380

155

Pełny No Frost

453

Dominujący kolor:

Inox

Wymiary (WxSxG) [cm]:

182 x 92 x 72

Kod produktu: 799090

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 799090

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka BEKO GNE 134620 X

cena online

489900

489.90 zł x 11 rat RRSO

Lodówka BEKO GNE 134620 X

cena online

489900

489.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka BEKO GNE 134620 X

NeoFrost
Technologia NeoFrost nie tylko eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia, co oznacza, iż rozmrażanie nie jest już potrzebne. To także dwa (lub trzy - w lodówkach typu side-by-side) niezależne parowniki i wentylatory w jednym urządzeniu.
System Active Fresh Blue Light
Światło o lekko niebieskim zabarwieniu gwarantuje ciągłość procesu fotosyntezy w świeżych owocach i warzywach przechowywanych w przeznaczonych do tego celu pojemnikach. Dzięki temu produkty nie tylko zachowują świeżość, ale nawet zwiększają swoje walory odżywcze.
Komora Multizone
Dostępna w chłodziarkach Beko 4More SBS komora „Multi Zone” to 77 litrów dodatkowej przestrzeni, którą możesz w zależności od potrzeb wykorzystać jako zamrażalnik lub chłodziarkę. Zakres temperatur od -24°C do +10°C sprawia, że zawsze masz miejsce na świeże produkty lub mrożonki. Chłodziarki Beko gwarantują optymalną przestrzeń do przechowywania żywności w każdych okolicznościach i tylko Ty decydujesz czy chcesz aby komora Multi Zone była chłodziarką lub zamrażarką.
Aktywny Jonizator
Neutralizuje bakterie, wirusy oraz inne czynniki odpowiedzialne za powstawanie nieprzyjemnego zapachu we wnętrzu chłodziarki. Oczyszcza w ten sposób krążące w komorze urządzenia powietrze, umożliwiając dłuższe przechowywanie żywności.
Oświetlenie LED
Jest bardziej energooszczędne i daje bardziej naturalne światło w porównaniu do zwykłego oświetlenia. To kolejny krok do przodu w celu bardziej ekologicznych działań.


Film ma charakter poglądowy i prezentuje technologie dostępne w urządzeniu, a nie samo urządzenie.

Zastosowane technologie

T
SN
Uszczelka antybakteryjna
Technologia Active Fresh Blue Light

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BEKO GNE 134620 X

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

4
43
3
T, SN

Położenie zamrażarki

Side by Side

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Uszczelka antybakteryjna, Oświetlenie LED, Filtr Antyzapachowy, Komora Multizone, Barek, Technologia Active Fresh Blue Light
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Inox

Kolor / wykończenie frontu

Inox

Dominujący kolor

Inox

Gwarancja

24 miesiące
15

Funkcje

Tak
Tak
Tak
Elektroniczne
Tak
Tak

Energia

A+
453

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

4

Liczba półek na butelki

0

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
380

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

6
155

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
13
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

182

Szerokość [cm]

92

Głębokość [cm]

72

Charakterystyka

Nie dotyczy

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

BEKO S.A.
Koszty Gospodarowania Odpadami
22.91

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BEKO GNE 134620 X
Opinie
5 / 5 142 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 142 opinii
139 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bardzo fajna lodówka w rozsądnej cenie

Jedna z niewielu tego typu lodówek, która nie ma słupka dzielącego w środku dzięki temu przestrzeń lodówki jest bardzo duża i swobodnie można w niej zmieścić większe rzeczy. Zamrażarka dzielona na 2 części na dole, ma bardzo fajną opcję: połowę zamrażarki możesz ustawić jako lodówkę. :)

Katarzyna 2019-05-29 09:19:04
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

SUPER

Lodówka po prostu the best!!!

JAROSŁAW 2019-04-30 19:27:42
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • wygląd
  • pojemność
  • kostkarka
  • głośna praca
  • słaba jakośc materiału

Neutralna

Głośna praca lodówki (nie wiem czy to typowe dla side by side?). W sytuacji kuchni połączonej z salonem jest to dość uciążliwe. Poza tym słaba jakość materiału, z którego lodówka jest wykonana. Elementy plastikowe szybko się rysują a obudowa zewnętrzna jest bardzo podatna na wgniecenia. Zaletą bez wątpienia jest jej pojemność i wygląd. Kostkarka do lodu spełnia swoją funkcję.

Ewa 2019-03-20 14:50:57
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Lodówka jest bardzo duża i funkcjonalna. Jedyną wadą jest głośność jej pracy. Możliwość przestawienia trybu pracy z zamrażarki w chłodziarkę bardzo przydatna. Kostkarka i woda podłączona do bieżącej wody.

Jagoda 2019-02-07 17:02:43
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Duża, ekonomiczna, funkcjonalna
  • Bardzo głośna praca wentylatora

Polecam

Lodówka duża, ekonomiczna, funkcjonalna. Tak jak pisałem jedyną wadą i to podejrzewam techniczną jest głośność wentylatora, wprawiającego ją w drgania.

Grzegorz Gargaś 2019-01-20 20:31:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka bardzo przestronna i pojemna, można nawet schować duży pojemnik. Kostkarka i dozownik na wodę spisują się świetnie. Możliwość przestawienia zamrażarki w tryb lodówki też bardzo przydatny. Bardzo polecam. Dostawa błyskawiczna.

Lech 2019-01-17 18:19:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Bardzo dobra z małymi niedociągnięciami

Produkt dość udany, choć kultura pracy mogłaby być większa. Tak samo jak półki na drzwiach mogłyby być bardziej przemyślane (głębsze). Duża i pojemna.

Przemysław 2019-01-09 21:15:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Jest ładna, duża i pojemna.

Zbigniew 2019-01-02 15:54:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM

Polecam zakup tej lodówki. Jakość wykonania, cena oraz funkcjonalność stawiają tą lodówkę na najwyższym stopniu podium w rankingach.

Klient Media Expert 2018-12-22 19:35:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Funkcjonalna polecam.

Gabriela W 2018-11-15 21:32:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Wyczekana,Idealna

Ogromnym plusem jest to, że lodówka nie jest dzielona wewnątrz na pół. Spokojnie zmieścimy się z blachą ciasta bez upychania innych rzeczy po kątach. To tak od strony damskiej. Od strony męskiej, mój mąż jest bardzo zadowolony z mini "okienka" w drzwiach lodówki. Już pewnie domyślacie się dlaczego :) Polecamy

Agata 2018-11-12 23:10:42
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Praktyczny układ, łatwy dostęp do produktów w zamrażalniku.

Stanisław S. 2018-11-08 16:29:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Wygląd super, mam w końcu to co chciałam.

Urszula S 2018-11-08 12:55:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka kupiona z polecenia rodziców, którzy posiadają ją już parę lat. Super model, posiada bardzo dużo miejsca. Fajna opcja z możliwością zamienienia części zamrażalki w lodówkę. Owoce i warzywa długo utrzymują świeżość jeśli znajdują się w szufladzie. Kostki lodu robią się stosunkowo szybko i jest ich bardzo dużo. Super lodówka w tej cenie.

Agnieszka K. 2018-10-29 16:13:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Super sprzęt, wybrany tylko dzięki super profesjonalnej obsłudze.

Bożena K 2018-10-26 14:38:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYW

BARDZO ZADOWOLONY.

ANDRZEJ P 2018-10-19 20:29:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Duża, przestronna, nowoczesny wygląd.

Katarzyna B 2018-10-08 12:28:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Wygodna Lodówka, Polecam

Jestem zadowolona z zakupu waszej lodówki, jest przestronna, dużo miejsca, ładnie wygląda, nie zostawia śladów a przede wszystkim najlepsza ze wszystkich.

Barbara W 2018-09-25 12:35:49
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 3 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywny

Dopiero co kupiona, więc trudno mówić wiele o jakości czy niezawodności, ale estetyka jest na pewno ładna, fajna możliwość wyboru trybu dolnej prawej komory pomiędzy lodówką lub zamrażarką. Przede wszystkim jednak ma podobne funkcje co Samsung podobnych gabarytów (a jest bardzo przestronna) a jest tańsza. Sąsiad ma inny model BEKO i jest zadowolony.

Krzysztof G 2018-09-19 20:17:52
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 3 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 3 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 2 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Produkt godny polecenia.

Konrad K 2018-09-06 20:30:05
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

2762 - BEKO - Lodówki NeoFrost

BEKO - Lodówki NeoFrost

Dłuższa świeżość Twoich produktów!

Sprawdź>>

5496 - Dostawa i wniesienie za 1 zł!

Dostawa i wniesienie za 1 zł!

Przy zakupie wybranych lodówek Side by Side objętych promocją transport i wniesienie za 1 zł!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

BEKO Lodówka BEKO GNE 134620 X

Lodówka BEKO GNE 134620 X

489900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka BEKO GNE 134620 X

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BEKO GNE 134620 X

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

489900

Dodaj do koszyka
Lodówka BEKO GNE 134620 X
Lodówki