Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

246

98

Pełny No Frost

253

Dominujący kolor:

Inox

Wymiary (WxSxG) [cm]:

191.7 x 60 x 66.4

Kod produktu: 862756

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Kod produktu: 862756

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF

cena z kodem rabatowym

197910

cena bez kodu : 2199

219.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF

cena z kodem rabatowym

197910

cena bez kodu : 2199

Dostawa od 0.00 zł

Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF

wybrane cechy

Space Max™

Wysoce wydajny system izolacji sprawia, że ścianki urządzenia są cieńsze. Na żywność i napoje przypada większa przestrzeń.

All Around Cooling

Chłodne powietrze dociera do każdego zakamarka lodówki. Wydmuchiwane jest przez liczne otwory znajdujące się na poziomie każdej półki.

Pełny No Frost

Technologia eliminuje tworzenie się szronu i lodu wewnątrz lodówki, dzięki czemu żywność pozostaje dłużej świeża i zachowuje więcej wartości odżywczych.

Power Freeze i Power Cool

Funkcja Power Freeze aktywuje szybkie zamrażanie, a Power Cool jest odpowiedzialna za intensywne chłodzenie.

Silnik Digital Inverter

Wydajna praca kompresora pozwala obniżyć opłaty za prąd, a żywotność lodówki jest znacznie wydłużona.

Szuflada Fresh Zone

Zapewnia optymalne warunki do przechowywania mięsa i ryb. Produkty zachowują świeżość, smak i strukturę.

Nowoczesne i ponadczasowe wzornictwo

Lodówka Samsung RB34K6032SS to nowoczesna, a zarazem prosta i minimalistyczna konstrukcja pasująca niemal do każdego wnętrza.
W lodówce połączono funkcjonalność użytkowania z eleganckim designem, dzięki zastosowanym w niej nowym rozwiązaniom oraz wykończeniu w kolorze Inox. Dodatkowo dla Twojej wygody lodówka posiada delikatne niebieskie podświetlenie LED, które podkreśla jej charakter i niepowtarzalny styl.

Schowany uchwyt. Wygodne otwieranie

Uchwyty zostały ukryte w drzwiach, po to by lodówka wyglądała estetycznie oraz idealnie wkomponowała się w kuchenną zabudowę. Takie rozwiązanie jest bardzo wygodne i praktyczne.

Szkło hartowane. Wytrzymałe półki

W lodówce zastosowano półki z hartowanego szkła. Dzięki tak zabezpieczonej powierzchni, półki są wytrzymałe na duże obciążenia, odporne na zarysowania i bardzo łatwo jest je wyczyścić. W razie potrzeby i dla większej wygody półki można wyjąć i szybko umyć pod bieżącą wodą.

Oświetlenie LED. Jasne wnętrze lodówki

Pobierające mniej prądu oświetlenie LED, daje jednocześnie więcej światła niż tradycyjne żarówki. Dzięki zastosowaniu takiego oświetlenia zużywana jest mniejsza ilość energii, co przekłada się na niższe rachunki.

Licowane drzwi. Zwiększony zakres otwarcia

W lodówce Samsung RB34K6032SS zwiększył się zakres otwarcia drzwi, który ułatwia ich otwieranie. Nawet, gdy lodówka stoi bezpośrednio przy ścianie.

Większa pojemność, dzięki cieńszym ściankom lodówki

Technologia Space Max™ umożliwiła pogłębienie i poszerzenie przestrzeni użytkowej chłodziarko-zamrażarki. Wyjątkowy i wysoce wydajny system izolacji sprawił, że ścianki urządzenia stały się cieńsze i wewnątrz do dyspozycji mamy większą pojemność. W tak zaprojektowanej lodówce zmieścisz więcej mimo tego, że parametry zewnętrzne się nie zmieniły.

Pojemniki w drzwiach. Łatwa, samodzielna regulacja

Przechowywanie nigdy nie było tak łatwe! Umieść sześć pojemników w drzwiach lodówki tak, by swobodnie przechowywać produkty o różnej wielkości. Wykorzystaj miejsce w drzwiach, zwalniając tym samym miejsce na półkach.

Szuflada Fresh Zone. Idealne warunki przechowywania

Specjalnie zaprojektowana szuflada Fresh Zone, zapewnia idealne warunki do przechowywania mięsa i ryb. Zachowuje właściwą temperaturę, która pomaga utrzymać dłużej świeżość i smak produktów oraz ich wartości odżywcze.

Wygodne rozwiązanie. Pojemne szuflady

Większe i bardziej praktyczne szuflady w zamrażalniku! Zapewniają optymalną przestrzeń do przechowywania żywności przeznaczonej do mrożenia. Szuflady wysuwają się do samego końca, dzięki czemu dostęp do przechowywanych produktów jest prosty i wygodny.

Półka na butelki. Wszystko na swoim miejscu

System organizacji przestrzeni wewnątrz lodówek Samsung to rozmaite rozwiązania dające Ci łatwy dostęp do przechowywanych pokarmów i napojów. Metalowa, specjalnie wyprofilowana półka na wino, to idealne miejsce do zagospodarowania swoich ulubionych napojów butelkowanych.

Technologie Samsung

Chłodne powietrze w każdym zakamarku lodówki! All-Around Cooling

System All-Around Cooling równomiernie rozprowadza chłodne powietrze po całej powierzchni lodówki. Jest ono wydmuchiwane przez liczne otwory, znajdujące się na poziomie wszystkich półek. Dzięki temu utrzymywana jest stała temperatura, a żywność dłużej zachowuje świeżość i smak.

Skuteczne chłodzenie bez szronu i lodu. Pełny No Frost

Przechowywane produkty na długo zachowują świeżość i walory odżywcze, pyszny smak i swój naturalny kolor, a brak osadzającego się szronu zapewnia więcej przestrzeni. Technologia No Frost to nie tylko smak i zdrowie, ale również wygoda, gdyż pozwala raz na zawsze pożegnać się z nieprzyjemnym obowiązkiem rozmrażania lodówki!

Power Freeze. Szybkie zamrażanie produktów



Wciśnij przycisk Power Freeze i przytrzymaj go przez 3 sekundy, by aktywować intensywne zamrażanie. Funkcja ułatwia i przyspiesza zamrażanie dużej ilości żywności. Jest aktywna przez 50 godzin i przez ten czas w zamrażalniku będzie się utrzymywać minimalna temperatura.

Power Cool. Szybkie chłodzenie produktów



Niespodziewani goście, a Ty nie masz schłodzonego Waszego ulubionego wina? Żaden problem. Power Cool odpowiada za szybkie chłodzenie produktów w chłodziarce. Sposób jego aktywacji jest tak samo prosty, jak w przypadku Power Freeze. 3 sekundy i gotowe!

Niezawodna i ekonomiczna lodówka na lata

Kompresor Digital Inverter. 10 lat gwarancji

Niezawodny z 10-letnią gwarancją kompresor Digital Inverter to "serce" lodówki. Jest on wytrzymały, działa cicho (hałas na poziomie 38 dBA) i wydajnie. Częste otwieranie drzwi lodówki czy reakcja na ciepłą żywność mogą powodować zmiany temperatury. Wówczas kompresor dostarcza więcej zimnego powietrza. Kiedy osiągnie optymalną temperaturę, utrzymuje jej stały poziom. Digital Inverter pozwala obniżyć zużycie energii, wynikającą ze zmniejszonego tarcia wewnętrznego (bezszczotkowa budowa) oraz regulowanej prędkości pracy (7 stopni).

Tryb wakacyjny. Jeszcze więcej oszczędności

Jeśli planujesz dłuższy wyjazd warto skorzystać z funkcji, która uruchomi w lodówce tryb ekonomicznego zużycia energii. Jednocześnie utrzymana zostanie normalna praca zamrażalnika, tak aby przechowywane w nim produkty nie uległy rozmrożeniu. Inteligentny tryb wakacyjny zachowuje w części chłodzącej temperaturę na poziomie 12°C. W ten sposób eliminujemy możliwość pojawienia się w lodówce nieprzyjemnego zapachu. Należy pamiętać by przed włączeniem trybu wakacyjnego całkowicie opróżnić chłodziarkę.

rzut techniczny

  • A Szerokość: 600 mm
  • B Głębokość: 664 mm
  • C Wysokość: 1917 mm

Warto wiedzieć

Czy chłodziarko-zamrażarkę można położyć na jej tylną ścianę podczas zmiany kierunku otwarcia drzwi?
Chłodziarko-zamrażarki nie wolno kłaść na jej tylną ścianę. Podczas zmiany kierunku otwierania drzwi konieczne jest podniesienie przedniej części lodówki w celu wykręcenia dolnego zawiasu z mocowaniem przedniej nóżki. Maksymalny kąt o jaki można podnieść przednią część obudowy (odchylić urządzenie do tyłu) wynosi 45 stopni.

Oświetlenie LED - jakie są jego zalety?
Wysoko wydajne oświetlenie LED zajmuje mniej miejsca, nie emituje ciepła i jest dużo bardziej ekologiczne niż standardowe. Rozświetla każdy kąt lodówki jasnym światłem, abyś mógł zobaczyć więcej i z łatwością znaleźć potrzebne produkty.

Tryb wakacyjny - przydatna funkcja
Tryb wakacyjny jest funkcją, która pozwoli zaoszczędzić energię w sytuacji, gdy przez dłuższy czas nie będziemy korzystali z części chłodzącej. W przypadku gdy nie chcemy korzystać z chłodziarki a jedynie z zamrażarki (np. podczas dłuższych wyjazdów), możemy urządzenie przełączyć właśnie w tryb wakacyjny.

Jakimi normami kieruje się Samsung na rynku europejskim?
Samsung łączy wyśrubowane wymagania europejskich norm jakości z innowacyjnością i nowatorstwem koreańskich założycieli. Ośrodki badawcze w Europie - w tym w Polsce - wciąż opracowują nowe rozwiązania. Bazują one na europejskiej tradycji solidności wykonania i dbałości o elementy oraz nowoczesnej technologii i designie. Wszystkie produkty Samsung powstają w atmosferze szacunku do Klienta oraz solidnej, fachowej pracy, której towarzyszy idea tworzenia rzeczy pięknych.

Zastosowane technologie

T
Klasa klimatyczna T

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna T pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +18°C do +43°C.
SN
Klasa klimatyczna SN

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna SN pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +10°C do +32°C.
N
Klasa klimatyczna N

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna N pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +16°C do +32°C.
ST
Klasa klimatyczna ST

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna ST pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +18°C do +38°C.
All Around Cooling
All Around Cooling

System All-Around Cooling równomiernie chłodzi każdą część lodówki. Zimne powietrze wdmuchiwane jest przez otwory wentylacyjne umieszczone na kilku poziomach w tylnej ściance chłodziarki, dzięki czemu temperatura wewnątrz jest stabilna, a jedzenie pozostaje dłużej świeże.
Techniczne
Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
38
2
T, SN, N, ST

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Space Max, Funkcja Power Cool, Funkcja Power Freeze, All Around Cooling
Tak
1
Parametry

Kolor / wykończenie boków

Inox

Kolor / wykończenie frontu

Inox

Dominujący kolor

Inox

Gwarancja

24 miesiące, 10 lat na kompresor Digital Inverter
16
Funkcje
Tak
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Tak
Energia
A++
253
Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
246

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost
Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
98

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
13
*/***
Wymiary

Wysokość [cm]

191.7

Szerokość [cm]

60

Głębokość [cm]

66.4
Producent i znaki zgodności

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

Samsung Electronics Polska sp. z o.o.

Znak zgodności

5 / 5
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 126 opinii
124 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywne, polecam

Lodówka godna polecenia. Ładny wygląd, cicha praca, dużo miejsca wewnątrz. Polecam.

Urszula 2019-05-14 09:01:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Jedna z najlepszych

Dobra jakość, w dobrej cenie, lodówka chodzi cicho, pojemne szuflady, dwie dolne zamykane, zamrażarka również ma pojemne szuflady, możliwość ustawiania temperatury na panelu znajdującym się na zewnątrz :) Polecam :).

Agata 2019-04-15 13:45:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka sprawdza się wyśmienicie. Jest bardzo pojemna. Wygląda elegancko.

Zofia 2019-04-12 18:14:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ładny, nowoczesny sprzęt

Korzystam z lodówki dopiero dwa dni. Póki co jest ok, zobaczymy później.

Janusz 2019-03-24 16:58:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Gorąco polecam ;)

Uwielbiam tą lodówkę. Lodówka jest przestronna. Bardzo wygodne rozwiązanie z dwoma szufladami do przechowywania mięsa, ryb i warzyw, i owoców. Oczywiście posiada funkcję No frost (nie trzeba jej rozmrażać) i jeszcze innych fajnych bajerów, np. super szybkie chłodzenie całości, ledowe oświetlenie czy tryb wakacyjny (chociaż jestem przed wakacjami i jeszcze nie mam wypróbowanej tej funkcji). Wygląd zdecydowanie na plus. Lodówka jest cicha i w wysokiej klasie energooszczędności.

Marcin 2019-03-24 12:52:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Bardzo ładna, dobrze wyposażona lodówka.

Kinga 2019-03-20 13:49:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Świetny sprzęt, polecam.

Bartosz 2019-03-16 08:51:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Sprzęt dla nowoczesnych ludzi !

Lodówka posiada bardzo estetyczny wygląd! Rozmieszczenie półek jest ergonomiczne, a dwie duże szuflady w chłodziarce to super pomysł! Z uwagi na cieńsze ścianki jest więcej miejsca niż w dotychczasowych modelach lodówek. Rozmieszenie pólek na bocznych ściankach jest bardzo funkcjonalne. W zamrażarce szuflady są funkcjonalne i pojemne! Pracuje cicho. Jest możliwość bardzo elastycznej regulacji temperatury, odrębnie dla chłodziarki i zamrażarki. Podświetlenie LED zarówno zewnętrzne jak i wewnętrzne wygląda bardzo nowocześnie! I jeszcze bardzo ważna zaleta, przynajmniej dla mnie - lodówka wewnątrz nie posiada specyficznego zapachu, co niestety w wielu markach występuje! Polecam zarówno producenta jak i model!

Marta 2019-03-08 23:30:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Zakup to strzał w 10. Polecam

Wygląd, pojemność, estetyka, to na to zwróciłam uwagę przy wyborze. Cena do zaakceptowania. Polecam znajomym bez obaw.

Wioletta 2019-03-07 09:38:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • cicha, funkcjonalna,
  • brak

Lodówka, Polecam

Lodówka funkcjonalna i cicha. Jestem bardzo zadowolona. Wielkie podziękowania dla p. Łukasza, za bardzo miłą obsługę i możliwość przełożenia drzwi w lodówce na lewą stronę.

Wiktoria 2019-02-08 13:13:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Serdecznie polecam !

Produkt jest ładny, estetyczny i funkcjonalny. Serdecznie polecam !

Elżbieta 2019-01-31 20:56:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Piękna lodówka z mnóstwem miejsca wewnątrz, do tego oświetlenie led. Naprawdę z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka pojemnej lodówki.

Piotr 2019-01-26 12:31:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka pojemna, cicha, energooszczędna, posiada system no frost, więc dużo pracy przy utrzymaniu czystości nie ma. Wizualnie prezentuje się świetnie, ledowe światełko dodaje jej wyglądu elegancki wygląd.

Maciej 2019-01-17 11:37:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Energoekonomiczna, świetna prezencja

Od dnia zakupu i dostawy do domu lodówka sprawuje się wspaniale. Jest cicha w eksploatacji, nie hałasuje, w środku jest przestrzenna, ma bardzo dużo miejsca na przechowywanie wszelkiego rodzaju produktów w komorach lodówki i szufladach zamrażalki. Ma wszelkie funkcje dostępne do zaprogramowania i kontrolowania jej pracą.

Zbigniew 2019-01-09 13:10:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super sprzęt

Jestem zadowolony. Po użytkowaniu przez 1,5 roku mogę powiedzieć że jest super.

Rafal K 2018-12-27 12:01:07
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Nowy zakup, wygląd i funkcjonalność b.dobra.

Maciej S 2018-12-03 11:35:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam :)

Sprzęt w sklepie zadbany, dobrze wyeksponowany, w transporcie nie uszkodzony. Lodówka zgodna z opisem, działa cicho, jest pojemna, funkcjonalna i estetycznie wykonana. Trudno jeszcze mówić o bezawaryjności, ponieważ zbyt krótko ją posiadam. Gdybym jednak jeszcze raz kupował lodówkę to kupiłbym ten sam model i w tym samym sklepie.

Andrzej B 2018-11-30 20:57:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka funkcjonalna. Średniej wielkości. Ładnie komponuje się z innymi meblami.

Anna K. 2018-11-18 12:59:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM

Lodówka jest funkcjonalna, cichutka, bardzo mi się podoba, jeżeli zmieniać to na ten model.

Alicja 2018-10-07 16:11:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Duża, cicha, podświetlenie w zamrażarce super.

Justyna 2018-10-07 12:30:52
Czy ta opinia była przydatna?
M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1229 - Extra rabaty - nawet 50% taniej!

Extra rabaty - nawet 50% taniej!

Extra rabaty - nawet 50% taniej!

Sprawdź >>

K - 1219 - Im więcej tym taniej - wybrane AGD i AGD małe z rabatem nawet 77%!

Im więcej, tym taniej - wybrane produkty AGD z rabatem do 77%!

Im więcej, tym taniej - produkty AGD objęte promocją z rabatem do 77%!

Sprawdź>> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

GWARANCJA PLUS - bezpieczeństwo i wygoda

 

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SAMSUNG Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF

Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF

219900

Gwarancja plus
Gwarancja plus 2
Gwarancja standard
Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF

tylko 11zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 10zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 6zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

tylko 7zł/m-c

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF

Okres gwarancji:

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji:

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie i wypoziomowanie
Rozpakowanie urządzenia Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )




Profesjonalna usługa
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Zabranie pozostałości opakowania
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie, wypoziomowanie, usunięcie zabezpieczeń, montaż półek, podłączenie, zabranie opakowania.
Rozpakowanie urządzenia Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności) Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych Montaż półek i szuflad Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
  • Montaż półek i szuflad
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
  • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
  • Zabranie pozostałości opakowania
69,99
Lodówka SAMSUNG RB 34K6032SS/EF
Lodówki