Popularność
30 produktów
Rodzaj produktu: Blacha
Marka: Electrolux
Kompatybilność: EOB9956XAX
Kolor: Czarny
216 39
21,63 zł x 10 rat 0%
U Ciebie
W sklepie jutro
lub zamów telefonicznie 756 756 756
Rodzaj produktu: Blacha
Marka: Teka
Kompatybilność: HLB 8400 P WH
Kolor: Czarny
599 00
Dostawa 2-5 dni
Produkty dostarczane są zazwyczaj w ciągu 5 dni roboczych od przyjęcia zamówienia.
Dokładamy wszelkich starań, aby produkty dotarły do Ciebie jak najszybciej.
lub zamów telefonicznie 756 756 756
Rodzaj produktu: Blacha
Marka: Electrolux
Kompatybilność: EOA9S31WZ, EOB8S39WX, EOB9S31WX, KOEBP39WZ
Kolor: Czarny
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.
Rodzaj produktu: Blacha
Marka: AEG
Kompatybilność: BCE451350M, BCE556360B, BCE558370B, BPE742380M, BPE748380M, BSE782380M, BSE788380M
Kolor: Czarny
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

Blachy do pieczenia


Blachy do pieczenia to przydatne akcesoria, których nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Są wykorzystywane nie tylko do pieczenia ciast czy potraw mięsnych, ale służą również do podtrzymywania potraw umieszczonych w innych naczyniach wewnątrz komory piekarnika. Do najważniejszych cech, na które należy zwrócić uwagę przed zakupem blachy do piekarnika, należą wielkość oraz materiał wykonania. Jeśli chcesz, żeby blacha pasowała do komory Twojego piekarnika, musisz dokładnie zmierzyć przestrzeń miedzy prowadnicami. Blacha do pieczenia musi tam pasować idealnie, inaczej nie spełni swojej funkcji. Zaletą blach, niezależnie od materiału, z jakiego zostały wykonane, jest to, że są stosunkowo łatwe do utrzymania w czystości, zwłaszcza jeśli są myte i czyszczone po każdym użyciu.


Popularne blachy aluminiowe


Cieszące się największą popularnością wśród użytkowników blachy do pieczenia wykonane są z aluminium. Są lekkie i poręczne, a do tego występują w rozmaitych rozmiarach i kształtach. Warto wiedzieć, że aluminium pomimo wielu zalet jest materiałem, do którego ciasto szczególnie chętnie przywiera i często się w takiej formie przypala. Pieczenie w tego typu blachach wymaga doświadczenia i czujnego oka.


Powłoki nieprzywierające


Blachy do pieczenia wzbogacone o nieprzywierającą powłokę są odpowiedzią na przywieranie potraw do aluminium. Szczególnie popularne są tu blachy do piekarnika wykonane ze stali węglowej i pokryte powłoką antyadhezyjną, która eliminuje potrzebę używania papieru do pieczenia, więc jest to rozwiązanie oszczędne i praktyczne.

Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 40 618 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756