDisplay wyświetla obrazy w jakości HDR10, dzięki czemu można cieszyć się wyraźnymi detalami, wspaniałym kontrastem i bogatą kolorystyką.


Niezwykle bezpieczny

Ekran Nokia 9 PureView jest również wyposażony w zintegrowany czytnik linii papilarnych, a funkcje zabezpieczeń są dodatkowo uzupełnione zaawansowaną technologią biometrycznego rozpoznawania twarzy. Na wyposażanie nie zabrakło także modułu bezprzewodowego ładowania w standardzie Qi.


Nokia 9 PureView – pierwszy na świecie smartfon z pięcioma aparatami

Nokia 9 PureView dostarczana jest fabrycznie z najnowszą wersją systemu Android 9 Pie. Model dołącza tym samym do szerokiej oferty telefonów Nokia z rodziny Android One, co oznacza dostępność do comiesięcznych aktualizacji bezpieczeństwa przez trzy lata oraz gwarancję aktualizacji systemu operacyjnego przez dwa lata.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy
Parametry

Seria

Nokia

Dominujący kolor

Granatowy

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka, Adapter USB Typ-C do 3.5mm

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Techniczne

IP67

Nano SIM

Qualcomm Snapdragon 845

Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

4 x 2.8 + 4 x 1.7

6 GB

128

Nie

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

Nie dotyczy

Tak

Nie

Tak

Tak

Tak

Nie

USB typ C

Tak

Pyłoszczelność

Tak

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln

5.99

2880 x 1440

P-OLED

Ochrona wyświetlacza

Corning Gorilla Glass 5

Fizyczne

Wysokość [mm]

155

Szerokość [mm]

75

Grubość [mm]

8

Waga [g]

172

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 9.0 Pie

Multimedia

Radio FM

Tak

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Tak

Standard Bluetooth

5.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

A-GPS, GLONASS

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Barometr, Żyroskop, Akcelerometr, Kompas, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

20

Aparat fotograficzny tylny

Tak

5x 12 Mpx ZEISS PureView

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Panorama, HDR

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - polimerowy

Maksymalny czas czuwania [h]

384

Maksymalny czas rozmów [h]

28

Pojemność akumulatora [mAh]

3320

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

NOKIA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy
Opinie
5 / 5 12 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 12 opinii
12 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Wodoodporność
  • Aparat i jego funkcje
  • Czysty Android
  • Jakość wykonania
  • Barateria wydajna starcza na cały dzień używania
  • Brak optycznego ZOOM
  • Brak optycznej stabilizacji
  • Brak Xenonowej lampy poprzednik (808) ją miał

Opinia - Nokia 9 PureView

Mam telefon od ponad 2 tyg. jestem zachwycony miałem już nie wracać do Androida z iOS, ale jak zobaczyłem, że Nokia 9 się pojawia, zrobiłem zamówienie przedpremierowo i nie żałuje.
Co prawda nie ma aż takiej rewolucji jak moja dawny model (tam mieliśmy świetny zoom, jakość wideo i rejestrowanego dźwięku niczym w studio) tu już jest trochę gorzej.
Trzeba przyznać, że 5 aparatów fajnie scala w jedno zdjęcie, ale czy jest ono aż tak wyjątkowe ? Myślę, że Nokia mogła śmiało zrobić jeden, max 2 aparaty, ale takiej jakości jak w 808.
Wyświetlacz ma piękne kolory, dobre kąty widzenia i jest bardzo czuły.
Obudowa wykonana wzorowo czuć, że mamy coś premium.

Mateusz 2019-04-17 10:54:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Czysty Android
  • Aparat
  • Gwarantowane aktualizacje przez 3 lata
  • Cena
  • Brak złącza jack

Bingo!!!

Nokia 9 dojechała do mnie na weekend :) w sobotę konfiguracja ... i już zostałem fanem Nokia, a to mój pierwszy sprzęt tej marki.
W niedzielę przy pięknej słonecznej pogodzie, zrobiłem chyba najlepszą sesję zdjęciową mojej rodzince - naturalne kolory, fajne funkcje w aparacie, bateria wymagała ładowania (spadła do 48%), ale zrobiłem kilkadziesiąt zdjęć przez około 2 godziny.
System działa sprawnie i szybko, zdjęcia przez kilka sekund są obrabiane przez procesor, ale jest podgląd roboczy i można robić kolejne, więc w sumie jest ok :) Do tego finalna jakość zdjęcia rekompensuje oczekiwanie.
W każdym razie naprawdę polecam!!!

Żora 2019-04-04 21:08:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • aparat
  • mocna bateria
  • android one
  • szybkość działania
  • czytnik linii papilarnych

Jestem zachwycona

Telefon mam od miesiąca. Android One = zero zbędnych aplikacji - instaluję to, co potrzebuję. Bateria przy intensywnym korzystaniu wystarcza mi na dwa dni. Przy słabym - wytrzymuje do 4. Aparat - zdjęcia wychodzą super - świetne jakościowo, doskonałe do szybkiej obróbki. Nawet jeśli przez chwilę zdjęcie wydaję się rozmazane, po kilkunastu sekundach poprawia się do idealnej ostrości.
Czytnik linii papilarnych jest największą wadą - da się palca odczytać, ale dopiero jak się odpowiednio dociśnie pod odpowiednim kątem. Czasem boję się, że mi ekran strzeli. Rozpoznawanie twarzy działa bez zarzutu.

Milena 2019-04-24 22:27:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Cena i specyfikacja
  • Mały wybór futerałów

Petarda!!!!!!

Z moją ostatnią Nokia rozstałem się jakieś 5 lat temu, dużo czytałem zanim zdecydowałem się kupić N9. Po kilku dniach jestem zachwycony!! Zdjęcia i ekran to jest PETARDA, do tego czysty Android, rozpoznawanie twarzy, już dostałem poprawkę bezpieczeństwa, producent gwarantuje 3 lata takich poprawek - mój poprzedni sprzęt S..., nie dostał aktualizacji przez ostatni rok, w zasadzie przestał już działać.
Dysk mógłby być trochę większy, bo klikam tyle zdjęć że zaraz będzie full więc tutaj mały minusik ale za to mam zdjęcia w formacie ROW, więc i tak będę je zgrywał na PC.

Rob 2019-04-04 11:48:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Jakość zdjęć
  • Szybkie ładowanie
  • Jakość wyświetlacza
  • Design i wykonanie
  • Brak wejścia słuchawkowego

Najmocniejsza strona

Najmocniejsza strona to aparat, nie jest on przesadnie szybki w zapisie, nie ma "hybrydowego zoomu x10", nie oferuje bajerów w stylu "superszerokikątz80krotnymzumemoptycznymwtrybiepodwodnym", ale te zdjęcia, te zdjęcia to jest cudo. Żaden inny aparat nie jest w stanie uchwycić np. sierści psa w taki sposób że da się ją poczuć patrząc na zdjęcie. To jest coś niesamowitego.

Piotr 2019-04-07 19:37:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Jakość zdjęć - szczęka mi opadała :o
  • Bardzo dobre wykonanie ogólne
  • Szybkość działania
  • Jakość wyświetlacza bardzo dobra
  • Design
  • Bateria mogła by być pojemniejsza
  • W sumie brak gniazda Jack....

Dla mnie w tej cenie ideał.

Kupiony dziewczynie na prezent urodzinowy :D Ona mega zadowolona a ja po dwóch dniach robienia zdjęć i zabawy, stwierdziłem że czas na "dokładkę" i zamówiłem drugi dla siebie pomimo tego że ani fanem fotografii ani smartfonów specjalnie nie jestem. Zrobił na mnie fenomenalne wrażenie (zwłaszcza patrząc na stosunek jakości do ceny) :)

Wojciech 2019-03-30 19:02:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Nokia 9

Telefon odebrany 28.03. Jednym słowem rewelacja. Aparat, wydajności i jakość wykonania na najwyższym poziomie. Cena jak na sprzęt tej klasy nie przesadzona, brak problemów z odblokowaniem odciskiem palca. Jedynie do czego można się przyczepić to bateria. Przy oszczędnym korzystaniu wytrzymuje 2 dni.

Sławek 2019-04-06 15:05:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Aparat
  • Jakość wykonania
  • Ekran
  • Przednia kamerka
  • Nagrywanie dźwięku przestrzennego

Genialny telefon

Jestem zachwycony tym produktem. Jakość zdjęć powala. Czekam na aktualizuję, która przyspiesza działanie czytnika linii papilarnych, ponoć dzisiaj już wyszła. Polecam ten model, jest świetny i jak poprawia pewne rzeczy w sofcie to będzie najlepszy fotosmartfon na rynku.

Grzegorz 2019-04-19 13:38:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Świetne materiały
  • Niesamowite zdjęcia
  • Duży ekran
  • Tylko 1 kolor do wyboru

Powrót Nokii do sektora Flagshipów

Ten produkt jest genialny, szczególnie patrząc na ceny Flagshipów konkurencji. Bardzo premium wykonany, świetny ekran i zdjęcia. Android One z gwarancją aktualizacji do 10 i 11.

Kondziu 2019-04-04 11:40:16
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 2 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 3 / 5 Design i jakość wykonania
  • Jakość zdjęć
  • Czytnik odcisków palca
  • Szerokie ramki

Zero bezpieczeństwa

Czytnik odcisków palca w ekranie to wielka porażka. Trzykrotnie wczytywałem od nowa po cztery palce. Działanie tragiczne, trzeba się nagimnastykować żeby zadziałał.

Marek 2019-04-09 09:41:18
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

NOKIA Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy

Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy

199900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

199900

Dodaj do koszyka
Smartfon NOKIA 9 PureView Granatowy
SMARTFONY