| Rodzaj: | Przysmak |
|---|---|
| Waga [g]: | 300 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Prosciutto |
| Skład podstawowy: | Wieprzowina 35%, Świeże ryby 20%, Świeży kurczak 20%, Wątroba wieprzowa 10%, Hydrolizowana skrobia, Naturalna gliceryna |
| Cechy: | Wyselekcjonowane i naturalne składniki |
Smak: Prosciutto
Smak: Prosciutto
| Rodzaj: | Przysmak |
|---|---|
| Waga [g]: | 180 |
| Przeznaczenie: | Dla psa |
| Skład podstawowy: | Celuloza 4%, Tapioka suszona 40%, Gliceryna pochodzenia roślinnego, Hydrolizowane drożdże, Minerały... Więcej |
| Cechy: | Czyści zęby i masuje dziąsła |
| Rodzaj: | Przysmak |
|---|---|
| Waga [g]: | 180 |
| Przeznaczenie: | Dla psa |
| Skład podstawowy: | Celuloza 4%, Świeże owady 14%, Gliceryna pochodzenia roślinnego, Minerały, Skrobia ziemniaczana, Suszona tapioka... Więcej |
| Cechy: | Bogata w kwasy tłuszczowe Omega, Czyści zęby i masuje dziąsła, Hipoalergiczna |
| Rodzaj: | Paluszki |
|---|---|
| Waga [g]: | 660 |
| Przeznaczenie: | Tresura |
| Smak: | Kurczak |
| Skład podstawowy: | Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 95%, Produkty pochodzenia roślinnego, Białko surowe 34.5%, Kurczak 30%... Więcej |
| Cechy: | Bez sztucznych barwników i aromatów, Łatwe porcjowanie dzięki rowkom, Zawiera przeciwutleniacze |
| Rodzaj: | Paluszki |
|---|---|
| Waga [g]: | 300 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Ryba |
| Skład podstawowy: | Świeża cała ryba 55%, Świeży kurczak 20%, Wątroba wieprzowa 10%, Hydrolizowana skrobia, Naturalna gliceryna |
| Cechy: | Wyselekcjonowane i naturalne składniki |
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.
| Rodzaj: | Przysmak |
|---|---|
| Waga [g]: | 300 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Wątróbka |
| Skład podstawowy: | Świeża wątroba wieprzowa 35%, Kurczak 35%, Świeża ryba 20%, Hydrolizowana skrobia, Naturalna gliceryna |
| Cechy: | Wyselekcjonowane i naturalne składniki |
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

