Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Pralka SAMSUNG WW65AA626TH 6.5kg 1200 obr

(39)
Kod: 416785

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Wymiary (GxSxW) [cm]: 45 x 60 x 85
Sposób załadunku: Od przodu
Pojemność [kg]: 6.5
Maksymalna prędkość wirowania [obr/min]: 1200
Zużycie energii na 100 cykli [kWh]: 67 kWh = 40.87 zł
Funkcje: Funkcje parowe, Silnik inwerterowy, Wyświetlacz elektroniczny
Drzwi AddWash™ - dodawaj w trakcie prania
EcoBubble™- energooszczędne, skuteczne pranie
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G
Pralka SAMSUNG WW65AA626TH 6.5kg 1200 obr
Pralka SAMSUNG WW65AA626TH 6.5kg 1200 obr
1 699
99
56,66 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Skuteczne i higieniczne pranie

EcoBubble™

Ciesz się skutecznym praniem nawet w niskich temperaturach. Technologia EcoBubble™ wytwarza aktywną pianę, która szybciej wnika w tkaniny i nawet o 24% skuteczniej usuwa zabrudzenia. Co więcej rozwiązanie to redukuje zużycie energii nawet o 70%, a także chroni kolor i strukturę tkanin, nawet o 45,5% efektywniej dbając o ubrania.

Pralka SAMSUNG WW80AA126TE AddWash 7kg 1200 obr

Higieniczna para

Miej pewność, że zanieczyszczenia będą dokładnie usunięte podczas cyklu prania, a Twoje ubrania higienicznie czyste dzięki zastosowaniu pary. Program z funkcją pary zapewnia wysoką skuteczność w usuwaniu zanieczyszczeń, bez konieczności użycia funkcji Prania wstępnego. Pozbywa się nawet trudnych do usunięcia plam i aż do 99,9% bakterii i alergenów. Wybierz ten program, a pralka uwolni parę z dołu bębna nasycając nią tkaniny.

Pralka SAMSUNG WW80AA126TE AddWash 7kg 1200 obr

Silnik Digital Inverter

Silnik Digital Inverter wykorzystuje silne magnesy w celu zapewnienia jeszcze lepszej wydajności, przy czym jest cichszy i zużywa mniej prądu niż silnik uniwersalny. Eliminacja tarcia szczotek gwarantuje niezwykłą wytrzymałość potwierdzoną 10-letnią gwarancją.

Pralka SAMSUNG WW80AA126TE AddWash 7kg 1200 obr

Czyszczenie bębna

Zadbaj o higieniczną czystość bębna, membrany oraz drzwi pralki. Program Czyszczenie bębna usuwa aż do 99,9% bakterii powodujących nieprzyjemny zapach bez konieczności użycia detergentów. Silny strumień wody oraz intensywne wirowanie czyszczą nie tylko bęben, ale również usuwają osad z membrany i drzwi pralki. Pralka sama sygnalizuje, że wnętrze pralki wymaga czyszczenia.

Pralka SAMSUNG WW80AA126TE AddWash 7kg 1200 obr

Szuflada StayClean

Szuflada StayClean zapewnia higieniczną czystość bez konieczności ręcznego czyszczenia. Specjalnie zaprojektowany system przepłukiwania wodą usuwa dokładnie pozostałości środków piorących, pozostawiając szufladę na detergenty higienicznie czystą, bez osadów.

Pralka SAMSUNG WW80AA126TE AddWash 7kg 1200 obr

Aktywna piana

Idealna czystość odzieży, nawet mocno zabrudzonej. Funkcja namaczania bąbelków pomaga usunąć wszelkiego rodzaju trudne do usunięcia plamy, w tym krew, herbatę, wino, kosmetyki czy trawę. Ubrania są namaczane w aktywnej pianie przed rozpoczęciem cyklu prania, co pozwala łatwo i skutecznie usunąć zanieczyszczenia z ubrań.

Pralka SAMSUNG WW80AA126TE AddWash 7kg 1200 obr

Co zawiera zestaw?

Kupując pralkę SAMSUNG WW65AA626TH w zestawie otrzymujesz: urządzenie, kartę gwarancyjną oraz instrukcję obsługi.


Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Nasi specjaliści ustawią pralkę we wskazanym miejscu, wypoziomują ją i pewnie podłączą do istniejących oraz sprawnie działających instalacji. Każdorazowo sprawdzona zostanie szczelność wykonanych przyłączy. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Pamiętaj, że nie usunięcie lub nieprawidłowe usunięcie blokad transportowych grozi poważnym uszkodzeniem pralki i utratą gwarancji producenta, a nieprawidłowo wypoziomowana pralka może głośno pracować, oraz spowodować uszkodzenie bębna.

Pralka - suszarka usługa

Dane techniczne

Techniczne

Funkcje

Programy

Wirowanie

Parametry

Klasy

Wymiary

Zużycie

Bezpieczeństwo użytkowania Blokada rodzicielska, Ochrona antyprzepięciowa, Zabezpieczenie przed zalaniem
Możliwość zabudowy pod blatem Nie
Pojemność [kg] 6.5
Poziom hałasu (wirowanie) [dB] 72
Rodzaj pralki Pralka wolnostojąca
Sposób załadunku Od przodu
Zdejmowany blat Nie
Funkcje dodatkowe AddWash, Eco Bubble, Funkcja aktywnej piany, Smart Check
Funkcje parowe Tak
Seria AddWash
Możliwość podłączenia do ciepłej wody Nie
Opóźnienie startu pracy Tak
Programator (sterowanie) Elektroniczny
Silnik inwerterowy Tak
Wyświetlacz elektroniczny Tak
Sterowanie smartfonem Nie
Autodozowanie Nie
Dobór wody do wielkości załadunku Automatyczny
Programy prania Bawełna, Ciemne ubrania, Czyszczenie bębna, Delikatny, Eco 40-60, Ekonomiczny, Mix, Płukanie + Wirowanie, Pościel, Program higieniczny, Syntetyki, Szybkie pranie, Wełna, Wirowanie + odprowadzanie wody
Czas prania w programie EKO 40-60 st [min.] 203
Maksymalna prędkość wirowania [obr/min] 1200
Regulacja prędkości wirowania Tak
Kolor Biały
Regulacja temperatury Tak
Wilgotność resztkowa [%] 52
Gwarancja 10 lat na silnik inverter, 24 miesiące
Klasa wirowania B
Klasa emisji hałasu A
Nowa klasa energetyczna D
Głębokość [cm] 45
Szerokość [cm] 60
Wysokość [cm] 85
Zużycie energii [kWh] 0.66
Zużycie wody na cykl [l] 44
Zużycie energii na 100 cykli [kWh] 67 kWh = 40.87 zł

Dokumenty do pobrania

Producent

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.9/5
    39 opinii
    39 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Pojemność
    5 /5
    Energooszczędność
    5 /5
    Jakość prania
    5 /5
    Ilość programów
    4.9 /5
    Bezawaryjność/Stabilność
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Aleksandra 3 listopada 2021
    Pralka Addwash
    Od kilku lat używam pralki Samsung Ecobubble i zawsze byłam zadowolona, dlatego kiedy zobaczyłam promocję #AkcjaLaczProduktyDlaWygody od razu zdecydowałam się na zakup nowej pralki, oczywiście także Ecobublle tylko tym razem jeszcze lepszej wersji, bo z możliwością dorzucenia dodatkowej rzeczy już w trakcie prania. Nie wiem, czy Wy tak macie, ale ja zawsze sekundę po tym jak włączę start, zauważam jeszcze jedną skarpetkę... aaaaa!!!! A teraz mam już na to sposób. Zawsze zastanawiałam się czemu ktoś nie wymyśli czegoś na cudem odnalezione skarpetki i wreszcie jest! Polecam Wam te pralkę. Oczywiście pierze dobrze nawet w niskich temperaturach. Super przydatny program krótki. Także wszystkim gorąco polecam. Świetny produkt i super promocja. Jak pralka to zawsze Samsung!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    PIOTR 22 października 2021
    Bardzo dobry zakup-godny polecenia
    Gdy po 14 latach poprzednia pralka odmówiła posłuszeństwa po przeglądzie ofert producentów pralek wybór padł na Samsunga. Pod uwagę brałem wykonanie i parametry techniczne ilość programów i funkcje specjalne. Mimo, że pralka jest w klasie energetycznej D to ilość programów i jakość wykonania w zupełności to rekompensują, a drzwiczki addwash przebijają inne pralki. Owszem, są pralki droższe mające więcej bajerów, ale ta w swojej klasie cenowej przebija wszystko .Jest to naprawdę wyrób godny polecenia. Jedynym mankamentem w instrukcji obsługi jest mało szczegółowy opis programów = nie przy wszystkich programach można załączyć funkcję aktywnej piany itp. ale chwila zabawy z pralką i wszystko rozpracowane. Na uwagę zasługuje program czyszczenia bębna i funkcja smart check.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Józef 3 października 2021
    Generalnie zadowoleni
    Przyszedł czas na zakup nowej pralki i za namową sprzedawcy z Media Expert wybór padł na Samsunga z opcją dodania prania (addwash). Po piątym praniu jesteśmy gotowi wystawić opinię i jest ona jak najbardziej pozytywna. Pralka pracuje bardzo cicho, tylko przy wirowaniu daje o sobie znać ale nieporównywalnie subtelniej od poprzedniej. Z funkcji addwash korzystaliśmy dwukrotnie i już wiemy, że będziemy korzystać z niej częściej, zawsze znajdzie się coś co wcześniej się przeoczyło. Menu i programy są czytelne a pranie doprane nawet przy niskiej temperaturze, nie widać też na nich śladów nierozpuszczonego detergentu nawet na programie 15 min. Generalnie wszyscy jesteśmy zadowoleni i mamy nadzieję, że pralka posłuży nam wiele lat. #akcjalaczproduktydlawygody
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Atur 1 października 2021
    Fajna, zgrabna pralka
    Stara pralka niestety zakończyła swój żywot, weryfikacja i decyzja o zakupie nowej pralki pada na Samsunga. Wybór akurat tej marki był szybki bo akurat czegoś takiego szukaliśmy a mianowicie żeby była oszczędna, cicha i w miarę niewielkich rozmiarów ze względu na małą łazienkę. Po podłączeniu pralki do wody i prądu miłe zaskoczenie w postaci miłego dźwięku i fajnego czytelnego wyświetlacza Ledowego. Pralka bardzo ładnie prezentuje się w łazience. Pierwsze próbne pranie, jest cichutko tak jak miało być no i jest informacja o zakończeniu prania w postaci miłej dla słuchu melodyjki. A jak dalej będzie, wszystko wyjdzie w praniu….
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 17 października 2021
    Pralka godna polecenia
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu tej pralki firmy Samsung. Działa ona cicho, jest całkiem łatwa w obsłudze - bardzo intuicyjna, wszystko jasno oznaczone. Do tego pralka jest pojemna, a co najważniejsze posiada bardzo dla mnie przydatny system Addwash, który umożliwia dołożenie czegoś do bębna w trakcie trwania programu. Z efektów prania oczywiście też jestem zadowolona. Przy tym pralka ładnie się prezentuje i ma wgrane przyjemne dźwięki - w tym melodię, która informuje o zakończeniu prania. A te wszystkie zalety w stosunkowo przystępnej cenie. #akcjalaczproduktydlawygody
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Anna 2 grudnia 2021
    Cudo moje
    Witam, chciałbym państwu opowiedzieć moja historię z pralką firmy Samsung. Otóż nad zakupem pralki bardzo długo się zastanawiam jaki model u firma, pytałam znajomych oglądałam w sklepach, w końcu znalazłam swoja ulubioną i wymarzoną. Mając małe dzieci gorąco polecam pralkę SAMSUNG. Jest cicha pięknie wiruję Jest duży wybór programów prania a przede wszystkim przejrzysty wyświetlacz. Małe drzwiczki dla zapominalskich (można dorzucić w trakcie prania np. skarpetki). Mogę stwierdzić, że z czystym SERCEM polecam pralki firmy Samsung. #AkcjaŁączProduktyDlawygody#
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Joanna 13 października 2021
    Super sprzęt!!!
    Pralka spełnia wszystkie wymagania. Dzięki małemu rozmiarowi zmieści się nawet w małej łazience, a przy tym jest bardzo stabilna. Jest bardzo cicha dzięki czemu nie przeszkadza, można ją włączyć nawet późno wieczorem. Funkcja pary sprawia że ubrania są dokładnie oczyszczone, natomiast funkcja łatwe prasowanie sprawia, że ubrania po wyciągnięciu z pralki nie są pogniecione, dzięki czemu nie trzeba wszystkiego prasować. Możliwość dodania rzeczy w trakcie prania sprawiło, że zawsze są wszystkie skarpetki do pary ;) Polecam !!! #AkcjaLaczProduktyDlaWygody
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michalina 16 października 2021
    Polecam!
    Marka SAMSUNG króluje wśród moich sprzętów, nie tylko AGD. Nic dziwnego, że nowa pralka także jest tej firmy. Cenię ją za to, że w mojej niewielkiej łazience, dzięki linii Slim, mieści się idealnie. Funkcja AddWasch jest niezastąpiona przy wszystkich pozostawionych w kątach skarpetkach. Program EcoBubble idealnie pierze trudne plamy, a przy tym oszczędza wodę czyli jednocześnie dbamy o środowisko. Polecam, dla mnie na tą chwilę niezastąpiona marka. #akcjalaczproduktydlawygody #uzytkownikSamsung
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Zaneta 21 października 2021
    Super pralka = super zakup
    #AkcjaLaczProduktyDlaWygody Jestem mega zadowolona. Pralka jest zgrabna, a mimo wszystko posiada dużą pojemność bębna - 6,5 kg, cicha i prosta w obsłudze. Wyposażona w duży wybór programów, które mi odpowiadają. Super za możliwość dodawania ubrania na każdym etapie prania na czym przy zakupie bardzo mi zależało. Duży plus za programy z funkcją pary. Ładny nowoczesny design pięknie się prezentuje w łazience:). Godna polecenia. Kolejny dobry produkt od Samsunga.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Małgorzata 5 października 2021
    Polecam!
    Pralkę kupiłam, ponieważ wcześniej przez lata używałam podobnego starszego modelu i byłam bardzo zadowolona. Widzę już, że zalety są takie same jak w poprzednim modelu wystarczająco cicha w pracy, gabarytowo idealna do naszej łazienki no i robi to co powinna - dobrze pierze :) Dodatkowym atutem jest okienko na wrzutki, o których czasem zapominam przy starcie prania. Polecam! #AkcjaŁączProduktyDlaWygody.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa pralki okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy ją na nową!
    Elektroniczny wyświetlacz nie wskazuje ustawień po przepięciu prądu? Naprawimy!
    Urwane drzwiczki lub pęknięty dozownik w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Standard (Pralka, Suszarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Pakiet Pełen Komfort (Pralka, Suszarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja (z montażem zakupionych w sklepie podkładek antywibracyjnych)
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej, kanalizacyjnej i elektrycznej
      • Weryfikacja poziomu twardości wody. Instalacja filtra/magnetyzera zakupionego osobno (w razie konieczności)
      • Sprawdzenie szczelności układu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Podłączenie zestawu pralki i suszarki

      Zakup łącznika jest wymagany do realizacji tej usługi
      • Wniesienie
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Montaż łącznika i połączenie urządzeń w zestaw - lista dostępnych łączników
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej, kanalizacyjnej i elektrycznej
      • Sprawdzenie szczelności układu
      • Zabranie pozostałości opakowania
      Pralka SAMSUNG WW65AA626TH 6.5kg 1200 obr
      Pralka SAMSUNG WW65AA626TH 6.5kg 1200 obr
      1 699
      99
      56,66 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756