KUCHNIE DO ZABUDOWY

(5)

Cena:

189900

Kuchnia z płytą gazową AMICA GHI 85312 AA

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Tak

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Tak

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

U Ciebie 28.01.2019

Cena:

149900

Kuchnia z płytą gazową AMICA GH75312 FINE

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Inox

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Nie

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Inox

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Nie

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Cena:

173900

Kuchnia z płytą gazową AMICA GHGF 75212 AA

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Nie

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Nie

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Cena:

199900

Kuchnia z płytą AMICA HKI75314AA 2014CF3.334ETsKDHaQXSp

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Ceramiczna

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Nie

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Ceramiczna

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Nie

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Dostawa 2-5 dni

Cena:

183999

Produkt chwilowo niedostępny

Kuchnia z płytą gazową AMICA GHGI 85512 AA

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Tak

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Rodzaj piekarnika

Piekarnik to jedno z podstawowych urządzeń w kuchni. Oferta piekarników dostępnych obecnie na rynku pozwala na dobranie modelu pasującego do rodzaj instalacji, jaką dysponujemy w mieszkaniu (elektryczny lub gazowy).

 

Piekarnik gazowy Piekarniki gazowe są zasilane gazem ziemnym lub z butli, chętnie wykorzystywane ze względu na niższe koszty eksploatacji. Wadą tego typu urządzeń jest niestabilność temperatury w piekarniku oraz nierównomierne nagrzewanie się potraw, ze względu na inne ustawienie grzałek niż w piekarnikach elektrycznych.
Piekarnik elektryczny Piekarnik elektryczny zapewnia prostą obsługę i większy komfort użytkowania niż w piekarnikach gazowych. Zaletą tego typu piekarnika jest większa stabilność temperatury, zazwyczaj więcej dodatkowych funkcji, w tym także opcja samoczyszczenia piekarnika

Elektryczny

Płyta gazowa

Płyta ta wyposażona jest najczęściej w 4 palniki do gotowania wykorzystujące gaz ziemny lub mieszankę propan-butan (LPG). Płyta może być wyposażona w specjlane palniki, których płomienie tworzą kilka koncentrycznych pierścieni. jest to idealne rozwiązanie do szybkiego rozgrzania zawartości dużego garnka
Płyta indukcyjna

Cechuje się nowoczesnym designem oraz ciekawymi funkcjami, które poprawiają komfort użytkowania oraz podnoszą bezpieczeństwo podczas gotowania. Ponadto, płyta indukcyjna nie nagrzewa się w trakcie gotowania. Zapewnia bezpieczeństwo najmłodszych domowników i łatwość czyszczenia w przypadku zabrudzenia płyty. Wiele płyt indukcyjnych wyposażonych jest w booster gotowania. Pozwala on nam na szybsze przygotowanie potrawy nawet o 30%
Płyta elektryczna

Płyta wyposażona w różnie wyglądające pola grzewcze, wykończone żeliwną grzałką lub pola na ceramicznej powierzchni. Przed zakupem tego typu sprzętu warto również sprawdzić dokładnie, jak wytrzymała jest instalacja elektryczna w domu, ponieważ pobór prądu w momencie uruchomienia płyty elektrycznej może być naprawdę duży.

Gazowa

Kolor frontu piekarnika:

Srebrny

Rożen

Rożen pozwoli Ci na przygotowanie wyjątkowo chrupiących i rumianych potraw - zwłaszcza drobiu. Najlepsze efekty uzyskasz poprzez połączenie korzystania z rożna, opiekacza oraz grzałki górnej.

Tak

Termoobieg

Termoobieg umożliwia pieczenie na dwóch poziomach różnych potraw wymagających takiej samej temperatury pieczenia (np. ryby, warzywa, ciasta). Funkcja ta pozwala na pieczenie bez wzajemnego przenikania się zapachów pieczonych potraw.

Tak

Produkt dostępny w wybranych sklepach

183999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Proszę czekać