Kod: Z2035746-8452623
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 1500 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Wołowina |
| Skład podstawowy: | Białko surowe 83%, Gliceryna roślinna 1%, Tłuszcz surowy 8.7%, Wilgotność 9.5%, Włókno surowe 0.57%, Wołowina 99%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 4500 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Królik |
| Skład podstawowy: | Białko surowe 61.6%, Gliceryna roślinna 1%, Królik 99%, Popiół surowy 9.9%, Tłuszcz surowy 17.6%, Wilgotność 9.7%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |
Sprawdź
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 3000 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Królik |
| Skład podstawowy: | Białko surowe 61.6%, Gliceryna roślinna 1%, Królik 99%, Popiół surowy 9.9%, Tłuszcz surowy 17.6%, Wilgotność 9.7%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 1500 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Królik |
| Skład podstawowy: | Białko surowe 61.6%, Gliceryna roślinna 1%, Królik 99%, Popiół surowy 9.9%, Tłuszcz surowy 17.6%, Wilgotność 9.7%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 3000 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Indyk |
| Skład podstawowy: | Indyk 99%, Białko surowe 57%, Gliceryna roślinna 1%, Popiół surowy 4.6%, Tłuszcz surowy 26%, Wilgotność 10.1%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 3000 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Jeleń |
| Skład podstawowy: | Białko surowe 54.2%, Gliceryna roślinna 1%, Jeleń 99%, Popiół surowy 2.9%, Tłuszcz surowy 35.8%, Wilgotność 11.2%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 1500 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Jeleń |
| Skład podstawowy: | Białko surowe 54.2%, Gliceryna roślinna 1%, Jeleń 99%, Popiół surowy 2.9%, Tłuszcz surowy 35.8%, Wilgotność 11.2%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |
| Rodzaj: | Paski |
|---|---|
| Waga [g]: | 1500 |
| Przeznaczenie: | Tresura, Zabawa |
| Smak: | Indyk |
| Skład podstawowy: | Indyk 99%, Białko surowe 57%, Gliceryna roślinna 1%, Popiół surowy 4.6%, Tłuszcz surowy 26%, Wilgotność 10.1%... |
| Cechy: | Miękka struktura i kształt umożliwiający łatwe podzielenie na dwie części, Monoproteinowa... |

