Kuchnie GRAM
(1)Filtruj produkty
Aktywne filtry
MARKA: GRAM
CENA
zł
_
zł
DOSTĘPNOŚĆ
Dostępny natychmiast
PROMOCJE
Drugi -30% lub piąty za 1 zł!
(1)
RATY
Do 40 rat 0% i nawet do października nie płacisz RRSO 0% i kod rabatowy na kolejne zakupy
(1)
Do 50 rat 0% i do listopada nie płacisz RRSO 0%
(1)
Do 50 rat 0% i do września nie płacisz RRSO 0%
(1)
Kod rabatowy o wartości 2 rat na kolejne zakupy 30 rat 0% RRSO 0%
(1)
Kod rabatowy o wartości 2 rat na kolejne zakupy i 30 rat 0% RRSO 0%!
(1)
MARKA
GRAM
Wyczyść (1)
GRAM
(1)
AMICA
(103)
GORENJE
(27)
HISENSE
(13)
ELECTROLUX
(11)
BEKO
(29)
SZEROKOŚĆ [cm]
od 51 do 60
(1)
do 50
od 61
WYSOKOŚĆ [cm]
do 85
(1)
87.8
od 85.1 do 89.9
od 90
RODZAJ PIEKARNIKA
Elektryczny
(1)
Gazowy
TERMOOBIEG
Tak
(1)
Nie
ZAPALARKA GAZU
Nie
(1)
Tak (płyta)
LICZBA PÓL GRZEWCZYCH
4
(1)
2
3
5
6
ZABEZPIECZENIE PRZECIWWYPŁYWOWE GAZU
Nie
(1)
Tak
NAPIĘCIE ZASILANIA [V]
230-400
(1)
230
400
TYP PROWADNIC
Teleskopowe
(1)
Drabinkowe
Wytłaczane
Drabinkowe + 1 poziom teleskopowych
CHŁODNE DRZWI PIEKARNIKA
Nie
(1)
Tak
PIEKARNIK Z FUNKCJĄ PARY
Tak
(1)
Nie
KLASA ENERGETYCZNA
A
(1)
B
GRILL (OPIEKACZ)
Tak
(1)
Nie
ROŻEN
Nie
(1)
Tak
FUNKCJE DODATKOWE PŁYTY
9 poziomów mocy
automatyczne wyłączenie pola
BigSurface
Blokada panelu sterowania
Booster
OŚWIETLENIE
Tak
Nie
SCHOWEK NA AKCESORIA
Tak
Nie
RODZAJ OBSŁUGIWANEGO GAZU
G20 (E, GZ-50)
Ls (GZ-35)
Lw (GZ-41.5)
3B/P (propan-butan)
Brak
Brakuje Ci opcji filtrowania?
Zgłoś nam
GAZOWE
INDUKCYJNE
CERAMICZNE
Popularność
- Popularność
- Marka A-Z
- Marka Z-A
- Cena - rosnąco
- Cena - malejąco
- Najlepiej oceniane
- Brak wyników
30 produktów
- 5 produktów
- 10 produktów
- 15 produktów
- 20 produktów
- 30 produktów
- 50 produktów
- Brak wyników
Rodzaj piekarnika: | Elektryczny |
---|---|
Rodzaj płyty grzewczej: | Indukcyjna |
Kolor frontu piekarnika: | Czarny |
Szerokość [cm]: | 60 |
Typ prowadnic: | Teleskopowe |
Funkcje: | Termoobieg, Grill (opiekacz) |
Automatyczne łączenie dwóch pól
Termosonda - kontrola temperatury potrawy
Automatyczne łączenie dwóch pól
Termosonda - kontrola temperatury potrawy