Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Wymiary (WxSxG) [cm]:

182 x 92 x 72

Pojemność użytkowa chłodziarki / zamrażarki [l]:

380 / 155

Pełny No Frost

Nie dotyczy

453

43

Kod produktu: 799090

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 799090

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Lodówka BEKO GNE 134620 X

489900

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Produkty

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Lodówka BEKO GNE 134620 X

NeoFrost
Technologia NeoFrost nie tylko eliminuje powstawanie lodu na żywności oraz wewnątrz urządzenia, co oznacza, iż rozmrażanie nie jest już potrzebne. To także dwa (lub trzy - w lodówkach typu side-by-side) niezależne parowniki i wentylatory w jednym urządzeniu.
System Active Fresh Blue Light
Światło o lekko niebieskim zabarwieniu gwarantuje ciągłość procesu fotosyntezy w świeżych owocach i warzywach przechowywanych w przeznaczonych do tego celu pojemnikach. Dzięki temu produkty nie tylko zachowują świeżość, ale nawet zwiększają swoje walory odżywcze.
Komora Multizone
Dostępna w chłodziarkach Beko 4More SBS komora „Multi Zone” to 77 litrów dodatkowej przestrzeni, którą możesz w zależności od potrzeb wykorzystać jako zamrażalnik lub chłodziarkę. Zakres temperatur od -24°C do +10°C sprawia, że zawsze masz miejsce na świeże produkty lub mrożonki. Chłodziarki Beko gwarantują optymalną przestrzeń do przechowywania żywności w każdych okolicznościach i tylko Ty decydujesz czy chcesz aby komora Multi Zone była chłodziarką lub zamrażarką.
Aktywny Jonizator
Neutralizuje bakterie, wirusy oraz inne czynniki odpowiedzialne za powstawanie nieprzyjemnego zapachu we wnętrzu chłodziarki. Oczyszcza w ten sposób krążące w komorze urządzenia powietrze, umożliwiając dłuższe przechowywanie żywności.
Oświetlenie LED
Jest bardziej energooszczędne i daje bardziej naturalne światło w porównaniu do zwykłego oświetlenia. To kolejny krok do przodu w celu bardziej ekologicznych działań.


Film ma charakter poglądowy i prezentuje technologie dostępne w urządzeniu, a nie samo urządzenie.

Zastosowane technologie

Uszczelka antybakteryjna
Technologia Active Fresh Blue Light
SN
T

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka BEKO GNE 134620 X
Techniczne

Wysokość [cm]

182

Szerokość [cm]

92

Głębokość [cm]

72

Dominujący kolor

Inox

Kolor / wykończenie boków

Inox

Kolor / wykończenie frontu

Inox

Położenie zamrażarki

Side by Side

Pełny No Frost

15

Nie

1

3

Elektroniczne

Nie dotyczy

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Uszczelka antybakteryjna, Oświetlenie LED, Filtr Antyzapachowy, Komora Multizone, Barek, Technologia Active Fresh Blue Light

Efektywność energetyczna

A+

453

*/***

SN, T

43

Chłodziarka

380

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Rodzaj półek

Szklane

Liczba półek

3

Liczba pojemników na warzywa

4

Liczba półek na butelki

0

Tak

Tak

Tak

Zamrażarka

155

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost

13

Liczba pojemników w zamrażarce

6

Tak

Tak

Gwarancja

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

BEKO S.A.

Koszty Gospodarowania Odpadami
22.91

Znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka BEKO GNE 134620 X
Opinie
5 / 5 150 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 150 opinii
147 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka jest po prostu rewelacyjna, przestronna sama powierzchnia lodówki jest ogromna i pomieści bardzo dużo, komora na warzywa z niebieskim światłem to tez jest fantastyczny pomysł i naprawdę działa, warzywa długo leżą i nic im nie jest, komory zamrażalnika oddzielne ustawianie temperatury w lodowce, zresztą tez to jest po prostu dla mnie super rozwiązanie, ustawiam sobie jaką tylko chce temperaturę według moich potrzeb ewentualnie nawet na plus, funkcji jest bardzo dużo i są bardzo pożyteczne, nawet jeśli wyjeżdżasz to można wyłączyć samą górę a zamrażalnik dalej chodzi. Barek też fajna sprawa i wygoda no i kostkarka dla mnie nowość, ale to jest strzał w dziesiątkę. Lodówka Beko dla mnie nie ma żadnych wad, jestem bardzo zadowolona, niektórym może być trochę za głośna, ale przy trzech wiatrakach to normalne, serdecznie wszystkim polecam, towar naprawdę wart swojej ceny.

Joanna W 2018-06-18 11:19:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka Beko

Jestem z niej bardzo zadowolona duża, przestronna, na powierzchni nie odbijają się palce, łatwa do utrzymania w czystości, półki są dobrze rozplanowane, praca lodówki nie jest zbytnio słyszalna mi w każdym razie taki lekki szum nie przeszkadza, produkty są dobrze schłodzone warzywa i owoce nie psują się szybko, duży plus dla komory Multizone - jest rewelacyjna, zamrażalnik jest duży, dzięki temu mogłam wszystko posegregować w szufladach i łatwy dostęp do produktów, jedyny minus to delikatna obudowa trzeba uważać przy wycieraniu, ponieważ robią się delikatne rysy, ale to kwestia odpowiedniej szmatki. Podsumowując, jestem z niej jak najbardziej zadowolona i z chęcią poleciłabym ją każdemu.

ANETA M 2017-05-26 13:30:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Rewelacja

Wymarzony sprzęt. Lodówka rewelacja, ma wszystko co powinna mieć. Każdy z rodziny może znaleźć coś dla siebie. Mama może schować produkty, które dzięki specjalnej funkcji będą dłużej świeże a gdy przygotuje posiłki po ciężkim dniu w pracy może otworzyć barek wyciągając z lodówki swój ulubiony napój alkoholowy i dzięki automatycznej kostkarce szybko przygotować coś na rozluźnienie. Tata może ugasić pragnienie schłodzoną wodą, która dzięki specjalnemu filtrowi nadaje się do spożycia. Mało tego wystarczy podłożyć szklankę pod specjalny podajnik ! Duża przestrzeń chodziarki i funkcjonalność dolnej części produktu także zaskakująca. Lodówka jednym słowem numer jeden !

Klient 2016-07-11 15:31:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Fantastyczna

Niesamowicie pojemna, nie ważne czy jesteś fanem słodkiego czy słonego smaku znajdzie się miejsce na 4 blachy ciasta, dwa garnki zupy, resztki z obiadu, sporo jajek i górę warzyw. Pracuje w miarę cicho i nie ma problemu z szronem. Dodatkowym atutem jest dla mnie kostkarka, o ile w innych lodówkach kostkarki znajdują się w górnej części i ograniczają przestrzeń lodówki to w tej lodówce kostkarka znajduje się niżej i nie ogranicza ani przestrzeni lodówki ani zamrażarki. Jedynym minusem jest waga (120kg) dlatego warto wybrać opcję z dostawą i wniesieniem.

Klient 2016-07-15 20:49:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo polecam lodówkę beko 134620 x jest wizualnie bardzo estetyczna i przedewszystkim funkcjonalna, ponieważ szybki dostęp do produktów z których korzystamy często, a najfajniesza jest kostkarka do lodu super się sprawdza i przedewszystkim szerokie drzwi lodówki otwierane na dwie strony bardzo wygodne i pozwala na umieszczenie w lodówce potraw na dużych podłuznych naczyniach, małym minusem jest brak pólki na wina . plecam wszyskim

Klient 2015-08-22 13:44:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

bardzo polecam

Bardzo polecam lodówkę beko :-) jest naprawde bardzo funkcjonalna, jedzenie ciągle świeże nic się nie wysusza. Warzywa nie tracą koloru i są calue czas jędrne :-) w przeciwieństwie do innych lodówek jest lepiej podzielona ponieważ częściej korzysta się z lodowki niz z zamrażarki wiec nie trzeba sie schylac na bo lodowka jest na calej szerokosci na jednym poziomie a zamrazalka na dole :-) szczerze polecam świetny zakup :-)

Klient 2016-07-05 19:16:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA

Z LODÓWKI JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, NOWOCZESNY WYGLĄD, ŚWIETNE FUNKCJE JAKIE POSIADA LODÓWKA MIĘDZY INNYMI JONIZACJA POWIETRZA ,NIEBIESKI ŚWIATŁO W POJEMNIKU NA WARZYWA UTRZYMUJĄCE ŚWIEŻOŚĆ,TO DLA MNIE REWOLUCJA,POZATYM KOMORA MULTI ZONE DO CHŁODZENIA LUB ZAMRAŻANIA SUPER POMYŚLANE , JA Z ZAKUPU JESTEM BARDZO ZADOWOLONA JEŚLI BYM MIAŁA KUPOWAĆ DRUGĄ TAKĄ KUPIŁABYM BEZ ZASTANAWIANIA.

Klient 2016-10-28 10:01:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Rewelacyjna lodówka dla najwybredniejszych:)

Atrakcyjny wygląd,duża przestrzeń w chłodziarce,kostkarka i dystrybutor wody.Żywność długo pozostaje świeża,lodówka nie zamarza.Jej największą zaletą są bardzo szerokie półki,oraz dolna chłodziarka zamieniana w razie potrzeb na zamrażalnik.Przede wszystkim energooszczędna,w poszczególnych komorach ustawiamy sobie temperaturę wedle potrzeb.Lodówkę Beko GNE 134620 X gorąco polecam.

Klient 2016-10-17 20:25:54
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • wygląd
  • pojemność
  • kostkarka
  • głośna praca
  • słaba jakośc materiału

Neutralna

Głośna praca lodówki (nie wiem czy to typowe dla side by side?). W sytuacji kuchni połączonej z salonem jest to dość uciążliwe. Poza tym słaba jakość materiału, z którego lodówka jest wykonana. Elementy plastikowe szybko się rysują a obudowa zewnętrzna jest bardzo podatna na wgniecenia. Zaletą bez wątpienia jest jej pojemność i wygląd. Kostkarka do lodu spełnia swoją funkcję.

Ewa 2019-03-20 14:50:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Wybrałem ten produkt ze względu na funkcje french door. Lodówka jest u góry a zamrażarka na dole. Czyli do najczęściej używanych artykułów nie trzeba się schylać. Nie ma też przegrody pionowej jak to w lodówkach side by side. Dodatkowo super rzecz to jedna z komór zamrażalnika (są dwie na dole) można zamieniać na lodówkę, gdy zbraknie miejsca na górze.

Józef 2016-12-29 18:44:00
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

6060 - Lodówki - Transport i wniesienie za 1zł!

Lodówki - Transport i wniesienie za 1zł!

Przy zakupie wybranej lodówki transport i wniesienie za 1 zł!

Sprawdź>>

2762 - BEKO - Lodówki NeoFrost

BEKO - Lodówki NeoFrost

Dłuższa świeżość Twoich produktów!

Sprawdź>>

M - 30 rat 0% na produkty promocyjne

30 rat 0% na produkty promocyjne

Sprawdź >>

K - 1442 - 1418 - MEGA RABATY - piąty produkt 80% taniej!

Piąty produkt 80% taniej!

Wybrane produkty nawet 80% taniej! -25% na drugi lub -40% na trzeci lub -70% czwarty lub piąty produkt z rabatem 80%!

Sprawdź>>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka BEKO GNE 134620 X

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Lodówka BEKO GNE 134620 X
Lodówki